Spørsmål & svar: Del 2

 • 23.05.2017 kl. 08:00

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

HVOR HØY ER DU
168 cm

SISTE BRYLLUP DU VAR
Det var kusinen min sin. Hun giftet seg i England for 2 år siden. Det var et kjempe fint bryllup.

KAN DU PLYSTRE
Kan og kan. Det kommer en lyd ut, men jeg tror ikke det telles som plystring.

DET DU LIKER BEST VED DEG SELV 
Jeg er omtenksom. Jeg bryr meg veldig mye om andre mennesker og ser alltid to sider av en sak. Jeg dømmer aldri ved første blikk. Jeg er også veldig positiv.

NOE DU GLEDER DEG TIL
Den nye sesongen av Will & Grace.

DET DU LIKER MINST VED DEG SELV
Min usikkerhet. Det har gjort meg mye vondt. Det har stoppet meg fra å ta valg, si nei til ting jeg ikke vil gjøre og si det jeg føler for å si.

YNDLINGSRETT
Taco.

HVA BESTILLER DU PÅ CAFE
Hvis jeg er på starbucks, så bestiller jeg som regel en sjokolade frappe med kaffe smak, men er jeg på en vanlig cafe så bestiller jeg iskaffe, om det er vinter bestiller jeg kakao.

SALT ELLER SØTT
salt.

VIL DU HA EN TATOVERING
Ja, jeg har veldig lyst på en tatovering i minne av min bestemor. Hun betydde så utrolig mye for meg.

LIKER DU Å REISE MED FLY
Ja, som regel. Siden faren min bor i England er veldig vandt til å fly. Jeg har flydd fram og tilbake fra Norge til England siden jeg bare var noen uker gammel. Det hender jeg har dårlige turer, spesielt om jeg er forkjølet for da sprekker det veldig i ørene, men ellers syntes jeg det er greit. For meg blir det som å ta tog eller buss.

DIN STØRSTE AVHENGIGHET
Pepsi Max

HVILKEN ISKREMSMAK LIKER DU BEST?
Jordbær.

HAR DU NOENGANG VÆRT PÅ EN SCENE?
Ja, mange ganger. En ting dere sikkert ikke visste om meg er at jeg pleide å være en sanger. Jeg var med i en jentegruppe og turnerte rudt i norge. Det var super gøy og jeg har vell reist så si overalt og på en god del sener.

YNDLINGS SERIE
How i met your mother.

HØYREHENDT ELLER VENSTREHENDT
Høyrehendt.

HVA KLEDDE DU DEG UT SOM PÅ DIN FØRSTE HALLOWEEN
En heks, og det er det jeg kledde meg som hvert eneste år etter det. Jeg er veldig lite kreativ når det gjelder kostymer.

HVA VAR DET SISTE DU KJØPTE
Sminke.

HVILKEN TID PÅ ÅRET ER DIN FAVORITT
Vinter. Jeg er ikke spesielt glad i snø, men jeg liker kulden bedre enn varmen også er jeg utrolig glad i jul, så da blir det vinter.

FAVORITTKOMIKER
Amy Schumer.

-Tessa

#blogg #innlegg #hverdag #tirsdag #spørsmål #tessabennett

Spørsmål & svar

 • 01.12.2016 kl. 08:00HAR DU SØSKEN
Det er fortsatt merkelig å svare på dette spørsmålet, men ja det har jeg. Jeg var enebarn hele livet mitt og ønsket meg alltid en lille søster eller lillebror, men det fikk jeg ikke. Det var ikke før jeg ble 21 år at pappa plutselig sa, gratulerer nå skal du endelig få det du har ønsket deg! 9.07.2015, kl. 03:23 kom min skjønne lille søster til verden. Hun heter Hanna-Marie og hun er 1 år gammel. Hun bor dessverre i England med pappa og stemoren min, så jeg får ikke sett henne mer enn 2-3 ganger i året. Men heldigvis eksisterer skype, så jeg får snakket med henne hver uke der, men jeg savner henne hver dag.


TING DU BRUKER MYE PENGER PÅ
Interiør. Det er det jeg har brukt mest penger på i år og det er som regel det jeg alltid bruker mest penger på. Jeg liker forandring. Jeg er mye hjemme på grunn av sykdommen min, så forandring er et MUST for at jeg skal overleve.​


NAVN PÅ DITT FØRSTE KJÆLEDYR
Marco. Han var en kjempe søt, fluffy, hvit, Bichon Frise som alltid lagde bråk. Jeg hadde mast om å få en hund i flere år og på bursdagen min fikk jeg endelig det jeg hadde ønsket meg! Jeg våknet opp av en liten valp som slikket meg i ansiktet og jeg trodde nesten ikke mine egne øyne. #bestbirthdayever


EN HEMMELIGHET OM DEG
En hemmelighet om meg. Hmm.. Denne måtte jeg gruble litt over. En hemmelighet om meg, som de fleste ikke vet, er at jeg faktisk er ganske sjenert. Det vises nok ikke for andre mennesker, men jeg er veldig sårbar. Jeg var ikke alltid slik, men tilliten min har blitt knust utrolig mange ganger. Folk har alltid gått ut ifra at min godhet og min egenskap til å stole på alle mennesker er en invitasjon til å fucke med tilliten min, unnskyld for språket. Jeg har blitt mobbet og lurt av flere mennesker enn jeg tørr å skrive ned her, og tilslutt ble det bare for vondt å slippe folk inn. Jeg hadde en ekstrem periode der jeg gjemte meg og ikke snakket med noen som jeg ikke kjente fra før av. Jeg var veldig stille og lagde ikke mye lyd. Dette var ikke meg i det hele tatt, men jeg var redd for å bli såret, så jeg delte ikke mye av meg selv med andre. Heldigvis er det ikke så ille nå. Jeg har lært meg å ikke bry meg om hva andre syntes om meg, jeg er den jeg er og jeg liker den jeg er. Men det er fortsatt en alarm som går av i hode mitt, hver gang noen nærmere seg hjertet mitt. Jeg er veldig forsiktig med hvem jeg virkelig slipper inn. Jeg gir alle en sjangse, men jeg er ikke naive lengre.


BESKRIV DEG SELV MED 3 ORD
Søt, snill, gal.


FAVORITT FASTFOOD-RESTAURANT
Dominos.


EN TING DU ALDRI FORLATER HUSET UTEN
Sikkert noe som de fleste ikke klarer seg uten, mobilen min.


