hits

OPPSKRIFT: TIKKA LASAGNE

 • 26.10.2017 kl. 06:00

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

HEI OG VELKOMMEN TILBAKE TIL BLOGGEN MIN!

Idag har jeg en kjempe god oppskrift å dele med dere! Jeg har alltid hvert utrolig glad i lasagne, men for et par år siden gikk jeg veldig lei av den samme gamle TORO lasagne pakken. Jeg bestemte med da for å lete etter en oppskrift som var litt annerledes og da fant jeg denne. Jeg har forandret en smule på oppskriften, men den er så si helt lik den jeg fant. Jeg husker ikke helt hvor jeg fant oppskriften, men jeg husker da jeg så overskriften "tikka lasagne" at jeg MÅTTE prøve den! Nå lager jeg denne lasagnen minst en gang i måneden. Noen ganger lager jeg to og fryser de små bitene for en annen dag, så jeg har noen enkle måltider på lur for dagene der jeg ikke er helt i topp form. Jeg anbefaler på det sterkeste at dere prøver denne oppskriften, ikke bare smaker det helt himmelskt, men den er også suuuuper enkel å lage! ♥

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

INGREDIENSER

400g kjøttdeig.

200g revet ost.

3 glass uncle bens tikka masala saus.

6-9 lasagne plater.

olje til steking.

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

SLIK GJØR DU DET

Brun kjøttdeigen i en varm panne med litt olje. Smak til med litt salt og pepper også. TIPS! Jeg tilsetter også litt kajennepepper for litt ekstra spice, men det er absolutt ikke et must, bare et lite tips for dere som liker sterk mat.

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Når kjøttdeigen er ferdig stekt, så kan du skru ned varmen og tilsette sausen. La det småkoke i 5-7 minutter.

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Legg kjøttsausen og lasagneplatene lagvis i en smurt ildfast form. Begynn med sausen og avslutt med sausen. Deretter kan du strø den revede osten på toppen.

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Sett formen midt i ovnen i ca. 20 minutter på 200 grader. La den hvile på benken i 5 minutter før servering. 

Håper det smaker!

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

-Tessa

#blogg #innlegg #tessabennett #høst #bilde #foto #mat #food #oppskrift #middag #middagsoppskrift #foodie #lasagne

Food heaven

 • 19.01.2017 kl. 08:00

DAGENS FROKOST

Dette bilde ble tatt for over ett år siden, så det er litt gammelt, men det er akkurat det jeg spiste til frokost idag, så da tror jeg det går bra, hihi! Formen er ikke det beste for tiden, så jeg orket bare ikke å knipse bilder idag.. Jeg ville bare stikke innom bloggen for å si tuuusen takk for de koselige kommentarene på Tirsdagens innlegg, det varmer virkelig hjertet mitt. Det begynner å nærme seg 11 år siden jeg ble syk nå, og jeg blir alltid litt eksta lei meg når et år til forsvinner ifra meg. Jeg følte for å få alle tankene mine ned på papir/pc og ut av hode mitt, så det var det jeg gjorde og det hjalp virkelig. Det går mye bedre med meg idag, jeg klarer alltid å finne motivasjonen og håpet igjen. Jeg håper dere alle har en kjempe fin dag videre! Love you all ♥

-Tessa

#hverdag #torsdag #blogg #innlegg #vinter #desember #mat #helse #food #avokado #sunt #sunnmat #fitness

Chocolate chip rice krispie treats!

