Den aller første gangen

  • 05.05.2016 kl. 21:55

MITT FØRSTE KYSS

Jeg fikk vell noen små nuss her og der på barneskole, men mitt første ordentlig kyss skjedde ikke før jeg var 16. Ganske så sent i forhold til vennene mine, men det ble bare sånn. Det var ikke noe jeg stresset veldig med egentlig. Jeg tenkte det kommer til å skje når det skjer. Det var ikke det beste kysset da.. Han presset tungen så langt ned i halsen på meg at jeg nesten brakk meg, så jeg skulle nok ha ventet litt lengre..

 

MITT FØRSTE MØTE MED ALKOHOL

Jeg var nok rundt 16. Jeg og min beste venninne hadde en film kveld hjemme hos henne og jeg fikk en eller to smirnoff ice av henne. Det var en ganske rolig kveld egentlig. Alt jeg husker er at vi ble super hyper, spiste masse godteri og danset og lo hele natten lang, haha!

 

MIN FØRSTE REJECTION

Jeg gikk i 5 klasse tror jeg.. og det var en gutt i klassen som jeg var så utrolig forelsket i. Det var liksom så krise og jeg hadde bare så lyst til å bli sammen med han liksom, haha. Jeg kan ikke huske helt om jeg faktisk gikk opp til han å spurte eller om noen gjorde det for meg (jeg vet skikkelig barnslig), men han sa ihvertfall nei og ikke på en snill måte.. Jeg var helt knust! uff..

 

MIN FØRSTE KONSERT

Var en Shakira konsert. Mamma var helt obsessed med henne og fikk heldigvis tak i 3 billetter, så jeg kunne ta med venninnen min. Det er virkelig en av de beste opplevelsene jeg har hatt i mitt liv.

 

MIN FØRSTE KJÆRESTE

Ja, det var da jeg var rundt 16 det også. Det forholdet gikk ikke så bra.. Han og jeg var helt annerledes og jeg følte aldri at vi helt passet som kjærester. Vi var gode venner da, men ikke noe mer syntes jeg. Han derimot var veldig uenig i det og vel, det ble mye drama ut av det, så vennskap var det ikke snakk om..

 

MITT FØRSTE KJÆLEDYR

Det var en hund og han het Marco. Jeg hadde lenge mast om å få en liten hund og mamma hadde klart sagt ifra at NEI, det skulle vi ikke ha, men en dag etter uker med mas, ble jeg vekket av en sprudlende og glad hundevofs. Åååå, jeg var så lykkelig!

 

MIN FØRSTE EKTE FORELSKELSE

Og eneste var og er med min kjæreste, Jonas. Jeg var 17 da jeg møtte han og jeg falt virkelig hardt. Vi gikk på samme skole, men vi møttes vel mer på facebook. Vi begynte å skrive til hverandre og det startet vel egentlig mer som et vennskap og utviklet seg til en forelskelse etterhvert. Etter over 2 måneder med facebook meldinger fikk jeg motet til å spørre han på en date hos meg og han sa heldigvis ja. Vi har nå har vært sammen i over 4 år. Vi er samboere og har en liten kattepus sammen. Han er min bedre halvdel og jeg kunne ikke tenkt meg og leve livet mitt med noen andre enn han.

 

MIN FØRSTE FERIE

Min første ferie var da jeg var 6 år gammel. Jeg husker den ferien som om det var igår. Pappa tok meg og mine stesøsken til disney world i Orlando. Vi var der i 3 uker og som en 6 åring føltes det ut som en livstid. Vi spiste pannekaker, vafler og smultringer til frokost, badet i bassenget og vi møtte alle favoritt karakterer fra disney filmene vi så på hjemme. Det var en helt magisk opplevelse!

 

MIN FØRSTE LEILIGHET

Jeg flyttet inn i min første leilighet da jeg var 17. Det var ikke den beste leiligheten i verden, men den var min og jeg storkoste meg. Det eneste var at det var verken tv eller internett der, så etter 8 måneder innså jeg at det var umulig å leve med og flyttet ut derifra og inn i en ny leilighet.

-Tessa

#blogg #hverdag #innlegg #torsdag #vår #mai
 

Ingrid

07.05.2016 kl. 13:35
Gøy med slike innlegg :)

Tessa Bennett

09.05.2016 kl. 12:08
Ingrid: Ja, det syntes jeg og! Glad du likte det :)

Vilde

08.05.2016 kl. 12:58
Så utrolig moro å lese! Om du ikke har noe imot det stjeler jeg disse idéene, så kan jeg sikkert si at jeg stjal dem fra deg, hehe :D

Tessa Bennett

09.05.2016 kl. 12:09
Vilde: Så koselig å høre! Det skal du få lov til, haha! Glad du likte innlegget :)
Tessa Bennett

Hei og velkommen til min blogg! Jeg heter Tessa. Jeg er en 23 år gammel jente, som for øyeblikket bor i Drammen. På denne bloggen finner dere litt av alt. Jeg liker å skrive om livet mitt, lage YouTube videoer, spise mat og være kreativ. Håper dere liker bloggen min


KONTAKT


tessa.t.k.bennett@hotmail.com

Søk

Kategorier

Arkiv

Siste innlegg

Bloggdesign

Design og koding av KvDesign - www.kvdesign.no
hits