hits

Premien min!

  • 20.04.2017 kl. 08:00

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

HEI!

For en god stund siden vant jeg en konkurranse på Janne Skogli sin blogg! Dette var en veldig stor ting for meg, for jeg har aldri vunnet noe i hele mitt liv. Det jeg vant var da denne almanakken fra personligalmanakk.com. Det har dessverre tatt meg utrolig lang tid å dele bilder av premien min, dette er på grunn av sykdom, som jeg har forklart litt i gårsdagens innlegg som du kan finne HER. Men, nå har jeg endelig funnet meg tid til å vise den fram og her er den! Bildene er ikke så gode, men bedre enn ingenting, right? hihi!

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

OLYMPUS DIGITAL CAMERA


OLYMPUS DIGITAL CAMERA

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Er den ikke fin! Denne almanakken fikk jeg designe selv og valgte bilde både foran og bak, fargen, hvordan sidene skulle se ut, hele pakka! Det fulgte med både linjal, klistremerker og en liten lomme for ekstra papirer. Jeg valgte også ut et par sider med tegninger jeg kunne fargelegge, noen blanke ark og til og med et kart. Det var veldig mye å velge fra, så det tok meg litt tid å finne ut hvordan jeg ville fordele sidene, men jeg syntes den ble kjempe fin, og jeg er veldig fornøyd!

Tusen takk, Janne! ♥

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Hva syntes dere?

-Tessa

#blogg #blogger #hverdag #torsdag #premie #konkuranse

Er jeg allergisk mot katten min?

  • 18.04.2017 kl. 08:00

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

ÅH, DETTE ER KRISE!

Etter å ha vært forkjølet siden Desember, har jeg begynt å innse at det jeg opplever ikke er en forkjølelse (for det er umulig å ha en 4 måneders lang forkjølelse). Jeg har begynt å innse at problemet jeg har, er en allergi. Om det er det som er problemet, så må jeg også innse at det er kattepusen min jeg er allergisk mot. Jeg har lenge unngått å tenke den tanken for jeg vil virkelig ikke at det skal være sant. Så jeg har unngått å dra til legen, for i min merkelig hjerne, tenker jeg at jeg kan unngå problemet, om jeg bare ignorerer det. Men nå er formen min såpass dårlig, at jeg nesten må dra. 

På grunn av ME'en min, så er denne allergien veldig vanskelig for meg å leve med. Kroppen min har veldig lite energi å leve på fra før av, så når jeg sliter med andre sykdommer som forkjølelse, influensa osv, blir energien min brukt opp på 1-2-3. Kroppen min kjemper da imot sykdommen og det blir 0 overskudd for andre ting som å lage mat, rydde/vaske leiligheten, se venner og familie, blogge osv.. Jeg har rett og slett vært helt ødelagt i de siste par månedene.

Det var ikke før mamma kom på Søndag og snakket med meg om det, at jeg virkelig begynte å innse hvor ille det var. Jeg er konstant trøtt og sover i timesvis, øynene mine er røde, såre og klør noe forferdelig. Jeg nyser hele dagen lang og nesen min er både tett og renner noe sinnsykt. Jeg er bare helt utmattet og energien lader seg ikke opp i det hele tatt lengre. Den eneste lettelsen jeg har hatt var når jeg dro til England. Sakte men sikkert forsvant symptomene og det var da jeg innså at det var noe hjemme som var problemet.

Jeg har unngått å tenke på det her fordi jeg ikke vill tenke på tanken av å ikke ha Frøya i livet mitt. Det er mange som ikke tenker på katter slik de gjør hunder og jeg var en gang, en av de menneskene, men Frøya forandret det og nå er hun liksom familie, hun er babyen min. Så jeg blir helt knust av tanken om at jeg kanskje ikke klarer å ha henne i livet mitt på grunn av en allergi.

For meg er det ikke bare å gi bort katten min fordi jeg blir syk av å ha henne her. Hun er en del av familien, jeg er glad i henne og hun gir meg så mye glede i hverdagen. Jeg er så ofte alene i leiligheten min på grunn av sykdommen og hun er den som holder meg med selskap og hjelper meg gjennom smerten og ensomheten. Jeg vet at dere tenker, du kan bare skaffe deg en hund og ja, jeg kunne jo gjort det, men for meg er det ikke bare bare å erstatte et dyr. De blir en del av familien.

