TIL MAMMA

  • 12.02.2017 kl. 08:00

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

TIL MAMMA.

Gratulerer så mye med morsdagen! Jeg vet ikke helt hvordan jeg skal begynne å forklare hvor takknemlig jeg er for at jeg har nettopp deg, som min mamma. Du har reddet meg flere ganger enn jeg kan telle og har måtte gjort så mye mer enn de fleste mødre må gjøre for barna sine. Jeg har hatt et tøft liv, fylt med mye smerte og mange kamper, men du har kjempet ved min side hele veien. 

Du har ofret alt du har for at jeg skal ha det så bra som mulig og for at jeg skulle få bli den jenta jeg er idag. Du er grunnen til at jeg er så omtenksom og ser det beste i alle. Du er grunnen til at jeg alltid klarer å se to sider av en sak og aldri dømmer. Du er grunnen til at jeg alltid føler jeg har et valg i alt jeg gjør. Du har alltid sagt at du kom til å elske meg uansett hvem jeg var eller hva jeg gjorde med livet mitt. Du stolte på meg fra dag en og lot meg ta de rette avgjørelsene på egenhånd. 

Du lærte meg å være ansvarlig, du lærte meg å spare penger og ta ansvar for mine egne ting. Du lærte meg å være selvstendig, å klare meg på egenhånd og aldri være avhengig av noen andre. Du var alltid åpen og ærlig med meg. Du svarte på alle spørsmålene jeg hadde om verden. Jeg kom til deg med alle problemene jeg hadde og du dømte meg aldri, ikke en eneste gang. Ikke ble du sint heller, du bare lyttet og støttet meg. Du lærte meg at det alltid finnes en løsning, uansett hvor vanskelig det virker i øyeblikket er det alltid en løsning rett rundt hjørnet.

Du støttet alle drømmene mine og lot meg velge hvilken retning jeg ville ta. Du lot meg være meg og med den tilliten jeg fikk av deg valgte jeg å gjøre ting riktig. Det var ingen grunn for meg å være opprørsk, for du satt meg ikke i en boks, du viste meg hva som var rett og hva som var galt og håpte jeg ville velge den rett, det er jeg så takknemlig for. Du stolte på meg til jeg beviste jeg ikke kunne bli stolt på. Du fikk meg til å stole på meg selv. 

Du støttet meg gjennom min anoreksi. Du hørte meg smelle i dørene, kaste ting rundt i rommet mitt og krangle meg deg fra morgen til kveld. Du lagde måltidene mine, veide dem opp og tvang i meg mat om du måtte. Du lå og bekymret deg for om jeg kom til å bli frisk, om jeg kom til å leve. Du gav aldri opp, uansett hvor tøft det ble, du fant alltid styrken til å kjempe videre med meg. Vi kjempet oss igjennom hver eneste måltid sammen, til dagen jeg endelig kom meg i mål. Takket være din hjelp, lever jeg idag.

Du var der for meg gjennom sykdommen min. Du dyttet meg fram og tilbake til sykehuset i rullestolen min og holdt meg i hånden gjennom alle prøvene og behandlingene. Du tok meg til en helt annen by for å dra på kino slik at ingen skulle se meg syk, i rullestolen min. Du hoppet opp i sykesengen min når jeg lå å gråt og holdt rundt meg. Du lærte meg å puste gjennom smerten og det å peke ut deler av kroppen min som ikke var vonde og fokusere på dem. Du fikk meg til å le når jeg trengte det mest. 

Du lærte meg å holde på alle de gode minnene jeg hadde hatt før jeg ble syk. Vi satt og lagde liste etter liste med mål og ønsker for fremtiden. Vi skrev hva vi ville oppnå. Vi tullet om hvilken treningsenter vi skulle trene på eller hvilken steder vi ville reise til. Vi drømte oss bort i en helt annen verden. Du gav meg håp. Du gav meg små gleder å holde meg fast i og du motiverte meg i mine mørke perioder. Du er min personlig superhelt.

Du har gått above and beyond for meg, du er den beste mammaen noen kunne ønske seg. Du er min beste venn og den beste mammaen jeg noen gang kunne ønsket meg. Gratulerer med morsdagen! Tusen takk for at du er deg ♥

-Tessa 

#blogg #innlegg #helg #søndag #februar #vinter #åpentbrev #mamma #morsdag #feiring

 

 

GODT NYTTÅR!

  • 31.12.2016 kl. 08:45

OLYMPUS DIGITAL CAMERA
HAPPY NEW YEAR!