HAR DU EN MELDING ELLER EN BESKJED DU ALDRI KOMMER TIL Å GLEMME
Jeg har ikke bare en, men flere meldinger, med den samme setningen som alltid får meg til å smile. Etter alle mine personlige blogg innlegg, får jeg så utrolig, mange, koselige kommentarer fra dere, venner og familiemedlemmer, som skriver hvor sterk jeg er. Dette er den koselig meldingen jeg noen gang kan få fra noen. Jeg har vært igjennom så mye i livet mitt, så å få høre at noen syntes jeg er sterk er verdens beste kompliment. Å vite at noen kan se hvor mye jeg har vært igjennom og, forstår hvor hardt jeg har jobbet for å være der jeg er nå, er verdens beste følelse.


HVA ER FAVORITTNAVNET DITT
Jeg plukket ut navnet til min framtidig datter da jeg var 9 år gammel (ikke døm meg). Jeg ville ha et navn som både passet i Norge og England og det navnet ble, Emma! Min fremtidig kjæreste/forlovede/mann må bare akseptere det ellers er det over, haha! Neida, jeg hadde nok ikke slått opp med han på grunn av det, men jeg elsker navnet og jeg kommer til å kjempe for det!


HVA GJØR DEG GLAD
Å gjøre noe godt for noen andre. Om jeg kan få noen til å smile, le eller føle seg bedre, så er dagen min reddet. Jeg liker selvfølgelig også å bli tatt vare på og det er hva lørdagsgodt er for, hihi!


EN FAVORITTSANG
Florence + The machine - Dog Days Are Over.


HVILKEN UVANER HAR DU
Jeg pleide å bite neglene mine hele tiden, men det har jeg endelig gitt opp. Jeg tror min verste uvane er å skrape og pelle på alle sårene mine. Jeg vet ikke hvorfor, men det bare må gjøres. Jeg har så mange arr på kroppen at jeg ikke kunne telt dem om jeg prøvde.


SISTE GANG DU LO AV NOE DUMT
Jeg kan ikke huske sist gang jeg lo av noe som gav mening. Jeg er alltid i latter humør og kan le av alt og ingenting. Jeg har også veldig engelsk humor, så jeg føler ofte jeg ler alene når jeg spøker, for ingen andre forstår hva som er morsomt.


FAVORITT QUOTE
A flower dosn't compete with the flowers around itself. It just blooms.


HVILKEN 3 APPER/NETTSIDER BESØKER DU DAGLIG
Blogg.no, instagram og facebook


STJERNETEGN
Krepsen.


HAR DU NOEN GANG VÆRT PÅ SYKEHUSET , HVORFOR?
Mange, mange ganger. På grunn av sykdommen min var jeg der ganske ofte. Jeg var på sykehuset fast en dag i uken, annen hver uke, men annet enn det har det vært mye operasjoner for å legge dren i ørene mine. FUNFACT! Jeg mistet 40% av hørselen min rett etter jeg ble født, jeg fikk den tilbake igjen, men ørene mine har alltid vært et stort problem. Jeg har operert mandlene, brekt et ben, blitt lagt inn for 
, for høyt blodtrykk og for mage problemer. Det er alt jeg husker nå, men det er sikkert flere, ikke noe alt for ille. Blir jeg syk, så blir det som regel kronisk, jeg har verdens verste immunforsvar.


NOEN GANG MISTET EN TELEFON I GULVET
Ikke før Mars, 2016. Da mistet jeg telefonen på badet etter en heftig kveld med omgangsyket. RIP my beautiful phone <3


HAR DU TULLERINGET NOEN FØR
Det har jeg, men bare i England. Mine engelske venner syntes alltid det var så morsomt, når jeg pranket vennen demmes med å snakke norsk til dem. Det var jo egentlig super kleint, men litt morsomt også, haha!


DE 3 FØRSTE TINGENE DU LEGGER MERKE TIL VED DET MOTSATTE KJØNN
Smilet, smilet er det første jeg leger merke til. Jeg føler du kan se mye av et menneske gjennom smilet demmes. Etter det kommer nok sjarm og tilslutt humor. Jeg må ha en fyr som kan få meg til å le og smile, det er så viktig for meg. Jeg liker ikke å ta ting alt for seriøst. Livet mitt er allerede seriøst nok med sykdommen min, så jeg trenger noen som kan ta meg vekk fra den delen av livet mitt og bare le med meg.

Håper dere likte innlegget? Ha en kjempe fin dag videre! 

-Tessa

#blogg #innlegg #hverdag #torsdag #desember #vinter #jul

Mine aller største flauser..

 • 04.11.2016 kl. 08:00

<a href="https://www.bloglovin.com/blog/14852063/?claim=rgq4rx4x5xa">Follow my blog with Bloglovin</a>

GANGEN JEG BÆSJET PÅ MEG

Denne historien er ganske så morsom nå, men jeg kan love dere at det ikke var så veldig morsomt da, ihvertfall ikke for meg. Heldigvis var jeg bare 6 år gammel, så jeg var ung nok til at denne historien er grei å fortelle om nå.

Pappa hadde tatt meg, min stemor og mine to ste søsken til disney world i Orlando, Florida for hele 3 uker. Vi var virkelig i himmelen og vi elsket hver eneste lille sekund av den ferien. Eller.. det var kanskje et øyeblikk jeg kunne klart meg uten. Okei, så før jeg forklarer videre må dere vite en ting. Når jeg var ung var jeg en kjempe stor pyse, jeg turte ikke å gå på karuseller i det hele tatt og jeg var livredd for å prøve nye ting. Jeg brukte mesteparten av turen på å være starstruck av alle prinsessene og spise masse mat. Dette gjorde at jeg ofte kom på unnskyldninger når jeg ikke ville på en karusell, (dette angret jeg veldig på senere). 

Vi skulle på en super rolig ole brum karusell, som jeg overhode ikke var redd for, da jeg plutselig kjente en ganske stor trang for å gå på do. Jeg begynte å dra i t-skjorte til pappa og be om lov å få gå på do, men pappa ville ikke høre på noe jeg hadde å si og gikk ut ifra at dette var enda en unnskyldning. Jeg lovte at jeg ikke løy, men han trodde virkelig ikke på meg, så han satt meg på karusellen og ba meg å skjerpe meg. Jeg fikk helt panikk, det var virkelig en av de situasjonene der alt gikk fra 0-100 i noen få sekunder. Jeg måtte på do og jeg måtte på do NÅ! Så hva var det som skjedde tilslutt? Det kan dere vel gjette dere frem til, men la oss bare si at buksene mine var hvite når jeg satt meg på karusellen og brune når jeg gikk av. Tusen takk pappa!