Jeg er veldig tilknyttet til henne. Hun har vært her for meg gjennom en tøff periode i livet mitt og hun er mitt aller første kjæledyr, som bare er min. Jeg tror aldri jeg kunne klart å faktisk gi henne bort til noen andre bare fordi det gjør meg syk å ha henne her, men samtidig så får jeg ikke levd noe form for et liv når all energien min blir sugd opp av denne allergien. Jeg er så utrolig redd for å dra til legen nå, å faktisk finne ut at det er det jeg frykter det er. Jeg håper så inderlig at om det er en katteallergi det er, at piller vil hjelpe meg nok til at jeg kan ha henne hos meg.

Er det noen av dere som har katteallergi og har hatt katt?

Hva gjør/gjorde dere?

-Tessa

#blogg #blogger #hverdag #tessabennett #katt #dyr #allergi #tirsdag #hverdag

Ny mobil!

  • 11.04.2017 kl. 08:00

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Hva syntes dere?

Er den ikke fin! ♥ Jeg har lenge ønsket meg en ny mobil, men har dessverre ikke klart å spare nok penger til en. Jeg har i 2 år hatt en mobil som både er knust og helt ødelagt innvendig. Det tok 12 timer å lade den fullt, den skrudde seg av randomly og lagget noe sinnsykt!! Jeg var klar til å kaste den mot veggen og leve uten en mobil i det heletatt, men heldigvis måtte jeg ikke gjøre det. Jeg kastet den heller rett i søppelen (and it felt sooo good!) og fikk en helt ny en av min fantastiske pappa og stemor! De reddet meg fra en utrolig stor melt down og en ødelagt vegg, haha!

OLYMPUS DIGITAL CAMERA
And here it is! Jeg fikk en helt ny Samsung Galixy s7 og jeg er så utrolig fornøyd! Da jeg hørte at de skulle kjøpe meg en ny mobil, måtte jeg bite leppen min slik at jeg ikke skrek vekk hørselen dems, haha! Så ja, jeg var veldig glad. Ikke bare funker denne mobilen, men den er utrolig fin, har verdens beste kamera og lader på noen få minutter, score! Jeg er så utrolig fornøyd! Takk pappa og Amber ♥

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Hvordan mobil har dere?

-Tessa

#blogg #hverdag #tirsdag #innlegg #mobil #ny #april #påske #tessabennettblogg

I'm back!

  • 08.04.2017 kl. 15:24


Hei, og unnskyld, unnskyld, unnskyld!!!

Dere er nok vant til å høre dette nå, uff.. Jeg føler meg fortsatt helt forferdelig hver eneste gang jeg bare forsvinner uten å si ifra, men dere blir aldri sinte, og forstår alltid at det er på grunn av sykdommen min, og det setter jeg så utrolig stor pris på! Dere er bare best! Jeg regner nok med at bloggen min bare har druknet i en hel haug med andre blogger uansett, haha! Så jeg var nok ikke savnet alt for mye.

OLYMPUS DIGITAL CAMERA
Jeg har vært borte litt lenge denne gangen på grunn av sykdom, men også fordi jeg reiste litt. Jeg tok meg en liten tur til England for å besøke familien min, og selvfølgelig ha litt kvalitets tid med min skjønne lillesøster! Det ble mye reising, spising og monopol spilling mens jeg var der, så når jeg kom hjem la jeg meg rett i sengen og slappet av i et par uker, men nå er jeg tilbake igjen, woho!


Jeg savnet virkelig å blogge, så da fingrene mine kom i kontakt med tastaturet, tok det ganske fort av, og jeg har planlagt et par morsomme ting for neste måned. Jeg skal blant annet lage et par YouTube videoer. Hvis dere har noen ønsker for hva jeg skal filme i fremtiden, så er det bare å legge igjen et forslag i kommentarfeltet. Ellers er alt ganske normalt i livet mitt, ingenting har forandret seg. (annet enn å ha lagt på meg 3 kilo av jukfood i England, haha!). Er det noe nytt som har skjedd med dere?


Hva skal dere gjøre ikveld?

-Tessa

#hverdag #blogg #innlegg #familie #lørdag #helg #england #reise #ferie #tessabennettblog

Tessa Bennett

Hei og velkommen til min blogg! Jeg heter Tessa. Jeg er en 23 år gammel jente, som for øyeblikket bor i Drammen. På denne bloggen finner dere litt av alt. Jeg liker å skrive om livet mitt, lage YouTube videoer, spise mat og være kreativ. Håper dere liker bloggen min


KONTAKT


tessa.t.k.bennett@hotmail.com

Søk

Kategorier

Arkiv

Siste innlegg

Bloggdesign

Design og koding av KvDesign - www.kvdesign.no