GODT NYTTÅR!

  • 31.12.2016 kl. 08:45

OLYMPUS DIGITAL CAMERA
HAPPY NEW YEAR!

Idag teller vi ned timene, minuttene og sekundene til det nye året starter. Snart sier vi hade til 2016 og velkommen til 2017, woho! Jeg gleder meg skikkelig, gjør dere? Jeg skal helt ærlig innrømme at 2016 har vært et forferdelig år for meg, både fysisk og psykisk, men dette året har også fått meg til å åpnet opp øynene litt.

Jeg har lært å ta bedre vare på meg selv og gi slipp på ting som gjør meg vondt. Jeg har også blitt veldig selvstendig og vokst utrolig mye i det siste halvåret. Nå er jeg klar for en ny start, med nye muligheter og nye opplevelser. Jeg er klar for et år med flere gode minner og mindre hindringer. Jeg tror 2017 kommer til å bli det beste året noensinne! Jeg håper ihvertfall det. Dette innlegget blir det siste innlegget jeg deler i 2016, så jeg følte det passet å dele mine mål for 2017 med dere.

Jeg vil også snike inn en liten tale her, om det går greit? Jeg vil bare si tusen hjertelig takk for alle som har vært innom bloggen min i år! Tusen takk for alle de koselige, oppmuntrende, støttende, fantastiske kommentarene jeg har fått. Dere er virkelig de beste leserne i hele verden! Jeg er så utrolig takknemlig for hver eneste en av dere. Jeg håper dere alle har en super nyttårsfeiring! Love you all ♥

celebration, happy new year, and festive imageBilde fra weheartit
MINE MÅL

TA FLERE BILDER
Jeg elsker å ta bilder og stor koste meg i sommer med å knipse bilder av alt jeg så, men i oktober ble jeg dessverre ganske syk og hadde null overskudd til å fortsette med min lille hobby.. Dette var selvfølgelig veldig trist, men blogging er det jeg brenner mest for, så det kommer alltid før alle andre interesser. Jeg håper virkelig formen forbedrer seg i 2017, slik at jeg kan ta masse bilder og dele dem med dere.

GÅ NED I VEKT
I 2016 gikk jeg ned 15 kilo, yay! I 2017 er planen å gå ned de siste 15 kiloene, så kryss fingrene for meg!

GJØRE NOE GODT FOR NOEN ANDRE
Dette er et fast mål jeg har hvert eneste år og det er et mål jeg alltid får krysset av listen. Det er vell det enkleste målet man kan ha, for det tar så lite til for å glede noen andre eller hjelpe til. Det kan være noe stort som å hjelpe noen med å flytte eller noe lite som å skrive en koselig kommentar på sosiale medier. Det gjør den personen glad og gir dem en følelse av å bli brydd om og det er den beste følelsen å gi bort til noen, syntes ihvertfall jeg.

TA VARE PÅ MEG SELV
Dette målet er helt nytt for meg. Jeg har aldri vært flink til å ta vare på meg selv og har ofte satt meg selv nederst på listen. I år har jeg lært hvor viktig det er å passe på seg selv og gi seg selv like mye kjærlighet som man gir til andre. I 2017 skal jeg passe ekstra godt på meg!

SPARE PENGER
Dette har jeg som mål hvert år, men det er alltid målet jeg aldri får til. Jeg krysser fingrene for at 2017 blir annerledes.

SOVE MER
I 2017 skal jeg sove mer. Døgn rytmen min har vært forferdelig i år på grunn av smerte, så i 2017 skal jeg finne en løsning på dette og sove litt bedre.

SPARE TIL LANGT HÅR
Så fornøyd som jeg ble da jeg klipte håret kort, er det på tide å spare det igjen. Jeg savner det lange håret mitt!

STRESSE MINDRE
Jeg har stresset mindre i de siste 5 månedene enn jeg har gjort i de siste 5 årene, så jeg er på god vei med denne!

SPISE SUNNERE
Selv om jeg har gått ned i vekt i år, så har jeg ikke vært kjempe flink til å spise sunt. Jeg har fokusert mer på hvor mye kalorier jeg får i meg og ikke like mye på hvor sunn maten er. Dette skal jeg prøve å gjøre noe med i 2017.

BLOGGE 2 DAGER I UKEN
Dette startet jeg å gjøre for 2 måneder siden og jeg syntes det funker veldig bra, (minus juleferien). Jeg syntes det er gøy å endelig blogge på faste dager, slik at det blir enklere for dere å lese bloggen min. Det gir meg også mye glede å kunne blogge hver uke.

VLOGGE
Jeg har blogget så lenge og har enda ikke laget en videoblogg. Så i 2017 har jeg vlogging som et mål! Jeg har satt opp en youtubekanal og har planer om å dele min første video iløpet av Januar. So stay tuned!