Idag teller vi ned timene, minuttene og sekundene til det nye året starter. Snart sier vi hade til 2016 og velkommen til 2017, woho! Jeg gleder meg skikkelig, gjør dere? Jeg skal helt ærlig innrømme at 2016 har vært et forferdelig år for meg, både fysisk og psykisk, men dette året har også fått meg til å åpnet opp øynene litt.

Jeg har lært å ta bedre vare på meg selv og gi slipp på ting som gjør meg vondt. Jeg har også blitt veldig selvstendig og vokst utrolig mye i det siste halvåret. Nå er jeg klar for en ny start, med nye muligheter og nye opplevelser. Jeg er klar for et år med flere gode minner og mindre hindringer. Jeg tror 2017 kommer til å bli det beste året noensinne! Jeg håper ihvertfall det. Dette innlegget blir det siste innlegget jeg deler i 2016, så jeg følte det passet å dele mine mål for 2017 med dere.

Jeg vil også snike inn en liten tale her, om det går greit? Jeg vil bare si tusen hjertelig takk for alle som har vært innom bloggen min i år! Tusen takk for alle de koselige, oppmuntrende, støttende, fantastiske kommentarene jeg har fått. Dere er virkelig de beste leserne i hele verden! Jeg er så utrolig takknemlig for hver eneste en av dere. Jeg håper dere alle har en super nyttårsfeiring! Love you all ♥

celebration, happy new year, and festive imageBilde fra weheartit
MINE MÅL

TA FLERE BILDER
Jeg elsker å ta bilder og stor koste meg i sommer med å knipse bilder av alt jeg så, men i oktober ble jeg dessverre ganske syk og hadde null overskudd til å fortsette med min lille hobby.. Dette var selvfølgelig veldig trist, men blogging er det jeg brenner mest for, så det kommer alltid før alle andre interesser. Jeg håper virkelig formen forbedrer seg i 2017, slik at jeg kan ta masse bilder og dele dem med dere.

GÅ NED I VEKT
I 2016 gikk jeg ned 15 kilo, yay! I 2017 er planen å gå ned de siste 15 kiloene, så kryss fingrene for meg!

GJØRE NOE GODT FOR NOEN ANDRE
Dette er et fast mål jeg har hvert eneste år og det er et mål jeg alltid får krysset av listen. Det er vell det enkleste målet man kan ha, for det tar så lite til for å glede noen andre eller hjelpe til. Det kan være noe stort som å hjelpe noen med å flytte eller noe lite som å skrive en koselig kommentar på sosiale medier. Det gjør den personen glad og gir dem en følelse av å bli brydd om og det er den beste følelsen å gi bort til noen, syntes ihvertfall jeg.

TA VARE PÅ MEG SELV
Dette målet er helt nytt for meg. Jeg har aldri vært flink til å ta vare på meg selv og har ofte satt meg selv nederst på listen. I år har jeg lært hvor viktig det er å passe på seg selv og gi seg selv like mye kjærlighet som man gir til andre. I 2017 skal jeg passe ekstra godt på meg!

SPARE PENGER
Dette har jeg som mål hvert år, men det er alltid målet jeg aldri får til. Jeg krysser fingrene for at 2017 blir annerledes.

SOVE MER
I 2017 skal jeg sove mer. Døgn rytmen min har vært forferdelig i år på grunn av smerte, så i 2017 skal jeg finne en løsning på dette og sove litt bedre.

SPARE TIL LANGT HÅR
Så fornøyd som jeg ble da jeg klipte håret kort, er det på tide å spare det igjen. Jeg savner det lange håret mitt!

STRESSE MINDRE
Jeg har stresset mindre i de siste 5 månedene enn jeg har gjort i de siste 5 årene, så jeg er på god vei med denne!

SPISE SUNNERE
Selv om jeg har gått ned i vekt i år, så har jeg ikke vært kjempe flink til å spise sunt. Jeg har fokusert mer på hvor mye kalorier jeg får i meg og ikke like mye på hvor sunn maten er. Dette skal jeg prøve å gjøre noe med i 2017.

BLOGGE 2 DAGER I UKEN
Dette startet jeg å gjøre for 2 måneder siden og jeg syntes det funker veldig bra, (minus juleferien). Jeg syntes det er gøy å endelig blogge på faste dager, slik at det blir enklere for dere å lese bloggen min. Det gir meg også mye glede å kunne blogge hver uke.

VLOGGE
Jeg har blogget så lenge og har enda ikke laget en videoblogg. Så i 2017 har jeg vlogging som et mål! Jeg har satt opp en youtubekanal og har planer om å dele min første video iløpet av Januar. So stay tuned!