 • 15.12.2016 kl. 08:00

HEI KJÆRE LESERE

Juletiden er som regel fyllt med masse godsaker som pepperkaker, kakemenn, kokkosmakroner, marsipankuler og annet godt. Men år etter år kan man bli litt lei av de samme jule kakene, det er nettopp derfor jeg deler denne oppskriften med dere. Denne oppskriften er nok ikke direkte julete, men den,er kjempe god og super enkel å lage. Oppskriften er nemlig for Rice Krispe treats! Og siden jeg er en så stor fan av sjokolade, har jeg tilsatt en hel haug med sjokolade biter i røren, hihi! Håper dere liker oppskriften ♥Dette trenger du 

♥ 6 kopper med rice krispies  ♥ 4 kopper med marshmallows  ♥ 3 ss smør  ♥ sjokoladebiter (kan sløyfes)

Slik gjør du det 

1. Ta fram en stor kjele. Smelt smøret i kjelen og rør inn marshmallowsen til alt blander seg sammen og blir en hvit saus.

2. Tilsett,deretter rice krispies og rør alt godt sammen. Pass på at alle rice krispie bitene er dekke med sausen. Legg kjelen til siden og tilsett sjokolade bitene.

3. Ta fram en form og dekk den med plast folie. (Dette hindrer at blandingen setter seg fast i formen). Hell blandingen i formen og dekk til med mer plast folie. La den ligge på kjøkkenbenken til alt har stivnet.

4. Når den er stiv, kan du skjære den i biter og servere dem.

Så enkelt er det!


Tips
Dette er en fantastisk julegave til de som ikke har så veldig god råd i julen. Jeg har aldri møtt noen som blir skuffet av en hjemmelaget gave før. Bare pakk dem inn i bake papir og knyt en liten sløyfe rundt, så har du en kjempe fin og smakfull julegave til de du er glad i.

-Tessa

#blogg #innlegg #vinter #desember #hverdag #torsdag #foto #mat #dessert #snack #baking #oppskrift #kos

Chocolate chip brownie muffins with raspberry cream

 • 29.11.2016 kl. 08:00

GOD MORGEN!

Idag skal jeg dele en super god (ikke så sunn) oppskrift med dere! Disse brownies muffinsene er helt fantastisk gode og veldig enkle å lage. De kan helt fint spises som de er eller så kan du gjøre som meg og servere dem med bringebærkrem. Håper dere liker oppskiften!

DETTE TRENGER DU TIL MUFFINSENE

♥ 200g kokesjokolade  ♥ 100g smør  ♥ 3 store egg  ♥ 3 1/2dl sukker  ♥ 2 1/2dl hvetemel  ♥ 2ts vaniljesukker

SLIK GJØR DU

1. Skru ovnen på 180 grader!

2. Legg smør og sjokolade i en bolle og smelt over en kjele med kokende vann. Når det er ferdig smeltet, kan du legge bollen til side for å kjøle seg ned litt. Når blandingen er lunken, så er den ferdig. 

3. Rør sammen egg og sukker med en visp. (ikke visp til eggedosis)

4. Bland inn sjokoladesmøret og tilslutt hvetemel og vaniljesukker. Rør til en jevn deig. 
Hvis du vil, så kan du tilsette litt sjokoladebiter i deigen!

5. Fordel røren i muffinsformer. Jeg fikk 12 muffins ut av denne deigen! 

6. Legg dem midten i ovnen og stek dem i 20-30 min. Helt til de er sprøe på toppen. OBS! Når du tar dem ut kommer de fortsatt til å være litt rennende inni, men det stivner når de kjøler seg ned.

DETTE TRENGER DU TIL KREMEN 

♥ 1 1/2dl kremføte  ♥ 75g bringebær  ♥ 2ss sukker

SLIK GJØR DU DET

1. Pisk sammen fløten og sukkeret.

2. Mos bringebærene og bland det inn med kremen.

Hell dem på muffinsene rett før servering. Håper det smaker!Ps: Unnskyld for den dårlige bilde kvaliteten. Jeg var i dårlig form, så jeg brukte noen gamle bilder jeg hadde tatt av muffinsene. Syntes ikke de er alt for ille da, men følte for å si ifra, hihi! Ha en kjempe fin dag videre! ♥

#blogg #innlegg #hverdag #mat #baking #oppskrift #kake #november #vinter #november #tirsdag

Havregrøt

 • 23.11.2016 kl. 16:34

UNNSKYLD, UNNSKYLD, UNNSKYLD!

