hits

TIME FOR TEA

  • 11.11.2017 kl. 06:00

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

HEI FINE DERE! ♥

Idag er planen å ha en avslapningsdag. Jeg har vel, på en måte, en av disse hver dag, på grunn av sykdommen min, men denne dagen er litt annerledes. Idag skal jeg ikke bare ligge stille og stirre i veggen, idag skal jeg ta vare på meg selv, både fysisk og psykisk. Jeg skal rett og slett en MEG dag. Det første på listen min var å lage en kopp med te og som dere ser har jeg krysset det av listen min, hihi!

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Nå sitter jeg bare her foran pc skjermen og leser noen av mine favoritt blogger. Et av innleggene vil jeg gjerne dele videre på bloggen min, slik at dere kan få lese også. Det er en blogg som tilhører Rebekka. Hun skriver om to saker som er utrolig viktige for henne og som jeg føler er veldig viktige også, så jeg hadde satt kjempe stor pris på om dere tok en liten tur innom bloggen hennes HER og leste. Hun har virkelig et hjerte av gull og jobber så utrolig hardt for å hjelpe andre, så vær så snill og gi henne litt støtte, hun fortjener det! ♥

OLYMPUS DIGITAL CAMERAEtter jeg har skrevet ferdig dette innlegget har jeg tenkt til å skru av telefonen og koble helt av, så det er ingen som får tak i meg idag dessverre.. Etter jeg er ferdig med å drikke teen min, så skal jeg ta en liten tur ned til byen og kjøpe noe godt til middag og så skal jeg prøve å finne meg en ny fargeleggingsbok. Dette høres kanskje litt rart ut, men jeg syntes det er så utrolig avslappende å fargelegge, hihi! Resten av dagen tar jeg litt som det kommer, kanskje jeg skriver litt om det i neste innlegg. Jeg håper dere alle har en fantastisk dag også ♥

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

PS: Unnskyld for de dårlige bildene, tok dem litt for raskt ser jeg!

-Tessa

#blogg #innlegg #tessabennett #te #helg #helgkos #drikke #godt #foto #leseglede #helse

Et lite innblikk i livet mitt

  • 05.05.2017 kl. 06:00

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

GOD MORGEN!

Nå er det endelig helg, men ikke bare det, det begynner endelig å bli sommer også! WOHO! På Tirsdag var det utrolig varmt her i Drammen og så si sommer egentlig. Jeg koste meg masse ute i solen og hadde en skikkelig sommer dag. Jeg gikk ut, spiste is ved vannet, shoppet litt, så dro jeg til butikken og kjøpte en stor pose med reker og masse bær og hadde verdens beste middag. Jeg angrer skikkelig på at jeg ikke hadde mobilen min med meg når jeg var i byen, så fikk ikke lagt ut hele dagen min på mystory, men det jeg faktisk fikk dokumentert av dagen er i denne videoen her. Så om dere er interessert i å se ukens mystory, så klikk på play knappen, hihi! Jeg har ikke orket å blogge i det siste (Sjokk!..), men jeg kan begynne å bli flinkere til er å legge ut litt mer på mystory, så kan dere følge livet mitt litt der, når jeg ikke er så aktiv på bloggen. Om dere vil se fremtidige videoer eller se mine mer redigerte snapshots, så følg meg gjerne HER!

Ha en kjempe fin dag videre! ♥

Håper dere likte min lille video. God helg! ♥

OLYMPUS DIGITAL CAMERA
-Tessa

#blogg #blogger #hverdag #instagram #photo #video #helg #hverdag #fredag #mai #mat #bær #is #reker #foto

I'm back!

  • 08.04.2017 kl. 15:24


Hei, og unnskyld, unnskyld, unnskyld!!!