BRUKE MER TID MED FAMILIEN
I 2017 vil familie og venner være min største fokus, jeg skal bruke så mye tid med dem som mulig.

SKYPE MER MED LILLESØSTER
Snakk om familie, mitt aller viktigste mål for 2017 er å Skype mer med min lille søster, Hannah-Marie. Nå begynner hun endelig å bli gammel nok til å forstå hvem jeg er og forstå at jeg er et menneske og ikke en TV-serie på Ipaden til pappa, haha!

GI FRØYA ET NYTT KLATRESTATIV
Stakkars, hun har hatt det samme, lille klatre stativ siden jeg først fikk henne. Den skulle egentlig være midlertidig, men det skjedde så utrolig mye i år at jeg helt glemte bort å spare til en ny. I 2017 blir nok et nytt klatre stativ det første jeg sparer til, så hun virkelig kan kose seg som inne katt (og ikke skraper opp sofaen min med klørne sine..).

DELE MER AV MIN HVERDAG PÅ BLOGGEN
Jeg har delt veldig lite av min hverdagen på bloggen, jeg har også delt veldig få bilder av meg selv. Dette har veldig mye med formen min å gjøre. Jeg føler ikke for å dele alt for mye negativt på bloggen og når jeg er i dårlig form, er hverdagen min bare slitsom og ganske kjedelig og skrive om. Jeg føler heller ikke for å ta for mange bilder av meg selv når jeg er syk, men det skjønner dere sikkert. Dette skal jeg selvfølgelig gjøre noe med, i 2017 vil jeg vise dere mer av jenta bak bloggen!

GJØR FERDIG LEILIGHETEN
Leiligheten er nesten ferdig, det er bare noen få møbler som mangler og et par småting som må fikses. Forhåpentligvis får jeg samlet inn nok penger til å ordne alt før 2017 er ferdig.

Har dere noen mål for 2017?

-Tessa

#blogg #innlegg #helg #lørdag #2016 #2017 #nyttår #mål #nyttårsforett #vinter #desember #januar #godtnyttår

A new appartment for the new me!

  • 03.09.2016 kl. 08:00Hei Hei!

Nå er det alt for lenge siden sist.. Det har skjedd så utrolig mye i det siste, så jeg har dessverre ikke hatt noe energi til å blogge eller egentlig ha et sosialt liv heller. Det tok 8 dager å pakke ned alle tingene mine og deretter rydde og vaske den gamle leiligheten, så i den lille fritiden jeg hadde lå jeg helt flatt ned i sengen og slappet av, men etter all den dritt jobben sitter jeg nå endelig i den nye leiligheten min, wiii!

Man tenker virkelig ikke over hvor mye ting man har før man flytter og denne gangen var ekstra ille fordi jeg har flyttet inn i en mye mindre leilighet, så jeg har mer ting enn det er plass til her akkurat nå. Jeg har ikke fått satt opp noen hyller eller skap, så alle tingene mine ligger strødd overalt, jeg klarer ikke å finne noe jeg trenger..

Ingen møbler har jeg heller (unntatt seng), det kommer om 2-3 uker, så da tar det litt tid før jeg kan dele bilder av den nye leiligheten med dere. Jeg kommer nok også til å blogge litt mindre enn før til formen min bedrer seg, men jeg kommer garantert innom en gang i uken og oppdaterer dere litt om livet mitt.

Håper dere alle har en fantastisk helg videre!

-Tessa

#blogg #innlegg #helg #lørdag #foto #flytte #selfie #drammen

Jeg skal flytte!

  • 01.08.2016 kl. 08:00

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

HEI!

I innlegget BREAKFAST  teaset jeg dere med å si at jeg hadde en liten hemmelighet å dele med dere og her er den, jeg skal flytte! 1 September flytter jeg inn i den nye leiligheten min og jeg skal ikke flytte så langt heller, jeg skal faktisk flytte inn i leiligheten rett ved siden av den jeg bor i nå. Grunnen til at jeg flytter er jo mest fordi leiligheten jeg bor i nå er alt for stor for bare meg å bo i (og dyr), men det er også fordi leiligheten er fylt med både gode og vonde minner jeg helst vil gi slipp på. Da min ex samboer flyttet ut, følte jeg at jeg trengte en ny start, så da fant jeg meg et nytt sted å bo der jeg kunne skape nye minner og starte på nytt.