Jeg fikk ikke lagt ut noe innlegg igår på grunn av sykdom, så jeg håper noen bilder av dagens frokost holder til Torsdagens innlegg kommer ut?

Åh, som jeg elsker havregrøt! Spesielt med bær og sjokolade, mm ♥


Håper dere har en kjempe fin Onsdag videre! ♥

-Tessa

#blogg #innlegg #hverdag #onsdag #mat #helse #kosthold #bilde #foto #sunt #fitness

frokost pai

 • 15.11.2016 kl. 08:00Hei!

Håper dere alle har hatt en kjempe fin start på uken? Jeg ville bare informere dere om at jeg nå skal begynne å blogge fast hver Tirsdag og Torsdag. Jeg vet at bloggen min har vært litt vanskelig å følge nettopp fordi det ikke er noen faste dager jeg blogger på. På grunn av sykdommen så kan jeg desverre ikke blogge hver dag, men nå vet dere ihvertfall at det kommer et nytt innlegg hver Tirsdag og Torsdag kl 08:00. Idag skal jeg dele en oppskrift med dere og det er  nemelig frokost pai! Jeg fant denne oppskriften på Marthe Borge sin blogg og den er kjempegod, anbefales virkelig!Dette trenger du

♥ Butterdeig (finnes i frysedisken i alle matbutikker)  ♥ 2 egg  ♥ bacon  ♥ pesto  ♥ salt/pepper  ♥ bakepapirSlik gjør du det

1. Skru ovnen på 200 grader.

2. Ta ut en skive med deig fra pakken og rull den ut. Ikke helt flat, bare nok til å gjøre den litt bredere.

3. Skjær en firkant i midten av deigen og prikk midten med en gaffel.

4. Rull litt deig til å dekke kantene slik at egget ikke flyter over senere.

5. Smør bunnen med pesto og tilsett et par striper med bacon.

6. Legg den på et stekebrett, med bakepapir under, og sett den midt i ovnen i ca.15 min.

7. Etter 15 min har gått, så kandu den ut og knuser 2 egg i den. Strø på litt salt og pepper og legg den tilbake i ovnen i 5 min til. 

And that's it! Håper det smaker ♥Har dere latt merke til det nye designet mitt?
Hva syntes dere?

-Tessa

#blogg #innlegg #hverdag #tirsdag #mat #oppskrift #matoppskrift #november #food #foodie

How to make an avocado rose

 • 29.10.2016 kl. 08:00

Summer snack!

 • 11.08.2016 kl. 14:59

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Åh, som jeg elsker vannmelon!

Spesielt på sommeren for da er den ekstra saftig og søt. Idag har vært ganske så hektisk, mye rydding og styring før leiligheten jeg bor i skal ha visning. På Søndag kommer det folk for å se på leiligheten jeg bor i nå før jeg flytter ut, så alt må se ryddig og rent ut. Jeg deler oppgavene i noen dager for jeg orker ikke å ta alt på en dag, så idag er jeg ferdig. Resten av dagen skal jeg nok slappe av, se på tv og spise resten av vannmelonen jeg har i kjøleskapet, hihi!

Håper dere har en fantastisk dag videre!

-Tessa

#blogg #innlegg #hverdag #mat #sunnmat #sunt #helse #fitness #frukt #vannmelon #sommer #august

Gresk salat

 • 08.08.2016 kl. 08:00

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

I'M BACK!

Og jeg kommer tilbake med en liten oppskrift til dere. Når jeg er utrolig sliten (som basically er alltid) og ikke orker å lage noe mat, så er gresk salat en lett løsning på problemet. Alt man trenger er en pose med blandet salat, cherry tomater, feta ost og soltørkede tomater, så har du en kjempe god lunsj. Jeg tilsetter også litt kylling av og til, men da tar selvfølgelig litt lengre tid. Om du vil ha en litt sunnere dressing, så pleier jeg bare å blande sammen naturell yoghurt, grønn pesto og litt salt. Det passer kjempe godt med denne salaten.

