Bli kjent med meg!

  • 29.04.2016 kl. 18:21


HEI KJÆRE LESERE

Jeg tenkte det var på tide at dere ble litt mer kjent med meg, så da starter jeg med å dele 8 morsomme fakta om meg selv. Håper dere liker innlegget!

OLYMPUS DIGITAL CAMERA
 


1. JEG GIKK IKKE PÅ UNGDOMSSKOLEN.

Da jeg ble 13 år gammel ble jeg diagnosert med ME. Dette kommer jeg til å skrive mer om senere, men anyways.. På grunn av dette ble jeg veldig dårlig og til slutt sengeliggende og da var det umulig for meg å gå på skole. Jeg hadde litt hjemmeundervisning, men det var som regel ikke mer enn 1 time i uken. Da jeg begynte å bli frisk igjen hoppet jeg rett fra 7 klasse til 1 år på sande vgs. 

 

2. JEG ER AVHENGIG AV RØMME. 

Jeg kan spise det til (nesten) hvert eneste måltid. Kjæresten min rister alltid på hode hver gang jeg tar rømmen ut av kjøleskapet. Jeg vet ikke hvorfor, men jeg syntes det er så utrolig godt! Det går fort 2-3 beger av rømme inn og ut av kjøleskapet hver uke.

 

3. JEG KLARER IKKE Å SLUTTE Å BITE NEGLENE MINE.

Åh, det her irriterer livet ut av meg, hvorfor i all verden klarer jeg ikke å la vær?! Det har vært mitt nyttårsforsett gang på gang på gang, men jeg klarer virkelig ikke å slutte. Åh, jeg blir så sint på meg selv!

 

4. JEG ER HALVT ENGELSK.

Da mamma var et par år yngre enn jeg er nå, reiste hun til England for å studere, og der møtte hun faren min. De giftet seg og noen år senere fikk de meg. Vi bodde sammen i et stort hvitt hus i en liten by som heter Croydon. Men, da jeg ble 6 år gammel skilte mamma og pappa seg og jeg og mamma flyttet til Norge. 

 

5. JEG ER VELDIG SKVETTEN.

Det tar ikke mye til før jeg skvetter. Er jeg i et rom, så må du være klar over at hvis du kommer inn, så kommer jeg til å skvette. Og det er ikke snakk om at kroppen min bare hopper litt til siden, men det kommer et hysterisk stort skrik ut av meg som om jeg blir angrepet. Og å skremme meg er ihvertfall ikke en god Idé..

 

6. JEG HATER OLIVEN.

Det har jeg hatet hele livet mitt. Jeg liker det meste, men oliven syntes virkelig ikke er noe godt. 

 

7. JEG ER EN NEAT FREAK.

Jeg hater, hater, hater rot.. Jeg klarer ikke å sitte stille om jeg ser papir som ligger på gulvet, eller glass som står ved vasken. Det må ryddes og det må ryddes med en gang! Eller så klarer jeg ikke å slappe av.

 

8. JEG HAR EN KATT SOM HETER FRØYA.

I oktober 2014 fikk jeg og samboeren min et nytt familie medlem. En søt liten kattepus som vi kalte Frøya. Hun er virkelig gleden i hverdagen min. Jeg trodde aldri jeg skulle være et katte menneske, men hun er virkelig verdens beste katt som finnes og helt fullstendig gal, haha!

-Tessa

#blogg #innlegg #helg #fredag #foto

Dagens frokost: Havregrøt

  • 27.04.2016 kl. 09:00

HEI!

  • 17.04.2016 kl. 22:40


HEI OG VELKOMMEN TIL MIN BLOGG! 

Jeg heter Tessa. Jeg er en 23 år gammel jente som for øyeblikket bor i Drammen. Jeg kommer opprinnelig fra en liten by som heter Croydon i England, men da foreldrene mine skilte seg, flyttet jeg og mamma til Norge (hennes hjemmeland). Jeg er en positiv, energisk, skravlete og av og til litt merkelig jente, som elsker å lage mat (spise), shoppe, ta bilder, lage YouTube videoer eller rett og slett være kreativ. Jeg elsker også å bruke tiden min på mine fantastiske venner og familien min.

Jeg har hatt et ganske komplisert liv og dette kommer jeg til å skrive litt mer om på bloggen senere. Men, det som gjør hverdagen min tøffest er det at jeg har ME. Jeg fikk diagnosen da jeg bare var 12 år gammel og har derfor ikke opplevd like mye som de fleste på min alder. Denne bloggen kommer til å være en plass der jeg kan dele mine tanker, følelser og hverdags gleder med dere og ha litt kontakt med utside verden når sykdommen min stenger meg inne. Håper dere liker bloggen min! 

Ha en fantastisk dag videre! ♥

KONTAKT

Mail: tessa.t.k.bennett@hotmail.com

-Tessa

#blogg #nyblogg #innlegg

Tessa Bennett

Hei og velkommen til min blogg! Jeg heter Tessa. Jeg er en 23 år gammel jente, som for øyeblikket bor i Drammen. På denne bloggen finner dere litt av alt. Jeg liker å skrive om livet mitt, lage YouTube videoer, spise mat og være kreativ. Håper dere liker bloggen min


KONTAKT


tessa.t.k.bennett@hotmail.com

Søk

Kategorier

Arkiv

Siste innlegg

Bloggdesign

Design og koding av KvDesign - www.kvdesign.no
hits