Jeg gleder meg kjempe masse til å flytte inn og har allerede begynt å pakke litt. Selve flytte/vaske dagene gleder jeg meg ikke veldig til, men det å ha en ny leilighet som bare er min, der jeg kan skape nye minner og oppleve nye ting, det er noe jeg ser veldig fram til.

I need a new start for the new me!

-Tessa

#blogg #innlegg #hverdag #mandag #foto #sommer #juli #ferie #feiring

It's my birthday today!

  • 19.07.2016 kl. 08:00

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Happy birthday to me!

Nå er jeg 22 år gammel, woho! Jeg merker vanligvis ikke så stor forskjell fra år til år, men denne gangen er annerledes. Jeg har vært igjennom så utrolig mye i år. Det har vært så mange store forandringer i livet mitt, noen gode og noen vonde, men det har gjort at jeg har vokst mye på veldig kort tid. Jeg gleder meg veldig til å se hvordan ting går for meg dette året.

Idag kommer jeg nok til å ha en rolig bursdag med familien. Jeg er fortsatt ganske syk, så jeg orker ikke noe stort idag, men vi skal dra på min favoritt Thai restaurant etterpå og det gleder meg meg masse til!

Håper dere har en fantastisk dag idag!

-Tessa

#blogg #innlegg #bursdag #hverdag #tirsdag #sommer #ferie #juli #foto

Gratulerer med dagen Hannah!

  • 09.07.2016 kl. 08:00Hei!

Idag har min skjønne lillesøster sin aller første bursdag! Jeg kan ikke tro at hun er 1 år gammel allerede, tiden går så fort! Hun har gitt meg så utrolig mye glede og jeg kunne ikke vært mer stolt av henne. Hun har vokst så mye i det siste året, nå kan hun si mamma og pappa og hun er nesten klar til å begynne å krabbe. Jeg er så glad for at jeg har henne i livet mitt, hun er den beste lillesøsteren noen kunne ønsket seg. Jeg gleder meg så utrolig mye til å se hvordan hun utvikler seg og hvordan forhold vårt kommer til å utvikle seg når hun blir eldre. Åh, jeg er så glad i henne!

Gratulerer med dagen verdens beste lillesøster!

-Tessa

#blogg #helg #lørdag #bursdag #sommer #juli #foto

Mamma har bursdag!

  • 27.05.2016 kl. 20:19

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

GRATULERER MED DAGEN TIL VERDENS BESTE MAMMA I HELE VERDEN

Igår hadde min fantastiske mamma bursdag, så vi feiret litt sammen på Onsdag. Jeg tok henne til en restaurant i Drammen som heter glass og der satt vi oss ned og skravlet i flere timer. Jeg og mamma har alltid vært veldig close, vi har alltid kunnet snakke om alt og hun har alltid støttet meg i mine valg, selv om hun kanskje ikke alltid har vært helt enig i alle, hihi! Jeg vet at uansett hva, så er mamma alltid her for meg og det er jeg så takknemlig for.

OLYMPUS DIGITAL CAMERA


OLYMPUS DIGITAL CAMERA
 

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

NAM!

Vi begynte med å bestille et glass med champagne, eller mamma gjorde det, jeg er ikke så veldig glad i champagne eller vin, så det ble cola zero på meg. Vi bestilte også lunsj, mamma spiste carpacciosalat og jeg spiste som vanlig cæsarsalat. Jeg bestiller alltid cæsarsalat, jeg vet jeg burde prøve noe nytt av og til, men cæsarsalat skuffer aldri, det er alltid så godt! Etter lunsj satt vi og skravlet litt til, så dro vi etterhvert til et kjøpesenter og shoppet litt, så dro mamma hjem igjen. Vi storkoste oss og jeg tror mamma hadde en kjempefin dag.

Mamma, hvis du leser. Gratulerer så mye med dagen som var, du er verdens beste mamma!

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Håper dere har en kjempefin dag videre! 

-Tessa
#hverdag #helg #mai #bursdag #sommer #foto #lunsj #mat #blogg #innlegg

Tessa Bennett

Hei og velkommen til min blogg! Jeg heter Tessa. Jeg er en 23 år gammel jente, som for øyeblikket bor i Drammen. På denne bloggen finner dere litt av alt. Jeg liker å skrive om livet mitt, lage YouTube videoer, spise mat og være kreativ. Håper dere liker bloggen min


KONTAKT


tessa.t.k.bennett@hotmail.com

Søk

Kategorier

Arkiv

Siste innlegg

Bloggdesign

Design og koding av KvDesign - www.kvdesign.no
hits