Håper det smaker!

OLYMPUS DIGITAL CAMERA


OLYMPUS DIGITAL CAMERA


OLYMPUS DIGITAL CAMERA

-Tessa

#blogg #innlegg #hverdag #mandag #mat #sunnmat #fitness #helse #foto #august #sommer

Mama's homemade macaroons

 • 02.08.2016 kl. 15:00

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

HEI!

Her om dagen kom mamma på besøk med en liten gave til meg, en liten eske med makroner som hun hadde bakt til meg. Åh, mamma lager seriøst verdens beste makroner i hele verden! Denne gangen lagde hun en med sitron og en med jordbær og mynte og det smakte helt himmelsk, tusen takk mamma! Her er noen bilder av dem som dere kan friste dere selv med, hihi!

Ha en kjempe fin dag videre!

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Har dere spist makroner før?

-Tessa

#blogg #innlegg #hverdag #tirsdag #august #sommer #mat #dessert #baking

Strawberry toast

 • 31.07.2016 kl. 15:00

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

HEI!
Dette var dagens frokost! Hvor godt ser ikke dette ut? Det du ser på bilde over er ristet brød med naturell kremost, noen jordbær skiver og et lite dryss med chia frø på. Det var kjempe godt og jeg anbefaler det virkelig!

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

-Tessa

#blogg #innlegg #sommer #juli #foto #mat #sunt #sunnmat #fitness #helse #jordbær #helg #søndag #ferie

Breakfast

 • 26.07.2016 kl. 08:00

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

HEI OG GOD MORGEN!

Jeg vil starte dette innlegget med å si tusen, tusen takk for alle de koselige bursdags meldingene jeg fikk! Jeg hadde en fantastisk dag med familien min i England, men nå er jeg hjemme igjen og jeg er endelig kurert fra min forferdelige forkjølelse, woho! Selvfølgelig skjedde dette dagen jeg dro hjem, haha! Typisk..

Nå tilbake til idag, dagens frokost var havregrøt med banan. Åh, som jeg elsker havregrøt, det er så godt! Idag skal jeg rydde litt i leiligheten, jeg har nemlig en liten hemmelighet å fortelle dere, men dere må vente litt til før dere får høre den, dessverre. Det kommer et innlegg om det i løpet av uken, so stay tuned!

Her er noen bilder av frokosten min!

OLYMPUS DIGITAL CAMERA


OLYMPUS DIGITAL CAMERA


OLYMPUS DIGITAL CAMERA
 

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Hva skal dere idag?
-Tessa

#blogg #innlegg #hverdag #tirsdag #morgen #frokost #mat #sunt #fitness #sunnmat #sommer #juli 

Mini pai

 • 18.07.2016 kl. 08:00Hei!

På tide med enda en ny oppskrift! Dette er kjempe enkel å lage og passer veldig bra om du skal ha besøk og må finne noe raskt og enkelt å lage!


 

DU TRENGER

1 pakke kokt skinke

2dl mat fløte

1dl melk

3 egg

pesto

Ferdig paideig

Soltørkede tomater

1/2 ts salt og litt pepper

SLIK GJØR DU DET

1. Sett ovnen på 200 grader.
2. Ta fram et muffinsbrett og smør den inn med smør eller bruk bakespray.
3. Ta ut ferdig deigen, rull det litt ut og dekk alle formene i muffinsbrettet med deigen. Stikk noen små hull i bunn med en gaffel.
4. Tilsett en ts med pesto i bunn av alle mini paiene.
5. Fyll dem deretter med skinke og soltørkede tomater.
6. Visp sammen egg, matfløte, melk, salt og pepper og hell blandingen over fyllet.
7. Sett dem i ovnen og la dem steke til egget er fast ca.20-30 minutter.