 

GANGEN JEG SA JEG ELSKER DEG FØR JEG VAR KLAR

Okei, så jeg hadde begynte å date denne fantastiske gutten og vi hadde blitt veldig close. Jeg hadde aldri følt meg så nær en person før og var ikke helt vant til følelsene som fulgte med. Jeg hadde aldri vært forelsket før, så jeg visste ikke helt hvordan det føltes. 

Han skulle overnatte hos meg, noe som han gjorde veldig ofte. Vi hadde nå vært sammen i litt over 1 måned og jeg likte han veldig godt. Jeg var på god vei til å føle noe sterkere, men jeg var enda ikke helt sikker på om det var kjærlighet. Uansett, vi satt og koste oss på sofaen og så på film da jeg enda en gang irriterte meg over tekst tv'en som lå i hjørnet på tv'en min. Dette hadde skjedd 1 år tidligere da jeg med uhell hadde satt meg på fjernkontrollen, så jeg visste ikke hvordan jeg skulle fikse det. 

Som en helt tok han tak i kontrollen og fjernet det og jeg ble super glad! Dette hadde plagd meg i et helt år, så jeg var overlykkelig. Problemet var at jeg var så utrolig glad at jeg sa 3 veldig store ord som jeg overhode ikke var klar for å si enda, JEG ELSKER DEG. Med en gang ordene kom ut av munnen min kjente jeg en frysning fra topp til tå og ble fullstendig speechless. Jeg prøvde å dekket det med å si noe smart, men det kom ut helt feil og jeg bare gravde en større grav for meg selv. Helt til han reddet livet mitt med å le, han syntes tydeligvis det var veldig morsomt å se meg så stresset. Han hadde ikke tenkt noe over det jeg sa i det heletatt og 1 månede senre sa vi det til hverandre for real, haha! Det ordnet seg tilsutt.

 

GANGEN JEG BLE SLÅTT NED AV EN VEGG

Denne historien er det faktisk ingen andre enn foreldrene mine som vet om, så nå er dere heldige! Jeg vet det er rart å si at man blir flau over noe som ingen var vitne til, men det var virkelig et sånt øyeblikk der jeg bare tenker, hva er feil med meg?

Så denne historien starter på kvelden, klokken var vell rundt 23 og jeg skulle teste ut noen nye sovepiller for første gang. De funket utrolig bra for jeg sluknet 15 minutter etter jeg hadde svelget dem. Problemet var at jeg reagerte ikke så bra på dem og våknet opp midt på natten skikkelig kvalm. Du vet når man først føler seg kvalm, så får man på en måte en liten advarsel, så føler man seg litt bedre igjen, så spyr man. For en eller annen grunn trodde jeg at jeg bare kunne tøffe meg gjennom det og bare sovne igjen. Dette funket selvfølgelig ikke og plutselig var det spy tid og jeg måtte løpe til doen så fort som mulig. Du ville tenkt at dette er når jeg styrter i veggen, men der tar dere feil. Jeg lå over do skålen i 20 min og spøy, hele rommet surret rundt meg og jeg følte meg helt dopet ned.

Da jeg endelig var ferdig med å tømme magesekken, var mitt største ønske å bare hoppe i sengen og sove igjen. Problemet var at jeg ikke hadde noe retningssans og heller ikke noe kontroll over farten jeg gikk i. Jeg trodde jeg gikk sakte inn til soverommet, men egentlig løp jeg rett fram og rett i veggen. PANG! sa det og haken min ble slått hardt ned i flis gulvet og det er alt jeg husker. Jeg våknet opp 1 time senere under en knust ramme, super forvirret, til jeg så ned på klokken og innså at det var en time senere og at jeg hadde besvimt. De fleste hadde vell bekymret seg litt om dette, men jeg bare gikk videre inn i soverommet, kastet kroppen min i sengen og sluknet. Morgenen etter så det ut som jeg hadde blitt slått ned av noen, jeg hadde blåmerker på låra, armene og aller verst under haken. Jeg så ikke ut..  Well done me!

 

GANGEN JEG FIKK MENSEN MIDT I KJØPESENTERET

Denne historien er faktisk ikke så gammel, dette skjedde for 4 måneder siden da jeg var i England.

Okei, så alt startet noen uker før da jeg tok en liten pause fra p-pillen min og alle jenter kjenner seg nok igjen når jeg sier at hele systemet mitt ble helt ødelagt. Jeg fikk mensen en måned, men ikke den andre, noen ganger var den noen dager sen, noen ganger en uke. Jeg visste aldri når den kom.

Tilbake til historien. Jeg skulle dra på et kjøpesenter med min stemor og lillesøster, for å kjøpe sko til dåpen hennes, og midt i barneavdelingen kjente jeg noe som bare kan beskrives som en følelse av at jeg tisset på meg. Mensen var da 2 uker for sen, så jeg trodde virkelig ikke at den kom den måneden, der tok jeg feil.. Jeg hadde ingen mulighet til å løpe til doen, så jeg bare skviste beina sammen så fort jeg kunne så blodet ikke skulle renne nedover bena mine. Jeg må også informere dere om at jeg hadde på meg en ganske lys bukse (Jeg hadde tydeligvis ikke lært noe fra disney opplevelsen min). Så der står jeg, som en frossen statue. «hva gjør jeg nå?». Jeg dyttet bort i stemoren min og hvisket «em, det virker som kroppen min syntes dette var den beste tiden for meg å få mensen». Hun så på meg, små lo litt og sa «Da må vi bare dra til apoteket da».

Der gikk jeg som en stiv pingvin, sakte men sikkert bort til apoteket med skrekk i øynene mine, mens blodet bare (unnskyld for infoen) rant nedover bena mine. Heldigvis er det toalete på alle apotek i england, så jeg fikk sneket meg inn ditt fort for å fikse meg, men det må ha sett så utrolig komisk ut, haha!

 

GANGEN JEG MISTET BIKINI TOPPEN I BASSENGET

Dette skjedde når jeg var 11 år gammel. Det var starten av sommerferie og jeg tenkte det kunne være litt gøy å ha en liten pool party hos meg før jeg dro til England. Vi var i den vakre alderen der man går igjennom noe fantastisk som heter puberteten, så alt var ekstra kleint og ukomfortabelt. Jeg var en av de første i klassen som begynte å utvikle meg, okei jla oss bare si det rett ut, fikk pupper først, sånn! Ikke noe å være flau over, men det var ganske flaut da.

