hits

TIL MAMMA

  • 22.12.2017 kl. 08:19

TIL MAMMA

Jeg vet aldri hvordan jeg skal få takket deg for alt du har gjort for meg. Det er helt umulig å få sagt alt jeg vil si til deg i et eneste innlegg, så jeg får bare starte med denne og dele flere i fremtiden. Nå er det bittelillejulaften og du har nok nettopp våknet. Forhåpentligvis har du rukket å bli smittet med litt julestemning, selv om du nettopp kom hjem fra Bahamas. Gud, så sjalu jeg blir av livet ditt altså, men er det noen som virkelig fortjener å bli skjemt bort, så er det deg.

Du har hatt så utrolig mange hindringer i livet ditt og jeg er veldig klar over at å oppdra meg, ikke var det enkleste i hele verden heller. Jeg har hatt en veldig vanskelig barndom, med mange hindringer og store kamper å kjempe. Jeg har trengt mer støtte, kjærlighet, oppmerksomhet og veiledning enn de aller fleste barn. Jeg ble ekstremt mobbet, deprimert, fikk angst, mistet mange i livet mitt på kort tid, fikk ME, ble sengeliggende og fikk anoreksi, alt før jeg ble 16 år gammel.

Du var engelen som var ved min side gjennom alle de tøffe tidene. Du tørket bort tårene mine, fikk meg til å smile, hjalp meg opp og dro meg ut av de vanskelige situasjonene. Du var alenemor og du var syk, men du klarte av en eller annen grunn å finne en balanse med å oppdra meg, støtte meg og ta vare på oss begge to. Jeg følte meg aldri alene, glemt bort eller ignorert og det er på grunn av deg. Du støtte meg for hvert eneste skritt jeg tok og skjemte meg bort med kjærlighet. Du dømte meg aldri, fordi du så meg for hvem jeg var. Du kjente meg bedre enn noen andre. Klart det var tøffe tider og vi irriterte livet ut av hverandre i perioder, men uansett hva, så vet jeg alltid at jeg har deg når jeg trenger en skulder å gråte på. Du er min bestevenn like mye som du er min mor.

Du er den jeg ser opp til mest i hele verden. Om jeg en dag kan bli i nærheten av den kvinnen du er, så kommer jeg til å være veldig lykkelig og utrolig stolt av meg selv. Det du har måtte takle er helt umulig for de aller fleste, men du med en sykdom og som alene mamma, uten hjelp fra noen andre, taklet det som om du var proff. Selvfølgelig gjorde du feil, men det gjør jo alle og dine feil var minimalistiske. Det var tøffe tider der du ikke visste hvordan vi skulle klare oss, men du kjempet deg gjennom det og du fant alltid en løsning på alle problemene som kom vår vei. Det er slik jeg har lært meg at det finnes en løsning for alt, uansett hvor mørkt det kan virke i øyeblikket.

Du har alltid vært redd for at du ikke gjorde en bra nok jobb og for meg, er det bare en helt absurd tanke. Mødre dømmer hverandre og sammenligner så mye at de glemmer bort hva som er viktigst, at barnet dems har en fin barndom og at de blir snille mennesker som klarer seg på egenhånd en dag, og det har du fått til, selv med alle hindringene. Du har gjort jobben du skulle gjøre og enda mer. Om det var annerledes fra det de andre mødrene gjorde, så so what? Alle barn er ikke like, alle trenger forskjellige ting. Ingen kan få samme behandling og det visste du. Du gav meg det JEG trengte. Du tok valg ut ifra hva som var best for MEG, ikke hva som så best ut for de andre mødrene. Jeg vet det var tøft for deg og jeg vet at de andre mødrene dømte deg, men du reddet livet mitt. Du satt meg alltid først, foran alt annet. Du gav meg akkurat det jeg trengte for å bli den jeg er idag. Uten deg, hadde jeg ikke hvert det samme menneske. Du sier alltid hvor fantastisk jeg er, men det er jo på grunn av deg, ikke glem det.

Jeg er så utrolig takknemlig for alt du har gjort for meg. Jeg er takknemlig for alle nettene du lå i sykesengen min og strøk meg på pannen. Jeg er takknemlig for at du lo av de dumme spøkene mine, når jeg trengte det. Jeg er takknemlig for alle filmkveldene du organiserte for å gi meg glede i hverdagen. Jeg er takknemlig for alle telefonsamtalene du hadde med meg, når jeg fikk panikkanfall, og slet med å puste. Jeg er takknemlig for alle de motiverende og positive tankene du hvisket i øret mitt, da jeg trengte å høre det. Jeg er takknemlig for støtten du gav meg, når jeg holdt på å sprekke etter en lang dag på skolen med ekle kommentarer og små latter bak ryggen min, men det jeg er aller mest takknemlig for er at jeg har deg som mamma.