Server dem med salat og noen ferske tomater!-Tessa
#blogg #innlegg #foto #mat #oppskrift #lunsj 

Egg scramble with ham & chives

 • 11.07.2016 kl. 08:00

Hei!

idag har jeg enda en ny oppskrift til dere! Denne oppskriften er super enkel å lage og det jeg liker mest med denne oppskriften er at det er så mange varianter man kan lage. Jeg brukte skinke og gressløk, men dere kan bruke kylling, sopp, mais, løk, hva enn du vil! Så gjør denne oppskriften til din egen og tilsett det du skulle ønske. Håper dere liker oppskriften.DETTE TRENGER DU

Egg

Skinke

Gressløk

Salt/pepper

Smør til steking

SLIK GJØR DU DET

1.Skjær opp skinken i små biter og stek det på middels varme med litt smør eller olje.

2.Visp sammen egg med melk/vann/fløte (1ss per egg), salt/pepper og hakket gressløk. 

3.Hell røren over skinken og stek til det blir eggerøre.

Tips: Server med salat, brød eller avokado som jeg gjorde.

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

-Tessa

#blogg #innlegg #foto #vår #lunsj #mat #food #sunt #sunnmat #healthyfood #oppskrift #recipe #sunnoppskrift #healthyrecipe 

Easy baked pancake muffin recipe

 • 05.07.2016 kl. 08:00

Hei og god morgen!

Ser ikke disse gode ut, eller? Idag tenkte jeg det var på tide å dele en oppskrift på denne bloggen, så jeg starter med denne super enkle frokost oppskriften! De her er perfekt for studenter som har både dårlig tid og dårlig råd eller for de som bare ikke gidder å stå over stekepannen i en halvtime og steke pannekaker. Disse er kjempe enkle å lage og man kan fylle dem med hva som helst! De er nok ikke så veldig sunne, men man kan jo forandre oppskriften litt om man vil.ALT DU TRENGER ER

1 kopp med hvetemel

1 kopp med melk

1 egg

1 ts sukker

1 ts vanilje sukker

1 ts bakepulver

Valgfritt fyll


SLIK GJØR DU DET

1. Sett ovnen din på 200 grader.

2. Bland alle ingrediensene sammen til en tykk røre.

3. Skjær opp fyllet ditt.

4. Ta fram et muffinsbrett og smør det inn med smør.

5. Legg fyllet i bunn av formen og hell røren over til det dekker 1/3.

6. Sett dem inn i ovnen i ca. 10-15 min.

-Tessa

#blogg #innlegg #mat #frokost #oppskrift #sommer #juli #tirsdag

Norske jordbær

 • 02.07.2016 kl. 08:00

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

HEI!

Nå er det endelig Lørdag og jeg starter dagen min med en stor bolle med jordbær. Finnes det noe bedre enn søte, norske jordbær? Det er så mange måter man kan spise det på, med fløte, is, vaniljesaus, krem, på brødskiven, listen er uendelig. Jeg valgte å servere mine jordbær med vanilje kesam, jeg prøver å være litt sunn, men ellers er jeg veldig glad i jordbær med vanilje is.

OLYMPUS DIGITAL CAMERA
 

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Har dere spist norske jordbær enda?

Hva spiser dere med jordbærene deres?

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

-Tessa

#blog #innlegg #sommer #helg #lørdag #jordbær #frukt #sunt #mat

Eplekake med vaniljeis

 • 13.06.2016 kl. 10:02

Processed with VSCO with g3 preset

God morgen!

Tenkte jeg skulle starte dagen med å blogge litt! Idag slet jeg veldig med å stå opp, kroppen min var virkelig ikke klar for å gå ut av sengen.. men jeg har et møte kl 13:00, så jeg måtte bare tvinge meg selv til å våkne opp. Jeg hater sånne dager og det er så typisk meg å alltid være sliten når jeg har noe å gjøre, men når jeg ikke har noe å gjøre er jeg frisk nok til å finne på noe. Livet med ME er aldri enkelt.. 