Dere er nok vant til å høre dette nå, uff.. Jeg føler meg fortsatt helt forferdelig hver eneste gang jeg bare forsvinner uten å si ifra, men dere blir aldri sinte, og forstår alltid at det er på grunn av sykdommen min, og det setter jeg så utrolig stor pris på! Dere er bare best! Jeg regner nok med at bloggen min bare har druknet i en hel haug med andre blogger uansett, haha! Så jeg var nok ikke savnet alt for mye.

OLYMPUS DIGITAL CAMERA
Jeg har vært borte litt lenge denne gangen på grunn av sykdom, men også fordi jeg reiste litt. Jeg tok meg en liten tur til England for å besøke familien min, og selvfølgelig ha litt kvalitets tid med min skjønne lillesøster! Det ble mye reising, spising og monopol spilling mens jeg var der, så når jeg kom hjem la jeg meg rett i sengen og slappet av i et par uker, men nå er jeg tilbake igjen, woho!


Jeg savnet virkelig å blogge, så da fingrene mine kom i kontakt med tastaturet, tok det ganske fort av, og jeg har planlagt et par morsomme ting for neste måned. Jeg skal blant annet lage et par YouTube videoer. Hvis dere har noen ønsker for hva jeg skal filme i fremtiden, så er det bare å legge igjen et forslag i kommentarfeltet. Ellers er alt ganske normalt i livet mitt, ingenting har forandret seg. (annet enn å ha lagt på meg 3 kilo av jukfood i England, haha!). Er det noe nytt som har skjedd med dere?


Hva skal dere gjøre ikveld?

-Tessa

#hverdag #blogg #innlegg #familie #lørdag #helg #england #reise #ferie #tessabennettblog

A cup of tea a day keeps the sniffles away

  • 12.02.2017 kl. 13:00

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

HEI KJÆRE, SØTE, SNILLE LESERE!

Beklager for at jeg har vært så lenge borte fra bloggen. Som dere vet går formen min veldig opp og ned og det er ikke alltid like lett for meg å blogge i mine dårlige perioder. Heldigvis begynner formen å bedre seg litt og nå klarer jeg virkelig ikke å holde meg unna bloggen et eneste sekund til! Hvordan går det med dere? Har dere gjort noe spesielt i den siste måneden? Er det noen andre enn meg som har hatt en forferdelig og kraftig forkjølelse? Jeg ble forkjølet rett etter julaften og den er enda ikke helt ut av systemet. Jeg hater virkelig slike lange forkjølelser.. Det eneste jeg liker ved dem er den tiden da du endelig kan puste gjennom nesen din igjen. Den følelsen du får når du endelig kan smake maten du spiser, legge deg ned uten å kvele deg selv og slutte å stappe biter med dopapir oppi nesen din er den beste følelsen som finnes. Er ikke dere enige?

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Det eneste jeg føler hjelper min tette nese er te. Nå har jeg, som engelskmann, lært meg at en kopp med te så si kan fikse alle problemer, men den beste medisinen for en forkjølelse er virkelig te, ihvertfall for meg. Jeg tror jeg har drukket 3-4 kopper om dagen i den siste måneden, jeg er helt avhengig!! Jeg håper virkelig dere pakker dere inn i store kåper og tykke skjerf nå, slik at dere ikke blir forkjølet som meg.

Ha en kjempe fin Søndag videre! ♥

OLYMPUS DIGITAL CAMERA
Er dere glad i te?

-Tessa

#blogg #innlegg #vinter #februar #sykdom #te #drikke #helg #kos #søndag #bok #helse #foto #tessabennett

TOPPLISTEN!

  • 15.10.2016 kl. 16:12Åh, så glad jeg er akkurat nå!

Jeg måtte klype meg selv da jeg dro fram pc'en og så at hele 400 mennesker hadde lest innlegget mitt! Tusen, tusen takk, dere er verdens beste lesere! Jeg er så utrolig takknemlig for at dere tok dere tid til å lese dette innlegget og dele det videre! Jeg vil også si tusen takk for alle de koselige kommentarene og meldingene jeg har fått. Jeg setter kjempe stor pris på all støtten.