Siden de hadde vokst så mye på så kort tid, hadde jeg ikke fått skaffet meg en ny bikini før festen, litt krise. Så da tiden kom for å ta på meg bikinien merket jeg at den ikke dekket alle delene av kroppen som den skulle. Ingen av badedraktene mine passet og mamma sine var for store, så jeg måtte bare ta på meg den største jeg hadde og håpe på det beste. Hver gang jeg bevegde meg oppover kjente jeg at toppen rullet seg sakte men sikkert oppover og om jeg bevegde meg nedover tøt nesten hele meg ut av toppen. Jeg prøvde å ikke tenke så mye på det og bare fortsatte å leke med vennene mine.

Alt gikk greit til noen foreslo at vi skulle trikse litt i bassenget. En etter en skulle alle hoppe i bassenget på en annerledes måte, da det var min tur gikk ikke ting helt som planlagt. Midt i luften datt hele toppen min av og puppene mine ble satt fri for hele verden å se. Det var ganske så flaut..

Og det var det!

Håper dere likte innlegget og ble underholdt av mine flaue opplevelser, hihi! Om dere vil, så del gjerne en flau opplevelse dere har hatt i kommentarfeltet. Ha en kjempefin dag alle sammen!

-Tessa

#blogg #innlegg #vinter #november #hverdag #helg #lørdag #morsomt #fakta #flauser

8 funfacts om meg, del 2.

 • 24.10.2016 kl. 08:00

OLYMPUS DIGITAL CAMERA


JEG HAR EN EKSTREMT GOD LUKTE SANS

Det er egentlig ganske sjokkerende hvor god lukte sans jeg har. Et eksempel på dette er da jeg var 12 år gammel og mamma hadde kjøpt en eske med cheerioes til meg. Jeg elsket cheerios og spiste det ofte til frokost, men denne bollen smakte ikke som alle de andre, den smakte fiskete. Jeg stakk nesen min dypt ned i bollen for å lukte ordentlig på frokostblandingen, i håp om at jeg bare var gal, men jeg kunne fortsatt kjenne en mild fiskelukt. Jeg spurte mamma om hun kunne lukte det samme, men hun sa bare at det var tull. Jeg hadde veldig lite lyst til å fortsette å spise fiskecheerioesen, men mamma sa som de fleste mødre ville sakt, du får ikke en ny eske før du har spist opp den gamle, så da måtte jeg bare holde meg for nesen til alt var borte. Det var ikke den beste opplevelsen i verden, men mamma lærte seg etterhvert at min luktesans ikke var tull og jeg måtte heldigvis aldri spise fiskecheerioes igjen, woho!

 

JEG ELSKER Å BLI KJENT MED NYE MENNESKER

Jeg er veldig glad i å dra ut og møte nye mennesker. Jeg er egentlig veldig sosial, men på grunn av sykdommen min blir jeg ofte sittende hjemme og se på TV i helgene. Men jeg vil mye heller dra ut på byen enn å sitte å se på friends for den hundrede gangen...
 

JEG ER EN CHOCOHOLIC

Dette er virkelig foreldrene mine sin feil. Vanligvis er jeg ikke enig om at alle problemene man har som voksen kommer av hva foreldrene gjorde feil, men akkurat denne er jeg helt sikker på var dems feil. (unnskyld mamma og pappa om dere leser dette) De tenkte for en eller annen grunn at om de holdt meg vekk fra godteri de 4 første årene av mitt liv, at jeg da ikke kom til å crave det senere i livet mitt. Men det som skjedde var det stikk motsatte, den første dråpen av sukker jeg fikk på tungen min slukte meg opp og jeg er nå og kommer alltid til å være et sukkeravhengig menneske. Nice try parents!
 

JEG ELSKER AVOKADO

Åh, avokado! En grønn mirakel, grønnsak/frukt som kom til denne jorden for å glede oss alle og gi oss sunt fett, B-vitamient folat og kalium. Avokado passer til så utrolig mye og smaker helt himmelsk. Jeg tror jeg spiser 2-4 avokadoer per uke, avokado toast er min favoritt lunsj.
 

OLYMPUS DIGITAL CAMERA


JEG ELSKER PEPSI MAX

Om jeg gjør, jeg drikker det nesten hver eneste dag! Jeg vet, jeg vet, det er ikke bra for meg, men det er bare så utrolig godt. Og nå som prøver å spise litt sunnere og kutte ut junk food fra kostholdet mitt hjelper pepsi max meg å unngå de usunne fristelsene og litt pepsi max er bedre enn å konstant spise godteri, pizza og potetgull, så ikke døm meg! 
 

JEG HATER Å RINGE FOLK

Jeg burde egentlig skrive skrekk, jeg har skrekk for å ringe folk. Å ringe mamma er enkelt, noen venner er greit også, men det som virkelig skremmer meg er når jeg må ordne ting over telefonen. Som å ringe NAV, søke om ting for sykdommen min eller bestille noe. Med en gang jeg hører hei i andre enden av telefonen fryser jeg fullstendig, jeg kan ikke lengre huske hvor jeg bor, mitt eget navn eller hva jeg egentlig ringte dem for. La oss bare si jeg har hatt et par frustrerte mennesker i andre enden, stakkars, uff. Det ligger også en liten historie bak hvorfor jeg ikke er så glad i telefoner, men det skal jeg lage et separat innlegg om det senre. So stay tuned!
 

JEG SNAKKER UTEN Å PUSTE

Det er virkelig en av mine største talenter, haha! Mine aller nærmeste ville vel heller kalt det irriterende munndiare enn et talent, men aner du hvor vanskelig det er å snakke i 10 minutter uten å puste, det er egentlig ganske imponerende syntes jeg. Jeg har bare alltid hatt så utrolig mye å si, det betyr ikke at alt jeg sier gir mening eller har noe stor betydning, jeg bare elsker å prate. Du kommer ihvertfall aldri til å ha en klein, stille opplevelse med meg.
 

JEG ELSKER Å VÆRE SPONTAN

Jeg har sjeldent, nesten aldri møtt noen som er like spontan som det jeg er, men når jeg gjør det blir jeg kjempe glad. Jeg elsker å oppleve nye ting og kan gjerne sitte hjemme kl. 18:00 og lese et blad og så plutselig kl. 18:05  ha lyst til å ta en tur til Sverige. Men som regel hører jeg alltid et nei fra den jeg er med, de fleste mener at spontane øyeblikk er uansvarlige, men jeg liker å lage minner og de fleste gode minnene jeg har hatt var uplanlagte, just sayin!
 