Etter møte mitt blir nok resten av dagen brukt på å hvile for å si det sånn. Jeg ble så utrolig sliten etter Fredagen, men det var virkelig verdt det! Av og til må jeg bare komme meg ut litt og se vennene mine og det er verdt smerten.

På bilde over kan dere se eplekaken jeg lagde helt fra bunn av igår! Neida.. Det er Toro eplekake som tok meg 5 min å lage, haha! Men, det smakte hjemmelaget da. Jeg toppet det med vaniljeis og et dryss med kanel. Beklager den dårlige kvaliteten, jeg tok det med mobilen min..

Håper dere har en kjempefin dag videre!

-Tessa

#blogg #innlegg #hverdag #mandag #mat #foto #sommer #juni #food #kake #dessert #is

Lørdagskos!

 • 11.06.2016 kl. 21:28

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Hei Hei!

Nå har det vært en stund siden siste innlegg. Jeg ble ganske dårlig, så jeg trengte en liten pause fra bloggen.. men nå er jeg tilbake igjen! Nå er det endelig sommer og på sommeren craver jeg alltid moreller som Lørdags godt. Problemet er jo at det er så sinnsykt dyrt å kjøpe, men det stopper meg ikke fra å kjøpe en hel pose hver uke, haha! Denne Lørdagen blir ganske rolig for meg, jeg var ute med en av mine beste venniner, Ida igår og er derfor er jeg galt for sliten til å finne på noe idag, hihi! Så det blir en rolig kveld foran tv'en for meg ikveld.

Håper dere har en kjempefin kveld videre!

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Søte pus snek seg inn i et par av bildene jeg tok, haha! Er hun ikke søt?

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Hva skal dere gjøre ikveld?

-Tessa

#blogg #innlegg #helg #lørdag #frukt #snack #cat #katt #sommer #mat #foto

blueberries for breakfast

 • 28.05.2016 kl. 21:48

HEI!

Dette var dagens frokost! Åh, som jeg elsker bær! Hadde det ikke vært så utrolig dyrt, så hadde jeg spist det hver eneste dag. Denne Lørdagen har vært ganske rolig. Jeg har ikke vært i den beste formen, så jeg har for det meste bare ligget i sengen og sett på skam. Herregud jeg er så utrolig avhengig av den serien! Jeg har egentlig aldri likt norske filmer eller serier før, men skam er så annerledes. Det er så utrolig bra laget og sykt spennende å se på.

NAM!

Nå tenker jeg å lage en litt sen middag og kose litt med Frøya. Jonas er borte i helgen, så det er bare meg og pus hjemme nå. Jeg skulle vell egentlig ha ryddet litt også, men jeg er ganske sliten, så jeg får bare la det ligge litt.. Åh, jeg hater rot! Jeg føler det aldri blir ryddig uansett hvor ofte jeg rydder..

Ha en kjempefin lørdag videre!

-Tessa
#blogg #innlegg #helg #lørdag #mat #food #foto 

Summer vibes!

 • 09.05.2016 kl. 12:05

Dagens frokost: Havregrøt

 • 27.04.2016 kl. 09:00
Tessa Bennett

Hei og velkommen til min blogg! Jeg heter Tessa. Jeg er en 23 år gammel jente, som for øyeblikket bor i Drammen. På denne bloggen finner dere litt av alt. Jeg liker å skrive om livet mitt, lage YouTube videoer, spise mat og være kreativ. Håper dere liker bloggen min


KONTAKT


tessa.t.k.bennett@hotmail.com

Søk

Kategorier

Arkiv

Siste innlegg

Bloggdesign

Design og koding av KvDesign - www.kvdesign.no