Støtten jeg har fått fra deg, har gitt meg det kjemper instinktet jeg har idag. Jeg har blitt en sterk, selvstendig kvinne som kommer meg gjennom alt. Jeg trenger ingen andre til å løse mine problemer og takler alt som kommer min vei. Jeg er nå friskere enn jeg var før, anoreksien er under kontroll, angsten er under kontroll og jeg kjemper sykdommen min hver eneste dag, uten å miste håp.

Så hver stolt av deg selv, mamma! Se det jeg ser. Du er en fantastisk mamma og et fantastisk menneske. Du har gjort så mye for meg og mange andre i livet ditt også. Du burde våkne opp hver eneste dag med et smil på ansiktet ditt og trygghet i hjerte ditt om at du har gjort den beste jobben i verden. Du har oppdratt en jente som er så glad i deg at hennes største ønske er å bli like fantastisk som den hun er.

Jeg håper du har en fantastisk jul mamma, for du fortjener det virkelig! Kjempe, kjempe, kjempe glad i deg!! <3

-Tessa

#blogg #jul #lillejulaften #mamma #foto #datter #familie

GRATULERER MED DAGEN!

  • 17.05.2017 kl. 22:35

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

HIPP HIPP HURRA!

Hei skjønne lesere! Jeg ville bare stikke innom bloggen for å si gratulerer med dagen til dere. Jeg håper dere alle hadde en fantastisk 17.Mai feiring! ♥

Hva har dere gjort idag?

-Tessa

#blogg #innlegg #hverdag #onsdag #17mai #mai #17.mai #feiring #dessert #kake #sjokolade #flagg #norge #nasjonaldagen #17 #foto #mat

this. is. everything.

  • 07.05.2017 kl. 08:28


Åh, jeg er så utrolig glad akkurat nå!

Det har vært mye prat og spekulasjon siden Will & Grace sin lille10 minutters spesial i Oktober. Mange trodde det var en sjangs for at det muligens kunne kom en ny sesong og at dette var en måte å se om verden var klar for en ny sesong. Jeg liker ikke å ha håp om slikt, for det finnes jo spekulasjon om alle gamle serier hver eneste uke. Friends har jo "bestemt seg" for å komme tilbake hver måned eter måned, siden finalen i 2006, haha! Så da jeg scrollet nedover twitteren min igår, ble jeg helt sjokkert da jeg så bilde (øverst). Jeg tror jeg skrek så høyt og så lyst at bare hunder kunne høre meg.
 
Will & Grace er en av mine favoritt serier, så dette er virkelig en dream come true for meg. Ikke bare kommer det til å bli en ny sesong, men det er ikke lenge å vente før den kommer ut heller, den kommer ut i år, oh my gad!! Da de først bestemte seg for å lage en helt ny sesong, ble det bestilt 10 episoder, men nå har de lagt til 2 episoder til, så da blir det hele 12 episoder. Jeg gleder meg så utrolig mye til å se hele gjengen sammen igjen, og det er jeg nok ikke alene om. Nå må jeg bare sette de gamle episodene på repeat til de nye kommer ut (selv om jeg kan dem utenat allerede, hihi!). Legger inn et par morsomme småklipp fra serien nederst for dere som ikke har sett serien før.

Ha en kjempe fin dag søtinger! ♥
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Gleder du deg til å se en ny sesong?

Har du sett denne serien før?

-Tessa

#blogg #innlegg #helg #søndag #serie #willandgrace #video #nyheter #tv
Tessa Bennett

Hei og velkommen til min blogg! Jeg heter Tessa. Jeg er en 23 år gammel jente, som for øyeblikket bor i Drammen. På denne bloggen finner dere litt av alt. Jeg liker å skrive om livet mitt, lage YouTube videoer, spise mat og være kreativ. Håper dere liker bloggen min


KONTAKT


tessa.t.k.bennett@hotmail.com

Søk

Kategorier

Arkiv

Siste innlegg

Bloggdesign

Design og koding av KvDesign - www.kvdesign.no