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

-Tessa

#blogg #innlegg #høst #oktober #hverdag #fakta #tessabennet #foto #mandag

8 fun facts om meg, del 1.

 • 10.10.2016 kl. 08:00

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

 

JEG ER EN TV SLAVE

Helt siden pappa kjøpte meg min første dvd har gleden av å se på tv utviklet seg til en avhengighet. Jeg har alltid vært veldig interessert i film og tv, det startet som en måte å bonde med pappa til å bli en stor interesse for meg. Jeg gikk fra min første dvd til min første serie og før jeg visste ordet av det hadde jeg over 200 dvder og alt for mange serier. Jeg klarer ikke helt å forklare kjærligheten jeg har for film og tv, men det er noe jeg alltid har blitt inspirert av og kunne gjerne tenkt meg å ha et yrke innenfor, så lenge det ikke er skuespill, haha!
 

JEG VASKER HENDENE MINE KONSTANT

Jeg aner ikke hvorfor jeg gjør dette, men jeg klarer ikke å ta på feks en pose uten å vaske hendene mine etterpå. Jeg liker ikke tanken av å ha møkkete hender, jeg må vaske dem hver gang de kjennes møkkete ut, som er ofte.
 

JEG ER LIVREDD FOR EDDERKOPPER

Oh, this fear is real yall! Det er ikke noe jeg er mer redd for enn edderkopper.. Frykten er så stor at om jeg bare ser en bitte liten baby edderkopp i rommet mitt får jeg helt panikk. Jeg kan ikke engang sitte inne på det rommet før den edderkoppen er funnet. Jeg har blitt ledd av så mange ganger, men alle har noe de frykter og for meg er det edderkopper.
 

JEG HAR EN LILLESØSTER

Jeg har vært enebarn hele livet mitt og har så lenge jeg kan huske mast om å få en lillesøster eller lillebror, men begge foreldrene mine sa at de syntes det var perfekt å bare ha meg, bla, bla, bla. Men, da jeg fyllte 21 år bestemte faren min for å endelig gi meg det jeg hadde ønsket meg så lenge, den vakreste, søteste lillesøsteren jeg noen gang kunne spurt om. Hun heter Hannah og er nå 1 år gammel! Hun er virkelig verdens skjønneste lille skapning, det er ikke noe i verden jeg ikke ville gjort for å se henne smile. Problemet er at faren min er engelsk og bor i England, så jeg får ikke sett henne mer enn 2-3 ganger i året, så det blir mye skyping, savn og tårer desverre, men en dag håper jeg å få flyttet til England for et år eller to og være en del av livet hennes dagelig!

 

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

 

JEG ELSKER SURT GODTERI

Det er så utrolig godt! Jeg ville spist surt godteri hver dag om jeg kunne!
 

JEG ELSKER HARDT OG SØRGER DYPT

Når jeg først blir glad i noen, gjør jeg alt for dem. Jeg hjelper dem, støtter dem, hører på hva de har å si og ønsker dem det aller beste, men om jeg da mister noen jeg er glad i, sørger jeg like hardt som jeg elsket dem. For meg er det veldig rart å tenke idag elsket jeg/er jeg glad i denne personen og imorgen er jeg ferdig og vil aldri se dem igjen. Det virker bare rart for meg, men det er sånn verden er, når man er ferdig med noen er man ferdig med dem, det er den sunne måten å takle ting på, men jeg syntes det er utrolig rart. Jeg slutter ikke å bry meg om noen sånn, når jeg først er glad i noen, bryr jeg meg om dem foralltid og jeg ønsker dem aldri noe vondt. Det skal veldig mye til for at jeg kutter noen ut av livet mitt, da har de såret meg fryktelig mye, men til og med da vil jeg bare at de skal ha det bra.

 

JEG BRAKK BEINET MITT FOR Å UNGÅ HESTEBÆSJ

Åh, denne historien altså.. Svaret ligger egentlig i overskriften, jeg og en "venninde" gikk hjem fra skolen da hun kom på den fantastiske ideen om å dytte meg mot den store haugen med hestebæsjen som lå rett i veien. Som dere sikkert kan gjette, var ikke dette noe jeg ønsket meg, så jeg prøvde å vri meg unna det, men hun var overaskende strek og det var vanskelig å vri meg unna. Da jeg endelig fikk vridd meg til siden både kjente jeg og hørte at noe knakk, det viste seg at det var en del bein som knakk på en gang. Jeg hadde klart å vri foten min helt rundt og slik ble den brekt, men historien ender ikke der. Etter mitt store hylskrik ble jeg da småobbet av hun som da hadde dyttet meg, hun mente jeg var pysete og for å være tøff reiste jeg meg opp og gikk videre hjem på mitt brekte bein. Jeg hørte henne skrike pyse for hvert sukk hun hørte fra meg til jeg pluttselig knakk sammen for foten min ikke klarte å gå lengre. Det var flaks at jeg hadde 2% strøm igjen på mobilen så jeg fikk ringt mamma om å komme å hente meg. Hun tok meg hjem, men da hun så at foten mitt var dobbelt så stort, hadde en diger kule på seg og hadde skiftet farge fra hud til gul, grønn, blå og rød dro vi ganske raskt til sykehuset. Jeg måtte hoppe rundt på krykker hele sommerferien..
 

JEG ER EGENTLIG FØDT TESSA-TERESE

Jeg ble født Tessa-Terese Bennett, dette fant jeg faktisk ikke ut før jeg fyllte 20, haha! Alle har kalt meg Tessa eller Tess hele livet mitt, så da mamma forklarte at terese ikke var mitt mellom navn men en del av fornavnet mitt ble jeg litt sjokkert. Jeg blir fortsatt kalt Tessa, så det er vell ikke akkurat en stor forandring i livet mitt, men det er litt morsomt å tenke på at jeg nesten har levd hele livet mitt uten å vite hva jeg egentlig heter, haha!
 

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Håper dere likte dette innlegget?

Skriv gjerne noen fakta om dere selv i kommentarfeltet, ha en kjempe fin dag videre!

-Tessa

#blogg #innlegg #hverdag #fakta #høst #vinter #mandag #tessabennett #foto

Positive vs Negative

 • 08.07.2016 kl. 08:00

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

POSITIVE VS NEGATIVE
 

JEG SETTER ALLE ANDRE FØRST

 Dette kan som regel bli litt negativt for meg da, men det er veldig positivt for de rundt meg. Jeg elsker å glede og passe på andre og setter alltid kjæreste, familie og venner før meg selv.


