TIL MAMMA

  • 12.02.2017 kl. 08:00

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

TIL MAMMA.

Gratulerer så mye med morsdagen! Jeg vet ikke helt hvordan jeg skal begynne å forklare hvor takknemlig jeg er for at jeg har nettopp deg, som min mamma. Du har reddet meg flere ganger enn jeg kan telle og har måtte gjort så mye mer enn de fleste mødre må gjøre for barna sine. Jeg har hatt et tøft liv, fylt med mye smerte og mange kamper, men du har kjempet ved min side hele veien. 

Du har ofret alt du har for at jeg skal ha det så bra som mulig og for at jeg skulle få bli den jenta jeg er idag. Du er grunnen til at jeg er så omtenksom og ser det beste i alle. Du er grunnen til at jeg alltid klarer å se to sider av en sak og aldri dømmer. Du er grunnen til at jeg alltid føler jeg har et valg i alt jeg gjør. Du har alltid sagt at du kom til å elske meg uansett hvem jeg var eller hva jeg gjorde med livet mitt. Du stolte på meg fra dag en og lot meg ta de rette avgjørelsene på egenhånd. 

Du lærte meg å være ansvarlig, du lærte meg å spare penger og ta ansvar for mine egne ting. Du lærte meg å være selvstendig, å klare meg på egenhånd og aldri være avhengig av noen andre. Du var alltid åpen og ærlig med meg. Du svarte på alle spørsmålene jeg hadde om verden. Jeg kom til deg med alle problemene jeg hadde og du dømte meg aldri, ikke en eneste gang. Ikke ble du sint heller, du bare lyttet og støttet meg. Du lærte meg at det alltid finnes en løsning, uansett hvor vanskelig det virker i øyeblikket er det alltid en løsning rett rundt hjørnet.

Du støttet alle drømmene mine og lot meg velge hvilken retning jeg ville ta. Du lot meg være meg og med den tilliten jeg fikk av deg valgte jeg å gjøre ting riktig. Det var ingen grunn for meg å være opprørsk, for du satt meg ikke i en boks, du viste meg hva som var rett og hva som var galt og håpte jeg ville velge den rett, det er jeg så takknemlig for. Du stolte på meg til jeg beviste jeg ikke kunne bli stolt på. Du fikk meg til å stole på meg selv. 

Du støttet meg gjennom min anoreksi. Du hørte meg smelle i dørene, kaste ting rundt i rommet mitt og krangle meg deg fra morgen til kveld. Du lagde måltidene mine, veide dem opp og tvang i meg mat om du måtte. Du lå og bekymret deg for om jeg kom til å bli frisk, om jeg kom til å leve. Du gav aldri opp, uansett hvor tøft det ble, du fant alltid styrken til å kjempe videre med meg. Vi kjempet oss igjennom hver eneste måltid sammen, til dagen jeg endelig kom meg i mål. Takket være din hjelp, lever jeg idag.

Du var der for meg gjennom sykdommen min. Du dyttet meg fram og tilbake til sykehuset i rullestolen min og holdt meg i hånden gjennom alle prøvene og behandlingene. Du tok meg til en helt annen by for å dra på kino slik at ingen skulle se meg syk, i rullestolen min. Du hoppet opp i sykesengen min når jeg lå å gråt og holdt rundt meg. Du lærte meg å puste gjennom smerten og det å peke ut deler av kroppen min som ikke var vonde og fokusere på dem. Du fikk meg til å le når jeg trengte det mest. 

Du lærte meg å holde på alle de gode minnene jeg hadde hatt før jeg ble syk. Vi satt og lagde liste etter liste med mål og ønsker for fremtiden. Vi skrev hva vi ville oppnå. Vi tullet om hvilken treningsenter vi skulle trene på eller hvilken steder vi ville reise til. Vi drømte oss bort i en helt annen verden. Du gav meg håp. Du gav meg små gleder å holde meg fast i og du motiverte meg i mine mørke perioder. Du er min personlig superhelt.

Du har gått above and beyond for meg, du er den beste mammaen noen kunne ønske seg. Du er min beste venn og den beste mammaen jeg noen gang kunne ønsket meg. Gratulerer med morsdagen! Tusen takk for at du er deg ♥

-Tessa 

#blogg #innlegg #helg #søndag #februar #vinter #åpentbrev #mamma #morsdag #feiring

 

 

Victoria Larsen

12.02.2017 kl. 10:27
Så utrolig koselig <3

Tessa Bennett

13.02.2017 kl. 07:24
Victoria Larsen: <3

liveterherlig93

12.02.2017 kl. 10:30
aww:)

Tessa Bennett

13.02.2017 kl. 07:24
liveterherlig93: <3

Dazzy

12.02.2017 kl. 12:09
Så utrolig fint skrevet! Gratulerer til henne :)

Tessa Bennett

13.02.2017 kl. 07:25
Dazzy: <3

LifebyCamilla

23.02.2017 kl. 20:27
Åå! Dette innlegget rørte meg langt inni hjerterota <3 så koselig og for en FIN mamma du har!

Tessa Bennett

23.02.2017 kl. 22:19
LifebyCamilla: Glad du likte innlegget! Ja, hun er helt fantastisk! <3
Tessa Bennett

Hei og velkommen til min blogg! Jeg heter Tessa. Jeg er en 23 år gammel jente, som for øyeblikket bor i Drammen. På denne bloggen finner dere litt av alt. Jeg liker å skrive om livet mitt, lage YouTube videoer, spise mat og være kreativ. Håper dere liker bloggen min


KONTAKT


tessa.t.k.bennett@hotmail.com

Søk

Kategorier

Arkiv

Siste innlegg

Bloggdesign

Design og koding av KvDesign - www.kvdesign.no
hits