Goodbye.

  • 09.05.2017 kl. 08:00

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Idag måtte jeg gi slipp.. 

Jeg hadde lenge ignorert symptomene og smerten/skaden som fulgte med å ignorere problemet. Jeg klarte bare ikke å tenke tanken om å ikke ha deg i livet mitt. Det var for vondt, for smertefullt å tenke på. Jeg har mistet så mye i den siste tiden og du var en jeg aldri trodde jeg måtte miste. Du har vært der for meg i en tid der ingen andre var her. En tid der ting var tøft og en tid der alt forandret seg for det beste. Du har støttet meg på en måte ingen andre har, bare ved å være her. Jeg måtte ikke prøve hardt eller gjemme meg/sykdommen min slik at du ikke skulle føle deg overbelastet. Alt jeg måtte gjøre var å leke med deg, gi deg mat og kose med deg, så var du her. 

Du slikket vekk alle tårene mine, på de dagene der jeg var frustrert, og bare hadde hatt nok av livet mitt. De dagene der jeg ikke hadde sett venner/familie på flere måneder, og det nærmeste jeg hadde til selskap, var lyden av tv'en. Du var der på dagene der jeg mistet folk jeg var glad i, og dagen jeg mistet meg selv. Du gnidde hodet ditt mot mitt og så på meg med de store øynene dine, det reddet du meg, hver enste dag. For kjærligheten jeg fikk av deg, fikk meg til å smile å komme meg videre, selv på de tøffeste dagene. Du var bare der og brydde deg og jeg trengte det.

Jeg trengte den støtten. Jeg trengte å ikke være helt alene. Jeg trengte noen som var der for meg, uten at jeg fikk skyldfølelsen av å legge mine problemer og smerte på noen andre. Du brydde deg ikke om jeg var syk, du brydde deg ikke om jeg hadde mine problemer å fikse, du så meg aldri som en plage eller et problem. Du brydde deg kun om meg, kosen du fikk, maten du spise og lekene du fikk tygge i stykker. Du var, i en lang stund, den eneste jeg hadde i livet mitt. Du var den eneste støtten jeg hadde. Mamma også selvfølgelig, men du var min daglig støtte, min daglig motivasjon og min daglig glede, men nå er det borte.

For du er borte. Jeg kommet til å savne deg så mye. Du dro til ditt nye hjem igår og sekundet etter døren smelte igjen, kjente jeg hjertet mitt sank ned i magen. Det øyeblikket jeg hadde unngått så lenge, det valget jeg hadde nektet å ta, var nå tatt, og jeg var ikke klar. Jeg kom aldri til å bli klar, jeg måtte bare ta en rask avgjørelse. Jeg rev av meg plasteret og nå må jeg bare vente til såret går bort.

Du ble adoptert bort til en utrolig koselig dame og hennes mann, de har til og med en hund og jeg fikk nettopp melding om at dere kommer godt overens. De fortalte meg at jeg fikk lov å se deg når som helst og at jeg ikke ville miste deg for alltid. Noe som hjelper veldig. Jeg vet du kommer til å ha et fint liv og jeg vet at du har det bra nå. Det bare føles ikke helt riktig ut, det føles ikke ekte ut enda. Det føles ut som du bare er borte på ferie og at jeg vil se deg igjen om en uke. Det er så rart.

Jeg kommer virkelig til å savne deg så utrolig mye. Jeg kommer til å savne alt ved deg. Jeg kommer til å savne kosen jeg fikk og måten du bare visste når jeg trengte noen rundt meg. Jeg kommer til å savne å finne deg på badet dekket av alle klærne mine og når du drakk vann rett fra springen. Jeg kommer til å savne de rare lydene du lagde når du sov og når øynene dine sakte men sikkert blinket til meg. .Jeg kommer til å savne måten du la poten din på hånden min og måten du alltid mjauet når jeg sa navnet ditt. Jeg kommer til og med til å savne når du vekte meg kl. 00:02 på natten, ved å løpe fram og tilbake som en galing og måten du konstant gikk i bena mine når jeg måtte bære på mye.

Du betydde så mye for meg, du betyr så mye for meg og jeg håper du kommer til å ha et fantastisk liv med din nye familie og jeg håper vi ses veldig snart. Ikke glem meg bort nå 
 

-Tessa

#hverdag #tirsdag #vår #sorg #katt #dyr #trist #foto #photo

10 things only cat owners understand

  • 10.07.2016 kl. 08:00

- 1 -

VAR IKKE DISSE PLANTENE FOR MEG Å RASE NED?
Si hade til plantelivet. Det er nesten umulig å ha planter i huset lengre enn en dag før katten din kommer å raser dem ned..

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

- 2 -
ÅH, DET ER SKIKKELIG FINT HER OPPE!
De hopper opp på skap, hyller og til og med dører, men..

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

ÅH, NEI.. JEG KOMMER MEG IKKE NED IGJEN. MEAOW, MEAOW, MEAOW, HJELP MEG!
..de tørr ofte ikke å hoppe ned igjen og da mjauer de til du tar dem ned, så hopper de opp igjen, ah..

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

- 2 -
CAT LOGIC
Det kan være nok mat i skålen dems, men om det er et lite hull i midten er det tomt ifølge dem.

- 3 -
TÆRNE DINE. JEG VIL HA TÆRNE DINE!
Gjem tærne dine om natten for ellers må du forvente at de kommer til å bli jaktet på.

- 4 -
.. OG JEG LIKER OGSÅ Å JAGE PÅ HÅNDEN DIN
Alt som beveger seg egentlig.

- 5 -
SKULLE DU BRUKE DENNE PC'EN
De legger seg oppå alt du skal bruke som pc, ipad, bøker, papir osv.

- 6 -
NAM, NAM, NAM!
Det er ingenting i huset de ikke vil tygge på eller skrape på, så pass på tingene dine!

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

- 7 -
SKULLE JEG IKKE STÅ PÅ BORDET?
De hører aldri på deg og gjør stor sett hva de vil, det er umulig å trene dem. Katter vet hva som er rett og galt, de bare bryr seg ikke.

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

- 8 -
HEI PÅ DEG!
Å finne katten sin i små kriker og kroker som skap, skuffer, vasker, kurver og kofferter osv er en vanlig ting.

- 9 -
BATHROOM BUDDIES
Om du skal på do må du nesten regne med litt selskap ellers så mjauer pusen til han/hun får komme inn.

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

- 10 -
MM, ER DETTE TIL MEG?
Hver gang du skal på kjøkkenet eller skal spise, så kommer katten din til å tigge selv om den ikke liker det du lager.

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

-Tessa

#blogg #innlegg #hverdag #mandag #juli #sommer #foto

Tessa Bennett

Hei og velkommen til min blogg! Jeg heter Tessa. Jeg er en 23 år gammel jente, som for øyeblikket bor i Drammen. På denne bloggen finner dere litt av alt. Jeg liker å skrive om livet mitt, lage YouTube videoer, spise mat og være kreativ. Håper dere liker bloggen min


KONTAKT


tessa.t.k.bennett@hotmail.com

Søk

Kategorier

Arkiv

Siste innlegg

Bloggdesign

Design og koding av KvDesign - www.kvdesign.no
hits