JEG GIR ALDRI OPP

Dette er en ting jeg er veldig stolt av! Jeg gir aldri opp uansett hva som skjer. Jeg har gått igjennom så mye og jeg har aldri mistet motivasjonen til å komme meg igjennom dårlige perioder.
 

JEG GIR ALLE EN SJANGS OG JEG DØMMER ALDRI

Jeg syntes virkelig ikke at det er koselig når andre dømmer folk ut ifra hva de har hørt fra noen andre. Jeg dømmer aldri noen jeg møter og gir alle en sjanse, men dette gjør selvfølgelig at jeg blir litt naiv da..


JEG ER SELVSTENDIG

Det var jeg ikke alltid. Det å være selvstendig er noe jeg har jobbet for å bli. Jeg var en gang veldig avhengig av å ha folk rundt meg, men nå nyter jeg tiden for meg selv. Jeg syntes det er koselig å være med vennene mine, men jeg klarer meg helt fint alene og jeg trenger ingen til å ta vare på meg.


JEG ER HJELPSOM

Jeg elsker å hjelpe andre og tenkte lenge på å bli sykepleier eller psykolog, men på grunn av min sykdom er det veldig vanskelig å få til akkurat nå, en dag kanskje! Å hjelpe noen andre og se gleden i ansiktet dems er noe det beste jeg vet.


POSITIVE


NEGATIVE
 

JEG ER LANGSINT OG KLARER IKKE GI SLIPP PÅ TING

Dette er nok min mest negative side. Jeg er mye flinkere til å gi slipp nå enn det jeg var før, men fortsatt..
 

JEG ER USIKKER

Jeg sliter veldig med å stole på valgene jeg tar eller tingene jeg gjør. Jeg må alltid tenke meg nøye om før jeg gjør noe og det er veldig irriterende. Eksempel: Når jeg begynte å blogge måtte jeg se over innlegg 20 ganger før jeg turte å legge det ut, jeg lover jeg ikke overdriver.


JEG KLARER IKKE Å SPARE PENGER

Det er helt umulig for meg å spare penger med mindre det er for å kjøpe noe. Jeg var kjempeflink til å spare når jeg først flyttet ut, men en dag sa noen til meg at av og til må man kjøpe litt for seg selv og etter den dagen forandret alt seg..


JEG ER VELDIG UTOLMODIG

Jeg klarer virkelig ikke å vente på noe. Jeg hater å vente på venner eller stå i kø. 10 minutter føles ut som 10 år for meg.


JEG ER VELDIG STA

Jeg har alltid rett og det er nesten umulig å få meg til å innrømme at jeg tar feil. Da må jeg være veldig glad i noen.

Hva er deres positive og negative sider?

-Tessa

#blogg #innlegg #hverdag #tirsdag

Spørsmål & Svar

 • 04.07.2016 kl. 08:00

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Jeg fant denne listen med spørsmål på Eirin Kristiansen sin blogg.

1. Hvor gammel er du om fem år? 

Da er jeg faktisk 27 år gammel, tenk det!

2. Hvem har du vært sammen med i minst to timer i dag? 

Frøya, katten min.

3. Hvor høy er du? 

Jeg er 164.

4. Hvilken film så du sist? 

The fundamentals of caring. Det var serøst en av de beste filmene jeg noen gang har sett.

5. Hvem ringte du sist? 

Det var nok mamma. Vi snakker sammen nesten hver dag.

6. Hvem ringte deg sist? 

Mamma!

7. Hva stod det på den siste smsen du fikk? 

«Supert! :)»

8. Foretrekker du å ringe eller sende sms? 

Sende sms! Jeg hater å snakke i telefonen og unngår det så lenge jeg kan..

9. Hva er ditt favorittsted? 

Central park, i New York!

10. Hvilket sted foretrekker du minst?

Apoteket eller hvem som helst sted der jeg må stå i kø.

11. Når så du moren din sist? 

Torsdag 30, juni.

12. Hvilken øyefarge har du? 

Jeg har blå øyne, men de skifter litt farge i lyset.

13. Hvilken julesang er din favoritt? 

Baby it's cold outside - Ella fitzgerald & Louis Jordan.

14. Er foreldrene dine gift eller skilt? 

De skilte seg da jeg var 6 år gammel og det er jeg veldig glad for at de gjorde.

15. Når våknet du i dag? 

Klokken 08:00.

16. Hvor tror du at du befinner deg om 10 år?

 Forhåpentligvis gift med en eller to små og helt frisk! ♥

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

17. Hva skremte deg om natten som barn? 

Mørket! Det skremmer meg litt fortsatt..

18. Hvilket Youtube-klipp var det sist som fikk deg til å le? 

Jeg er sjeldent på youtube, men jeg så DENNE her om dagen og syntes den var ganske morsom og søt.

19. Hva er din beste egenskap? 

Jeg er omsorgsfull, positiv og sterk.

20. Hva er din verste egenskap? 

Jeg er veldig sta og skal alltid ha rett.

21. Sover du med eller uten klær om natten? 

Som oftest uten, men av og til har jeg på meg en stor deilig t-skjorte.

22. Hvor mange puter har du i sengen? 

Alt for mange.. Jeg tørr ikke å dele tallet med dere engang, men jeg bruker bare en når jeg sover da.

23. Hva er det rareste du har spist? 

Jeg må nok si snegler. Det var en veldig rar opplevelse.

24. Har du stasjonær eller bærbar data? 

Bærbar PC.

25. Foretrekker du sko, sokker eller barføtt? 

Barføtt!

26. Hva hører du på akkurat nå? 

How i met your mother som står på i bakgrunnen.

27. Hvilken iskrem er din favoritt? 

Jordbær!

28. Hviken dessert er din favoritt? 

Sjokolademousse!

29. Den største premien du har vunnet? 

Hmm. Det må vel være 3 plass på melodi grand prix i Drammen. Jeg var 8 og sang fame. Jeg vant 1000 kr!

30. Liker du kaffe? 

Ikke veldig mye med mindre det er iskaffe eller latte.

31. Hva drikker du helst til frokost? 

Jeg drikker helst vann, appelsinjuice eller te, kanskje alle tre.

32. Hvem var din favorittlærer på videregående? 

Hadde ingen favoritt som jeg kan huske.

33. Kan du spille poker? 

Nei! Jeg har prøvd det før, men jeg klarer ikke å huske alle reglene.

34. Hva har du spist i dag? 

Havregrøt med bær og en kopp med te.

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

35. Nevn to historiske personer som interesserer deg? 

Hitler og Anne Frank.

