• 18.06.2017 kl. 15:29

ANOTHER DAY ANOTHER VLOG


HEI ALLE SAMMEN!

Idag deler jeg enda en video med dere, men denne videoen er ikke helt lik de andre, i denne snakker jeg faktisk engelsk! Jeg bestemte meg for å gjøre dette, rett og slett fordi det er enklere for meg. Jeg har alltid snakket mer engelsk enn norsk i hverdagen min, så for meg flyter det litt bedre på engelsk. Det vil også gjøre det litt lettere for familien min i England å forstå hva jeg snakker om (haha!) og eventuelt folk fra andre land, om de gidder å se på.

Jeg har også bestemt meg for å holde meg, for det meste, til vlogging. Jeg er en veldig skravlete person og det passer ikke så veldig bra til småvideoer, de blir alt for lange. Det betyr ikke at YouTube kanalen min bare vil inneholde vlogger, men det blir nok hoved inneholde. Det vil etterhvert komme flere typer videoer som, challenges, story times, diy's osv, men for nå vil det nok være mer hoved fokus på vlogger, det er bare enklest for meg akkurat nå. 

Si gjerne ifra hva dere syntes og om det er noe jeg burde forandre på i fremtiden. Jeg vil så klart involvere flere mennesker etterhvert, som familie og venner osv., men for nå får dere bare meg. Håper dere liker videoen!

Ha en fantastisk dag videre!

-Tessa

#blogg #innlegg #video #vlog #vlogger #youtube

Nina c

18.06.2017 kl. 15:56
Flott video :)

Tessa Bennett

19.06.2017 kl. 08:38
Nina c: Tusen takk! Glad du likte den :)

Torunn

18.06.2017 kl. 18:00
Ha en fortsatt super søndag!

Tessa Bennett

19.06.2017 kl. 08:39
Torunn: Tusen takk! Det samme til deg også :)

Iselin Renée

19.06.2017 kl. 10:30
Så søt du er, og flink til å synge! :)

Kathrine Skaug

19.06.2017 kl. 22:23
Så fin video! :) Så artig når folk tar seg tid til å lage video - skulle ønske jeg var så tøff at jeg turte å prate på video.. :)
 • Tessa Bennett

  Hei! Jeg heter Tessa. Jeg er en 22 år gammel jente som for øyeblikket bor i Drammen. På denne bloggen finner dere alt fra a-å. Jeg blogger om det aller meste. Alt fra sminke og klær til hverdagen og personelige historier. Jeg deler også noen små tips og triks med dere underveis. På grunn av sykdommen min kan jeg dessverre ikke blogge hver dag. Derfor har jeg valgt to faste dager i uken å blogge på. Tirsdag og Torsdag. Håper dere liker bloggen min.


  KONTAKT


  tessa.t.k.bennett@hotmail.com

  Søk

  Bla i bloggen


  Bloggdesign

  Design og koding av KvDesign - www.kvdesign.no
  hits