BRUKE MER TID MED FAMILIEN
I 2017 vil familie og venner være min største fokus, jeg skal bruke så mye tid med dem som mulig.

SKYPE MER MED LILLESØSTER
Snakk om familie, mitt aller viktigste mål for 2017 er å Skype mer med min lille søster, Hannah-Marie. Nå begynner hun endelig å bli gammel nok til å forstå hvem jeg er og forstå at jeg er et menneske og ikke en TV-serie på Ipaden til pappa, haha!

GI FRØYA ET NYTT KLATRESTATIV
Stakkars, hun har hatt det samme, lille klatre stativ siden jeg først fikk henne. Den skulle egentlig være midlertidig, men det skjedde så utrolig mye i år at jeg helt glemte bort å spare til en ny. I 2017 blir nok et nytt klatre stativ det første jeg sparer til, så hun virkelig kan kose seg som inne katt (og ikke skraper opp sofaen min med klørne sine..).

DELE MER AV MIN HVERDAG PÅ BLOGGEN
Jeg har delt veldig lite av min hverdagen på bloggen, jeg har også delt veldig få bilder av meg selv. Dette har veldig mye med formen min å gjøre. Jeg føler ikke for å dele alt for mye negativt på bloggen og når jeg er i dårlig form, er hverdagen min bare slitsom og ganske kjedelig og skrive om. Jeg føler heller ikke for å ta for mange bilder av meg selv når jeg er syk, men det skjønner dere sikkert. Dette skal jeg selvfølgelig gjøre noe med, i 2017 vil jeg vise dere mer av jenta bak bloggen!

GJØR FERDIG LEILIGHETEN
Leiligheten er nesten ferdig, det er bare noen få møbler som mangler og et par småting som må fikses. Forhåpentligvis får jeg samlet inn nok penger til å ordne alt før 2017 er ferdig.

Har dere noen mål for 2017?

-Tessa

#blogg #innlegg #helg #lørdag #2016 #2017 #nyttår #mål #nyttårsforett #vinter #desember #januar #godtnyttår

Victoria Larsen

31.12.2016 kl. 12:31
Så fine punkter! Jeg håper du får en fin nyttårsfeiring :-)

Tessa Bennett

06.01.2017 kl. 06:50
Victoria Larsen: Tusen takk søte deg! Håper du hadde en kjempe fin nyttårsfeiring du også <3

liveterherlig93

31.12.2016 kl. 13:14
flott:) god nyttår

Tessa Bennett

06.01.2017 kl. 06:51
liveterherlig93: Godt nyttår til deg også <3

Iselin Renée

01.01.2017 kl. 11:36
Har satt opp noen mål ja, skal prøve å holde dem alle sammen :) Godt nyttår :)

Tessa Bennett

06.01.2017 kl. 06:52
Iselin Renée: Jeg krysser fingrene for deg! Godt nyttår <3

Silje Romundset Karlsvik

02.01.2017 kl. 15:22
2017 vil bli godt for deg, jeg tror virkelig det.. <3 Du fortjener det så!

Flotte mål du har satt deg, jeg har mange av de samme sånn egentlig.. Skal se til poste et innlegg soon enough! Nyttårsforsetter, mål etc.. Føler jeg er til stor hjelp for dette året!

Tessa Bennett

06.01.2017 kl. 06:53
Silje Romundset Karlsvik: Åh, for en søt kommentar! Tusen takk snille deg, jeg håper du har rett! Glad du likte målene mine, masse lykke til med dine også <3

Alexandra Emilie

02.01.2017 kl. 22:02
så fine forsetter :) godt nytt år!!

Tessa Bennett

06.01.2017 kl. 06:54
Alexandra Emilie Klein: Tusen takk søte deg! Godt nyttår! <3

Vilde

08.01.2017 kl. 20:48
Godt nyttår, ja :D såå herlige mål du har, og så fantastisk at du har gått med 15kg!! Stå på :D

Tessa Bennett

09.01.2017 kl. 13:49
Vilde: Tusen takk søte snille deg! <3
Tessa Bennett

Hei og velkommen til min blogg! Jeg heter Tessa. Jeg er en 23 år gammel jente, som for øyeblikket bor i Drammen. På denne bloggen finner dere litt av alt. Jeg liker å skrive om livet mitt, lage YouTube videoer, spise mat og være kreativ. Håper dere liker bloggen min


KONTAKT


tessa.t.k.bennett@hotmail.com

Søk

Kategorier

Arkiv

Siste innlegg

Bloggdesign

Design og koding av KvDesign - www.kvdesign.no
hits