Da jeg skrev dette innlegget var målet å bli hørt, å bli sett og å bli forstått. Ut ifra det jeg har hørt fra dere er det akkurat det jeg har oppnådd. Jeg kan ikke beskrive hvor utrolig glad jeg er akkurat nå og dere er grunnen til at jeg smiler som jeg gjør. Dere har officially gjort deres good deed for resten av året!

Jeg håper at dere som leste fikk noe ut av det og kanskje lærte noe nytt om denne sykdommen som dere ikke var klar over før? Om det er noe dere lurer på, så er det bare å spørre. Og en ting til..

TUSEN, TUSEN TAKK!

-Tessa

#blogg #innlegg #høst #helg #lørdag #bloggtop #tessabennett

Goodbye for now

  • 02.08.2016 kl. 23:04

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

HEI IGJEN!

Jeg ville bare stikke fort innom bloggen for å informere dere om at jeg ikke kommer til å blogge mer denne uken. Jeg har bare så utrolig mye å styre med akkurat nå, så jeg har dessverre ikke noe energi til overs for å blogge. Håper dere forstår? Jeg kommer tilbake så fort som mulig!

Håper dere har en fantastisk uke!

-Tessa

#blogg #innlegg #hverdag #onsdag #pause #sommer #august #foto

Dette er så typisk..

  • 13.07.2016 kl. 08:00

Bilder fra we heart it.

Hei og god morgen!

Igår skjedde det aller verste som kan skje når man er på ferie, jeg ble syk! Dette er så typisk.. Isteden for å reise rundt å shoppe og spise på mine favoritt restauranter ligger jeg nå i senge med tett nese, ørebetennelse og halsbetennelse. Hele kroppen føles helt knust ut. Kroppen min takler ikke sykdommer så veldig bra på grunn av min ME, så jeg er mye sykere enn de fleste ville vært i denne situasjonen, veldig gøy..

 Jeg ble smittet av min søte lille søster, så nå ligger vi i sengen og koser oss mens vi ser på barne TV. Jeg håper etter litt hvile og masse, masse is at jeg føle meg bedre snart. Jeg må nok ta en bitteliten pause fra bloggen for jeg klarer så vidt å røre på meg akkurat nå, men jeg kommer tilbake så fort jeg kan, blir nok ikke lengre enn en uke! 

Jeg håper dere har en mye bedre dag enn jeg kommer til å ha idag. Vi snakkes snart!

-Tessa

#blogg #innlegg #hverdag #sommer #juli #onsdag #syk #foto

Good morning!

  • 07.07.2016 kl. 08:00

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

God morgen fra England!

Det var rart å våkne opp i en annen seng og i et annet land idag. Det tok meg noen minutter før jeg innså hvor jeg var, haha! Idag blir nok en rolig dag for meg, jeg er ganske sliten fra flyturen.. Blir nok bare masse kose tid med lillesøsteren min idag, wii! Hun kom å møtte meg på flyplassen med pappa og Amber (stemoren min) igår og det første jeg gjorde var å kaste baggen min i gulvet og gi henne en stor klem. Åh, som jeg har savnet henne!

Håper dere har en kjempefin dag idag!

-Tessa

#blogg #innlegg #hverdag #torsdag #morgen #foto #ferie #sommer #juli

Tessa Bennett

Hei og velkommen til min blogg! Jeg heter Tessa. Jeg er en 23 år gammel jente, som for øyeblikket bor i Drammen. På denne bloggen finner dere litt av alt. Jeg liker å skrive om livet mitt, lage YouTube videoer, spise mat og være kreativ. Håper dere liker bloggen min


KONTAKT


tessa.t.k.bennett@hotmail.com

Søk

Kategorier

Arkiv

Siste innlegg

Bloggdesign

Design og koding av KvDesign - www.kvdesign.no