36. Hvilken radiostasjon var den siste du hørte på? 

Hører ikke på radio.

37. Vil du ha barn? 

JA! Men det er nok noen år til det skjer.

38. Kan du noen andre språk enn norsk? 

Jeg snakker flytende engelsk.

39. Sover du på en spesiell side? 

Sover alltid på siden. Det er ikke så viktig om det er høyre eller venstre.

40. Foretrekker du havet eller basseng? 

Basseng, så lenge det ikke er så mange mennesker i den.

41. Hva bruker du helst penger på? 

Interiør og klær.

42. Eier du dyrebare smykker? 

Jeg eier fire skatter som jeg har arvet fra min bestemor og mamma.

43. Hva er ditt favorittprogram på tv?

Jeg har veldig mange, men noen av dem er.. How i met your mother, Charmed, The Millionaire Matchmaker og Real Housewives.

I'm not ashamed, haha!

44. Hva skal du gjøre i helgen? 

Feire 1 års dagen til lillesøsteren min, Hannah!

45. Kan du stå på slalåm? 

Nei..

46. Hvordan imponerer man deg? 

Ved å være snill, ekte og morsom.

47. Hva slags ringelyd har du på telefonen? 

Er ikke helt sikker på hva den heter, jeg har ikke skiftet den siden jeg kjøpte mobilen.

48. Fortell 5 ting som leserne dine antagelig ikke vet om deg?

1. Jeg er en neat freak og føler meg veldig stresset rundt rot.
2. Jeg har en obsession med TV-serier.
3. Jeg har veldig engelsk humor og de fleste skjønner ikke spøkene mine..
4.  Jeg elsker pepsi max og hadde aldri overlevd uten.
5. Jeg elsker vinteren. Jeg syntes Desember er den beste tiden på året!

49. Hva har du nærmest deg nå som er rødt? 

Et eple.

50. Er du sosial? 

Jeg er veldig sosial, men jeg er også veldig glad i å være alene.

-Tessa

#blogg #innlegg #hverdag #mandag #foto #sommer #juli

My bucket list

 • 11.05.2016 kl. 08:00


HEI KJÆRE LESERE!

Håper dere har hatt en fin uke så langt? Jeg ryddet litt i skapet igår og da fant jeg min gamle bucket liste. Jeg begynte å skrive den for 3 år siden og fortsatte å skrive til det var over 100 ønsker å oppfylle. Jeg har ikke sett den på en stund, så det var ganske morsomt å lese igjennom alle punktene. Jeg tenkte det kunne være litt gøy å dele noen av punktene med dere, så her er de! Jeg har satt en strek over de jeg har oppnådd. Ha en kjempefin dag videre!
- CRASH A WEDDING -


- FALL IN LOVE -


- GET MARRIED -

- THROW A DART ON A MAP AND GO WHEREVER IT LANDS - 
 

- KISS IN THE RAIN -
 

- GET A TATTOO -
 

- TAKE A CRUISE -
 

- SEND A MESSAGE IN A BOTTLE -
 

- REACH MY GOAL WEIGHT -
 

- SHOP IN NEW YORK -
 

- FLY IN A HOT AIR BALLOON -
 

- GO TO A TAYLOR SWIFT CONCERT -
 

- START A BLOG -
 

- TAKE A GONDOLA RIDE IN VENICE -

 

- BECOME A MOTHER -
 

- EAT PASTA IN ITALY -
 

- HAVE A PICNIC IN FRONT OF THE EIFFEL TOWER -
 

- BUY A HOUSE -
 

- OWN A PET -
 

- CELEBRATE THANKSGIVING -

 Har dere en bucket liste?

-Tessa

#blogg #innlegg #hverdag #onsdag #sommer

Den aller første gangen

 • 05.05.2016 kl. 21:55

MITT FØRSTE KYSS

Jeg fikk vell noen små nuss her og der på barneskole, men mitt første ordentlig kyss skjedde ikke før jeg var 16. Ganske så sent i forhold til vennene mine, men det ble bare sånn. Det var ikke noe jeg stresset veldig med egentlig. Jeg tenkte det kommer til å skje når det skjer. Det var ikke det beste kysset da.. Han presset tungen så langt ned i halsen på meg at jeg nesten brakk meg, så jeg skulle nok ha ventet litt lengre..

 

MITT FØRSTE MØTE MED ALKOHOL

Jeg var nok rundt 16. Jeg og min beste venninne hadde en film kveld hjemme hos henne og jeg fikk en eller to smirnoff ice av henne. Det var en ganske rolig kveld egentlig. Alt jeg husker er at vi ble super hyper, spiste masse godteri og danset og lo hele natten lang, haha!

 

MIN FØRSTE REJECTION

Jeg gikk i 5 klasse tror jeg.. og det var en gutt i klassen som jeg var så utrolig forelsket i. Det var liksom så krise og jeg hadde bare så lyst til å bli sammen med han liksom, haha. Jeg kan ikke huske helt om jeg faktisk gikk opp til han å spurte eller om noen gjorde det for meg (jeg vet skikkelig barnslig), men han sa ihvertfall nei og ikke på en snill måte.. Jeg var helt knust! uff..

 

MIN FØRSTE KONSERT

Var en Shakira konsert. Mamma var helt obsessed med henne og fikk heldigvis tak i 3 billetter, så jeg kunne ta med venninnen min. Det er virkelig en av de beste opplevelsene jeg har hatt i mitt liv.

 

MIN FØRSTE KJÆRESTE

Ja, det var da jeg var rundt 16 det også. Det forholdet gikk ikke så bra.. Han og jeg var helt annerledes og jeg følte aldri at vi helt passet som kjærester. Vi var gode venner da, men ikke noe mer syntes jeg. Han derimot var veldig uenig i det og vel, det ble mye drama ut av det, så vennskap var det ikke snakk om..

 

MITT FØRSTE KJÆLEDYR

Det var en hund og han het Marco. Jeg hadde lenge mast om å få en liten hund og mamma hadde klart sagt ifra at NEI, det skulle vi ikke ha, men en dag etter uker med mas, ble jeg vekket av en sprudlende og glad hundevofs. Åååå, jeg var så lykkelig!

 

MIN FØRSTE EKTE FORELSKELSE

Og eneste var og er med min kjæreste, Jonas. Jeg var 17 da jeg møtte han og jeg falt virkelig hardt. Vi gikk på samme skole, men vi møttes vel mer på facebook. Vi begynte å skrive til hverandre og det startet vel egentlig mer som et vennskap og utviklet seg til en forelskelse etterhvert. Etter over 2 måneder med facebook meldinger fikk jeg motet til å spørre han på en date hos meg og han sa heldigvis ja. Vi har nå har vært sammen i over 4 år. Vi er samboere og har en liten kattepus sammen. Han er min bedre halvdel og jeg kunne ikke tenkt meg og leve livet mitt med noen andre enn han.

 

MIN FØRSTE FERIE

Min første ferie var da jeg var 6 år gammel. Jeg husker den ferien som om det var igår. Pappa tok meg og mine stesøsken til disney world i Orlando. Vi var der i 3 uker og som en 6 åring føltes det ut som en livstid. Vi spiste pannekaker, vafler og smultringer til frokost, badet i bassenget og vi møtte alle favoritt karakterer fra disney filmene vi så på hjemme. Det var en helt magisk opplevelse!

 

MIN FØRSTE LEILIGHET

Jeg flyttet inn i min første leilighet da jeg var 17. Det var ikke den beste leiligheten i verden, men den var min og jeg storkoste meg. Det eneste var at det var verken tv eller internett der, så etter 8 måneder innså jeg at det var umulig å leve med og flyttet ut derifra og inn i en ny leilighet.

-Tessa

#blogg #hverdag #innlegg #torsdag #vår #mai
 

Bli kjent med meg!

 • 29.04.2016 kl. 18:21


HEI KJÆRE LESERE

Jeg tenkte det var på tide at dere ble litt mer kjent med meg, så da starter jeg med å dele 8 morsomme fakta om meg selv. Håper dere liker innlegget!

OLYMPUS DIGITAL CAMERA
 


1. JEG GIKK IKKE PÅ UNGDOMSSKOLEN.

Da jeg ble 13 år gammel ble jeg diagnosert med ME. Dette kommer jeg til å skrive mer om senere, men anyways.. På grunn av dette ble jeg veldig dårlig og til slutt sengeliggende og da var det umulig for meg å gå på skole. Jeg hadde litt hjemmeundervisning, men det var som regel ikke mer enn 1 time i uken. Da jeg begynte å bli frisk igjen hoppet jeg rett fra 7 klasse til 1 år på sande vgs. 

 

2. JEG ER AVHENGIG AV RØMME. 

Jeg kan spise det til (nesten) hvert eneste måltid. Kjæresten min rister alltid på hode hver gang jeg tar rømmen ut av kjøleskapet. Jeg vet ikke hvorfor, men jeg syntes det er så utrolig godt! Det går fort 2-3 beger av rømme inn og ut av kjøleskapet hver uke.

 

3. JEG KLARER IKKE Å SLUTTE Å BITE NEGLENE MINE.

Åh, det her irriterer livet ut av meg, hvorfor i all verden klarer jeg ikke å la vær?! Det har vært mitt nyttårsforsett gang på gang på gang, men jeg klarer virkelig ikke å slutte. Åh, jeg blir så sint på meg selv!

 

4. JEG ER HALVT ENGELSK.

Da mamma var et par år yngre enn jeg er nå, reiste hun til England for å studere, og der møtte hun faren min. De giftet seg og noen år senere fikk de meg. Vi bodde sammen i et stort hvitt hus i en liten by som heter Croydon. Men, da jeg ble 6 år gammel skilte mamma og pappa seg og jeg og mamma flyttet til Norge. 

 

5. JEG ER VELDIG SKVETTEN.

Det tar ikke mye til før jeg skvetter. Er jeg i et rom, så må du være klar over at hvis du kommer inn, så kommer jeg til å skvette. Og det er ikke snakk om at kroppen min bare hopper litt til siden, men det kommer et hysterisk stort skrik ut av meg som om jeg blir angrepet. Og å skremme meg er ihvertfall ikke en god Idé..

 

6. JEG HATER OLIVEN.

Det har jeg hatet hele livet mitt. Jeg liker det meste, men oliven syntes virkelig ikke er noe godt. 

 

7. JEG ER EN NEAT FREAK.

Jeg hater, hater, hater rot.. Jeg klarer ikke å sitte stille om jeg ser papir som ligger på gulvet, eller glass som står ved vasken. Det må ryddes og det må ryddes med en gang! Eller så klarer jeg ikke å slappe av.

 

8. JEG HAR EN KATT SOM HETER FRØYA.

I oktober 2014 fikk jeg og samboeren min et nytt familie medlem. En søt liten kattepus som vi kalte Frøya. Hun er virkelig gleden i hverdagen min. Jeg trodde aldri jeg skulle være et katte menneske, men hun er virkelig verdens beste katt som finnes og helt fullstendig gal, haha!

-Tessa

#blogg #innlegg #helg #fredag #foto

HEI!

 • 17.04.2016 kl. 22:40


HEI OG VELKOMMEN TIL MIN BLOGG! 

Jeg heter Tessa. Jeg er en 23 år gammel jente som for øyeblikket bor i Drammen. Jeg kommer opprinnelig fra en liten by som heter Croydon i England, men da foreldrene mine skilte seg, flyttet jeg og mamma til Norge (hennes hjemmeland). Jeg er en positiv, energisk, skravlete og av og til litt merkelig jente, som elsker å lage mat (spise), shoppe, ta bilder, lage YouTube videoer eller rett og slett være kreativ. Jeg elsker også å bruke tiden min på mine fantastiske venner og familien min.

Jeg har hatt et ganske komplisert liv og dette kommer jeg til å skrive litt mer om på bloggen senere. Men, det som gjør hverdagen min tøffest er det at jeg har ME. Jeg fikk diagnosen da jeg bare var 12 år gammel og har derfor ikke opplevd like mye som de fleste på min alder. Denne bloggen kommer til å være en plass der jeg kan dele mine tanker, følelser og hverdags gleder med dere og ha litt kontakt med utside verden når sykdommen min stenger meg inne. Håper dere liker bloggen min! 

Ha en fantastisk dag videre! ♥

KONTAKT

Mail: tessa.t.k.bennett@hotmail.com

-Tessa

#blogg #nyblogg #innlegg

Tessa Bennett

Hei og velkommen til min blogg! Jeg heter Tessa. Jeg er en 23 år gammel jente, som for øyeblikket bor i Drammen. På denne bloggen finner dere litt av alt. Jeg liker å skrive om livet mitt, lage YouTube videoer, spise mat og være kreativ. Håper dere liker bloggen min


KONTAKT


tessa.t.k.bennett@hotmail.com

Søk

Kategorier

Arkiv

Siste innlegg

Bloggdesign

Design og koding av KvDesign - www.kvdesign.no
hits