Spørsmål & svar: Del 2

  • 23.05.2017 kl. 08:00

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

HVOR HØY ER DU
168 cm

SISTE BRYLLUP DU VAR
Det var kusinen min sin. Hun giftet seg i England for 2 år siden. Det var et kjempe fint bryllup.

KAN DU PLYSTRE
Kan og kan. Det kommer en lyd ut, men jeg tror ikke det telles som plystring.

DET DU LIKER BEST VED DEG SELV 
Jeg er omtenksom. Jeg bryr meg veldig mye om andre mennesker og ser alltid to sider av en sak. Jeg dømmer aldri ved første blikk. Jeg er også veldig positiv.

NOE DU GLEDER DEG TIL
Den nye sesongen av Will & Grace.

DET DU LIKER MINST VED DEG SELV
Min usikkerhet. Det har gjort meg mye vondt. Det har stoppet meg fra å ta valg, si nei til ting jeg ikke vil gjøre og si det jeg føler for å si.

YNDLINGSRETT
Taco.

HVA BESTILLER DU PÅ CAFE
Hvis jeg er på starbucks, så bestiller jeg som regel en sjokolade frappe med kaffe smak, men er jeg på en vanlig cafe så bestiller jeg iskaffe, om det er vinter bestiller jeg kakao.

SALT ELLER SØTT
salt.

VIL DU HA EN TATOVERING
Ja, jeg har veldig lyst på en tatovering i minne av min bestemor. Hun betydde så utrolig mye for meg.

LIKER DU Å REISE MED FLY
Ja, som regel. Siden faren min bor i England er veldig vandt til å fly. Jeg har flydd fram og tilbake fra Norge til England siden jeg bare var noen uker gammel. Det hender jeg har dårlige turer, spesielt om jeg er forkjølet for da sprekker det veldig i ørene, men ellers syntes jeg det er greit. For meg blir det som å ta tog eller buss.

DIN STØRSTE AVHENGIGHET
Pepsi Max

HVILKEN ISKREMSMAK LIKER DU BEST?
Jordbær.

HAR DU NOENGANG VÆRT PÅ EN SCENE?
Ja, mange ganger. En ting dere sikkert ikke visste om meg er at jeg pleide å være en sanger. Jeg var med i en jentegruppe og turnerte rudt i norge. Det var super gøy og jeg har vell reist så si overalt og på en god del sener.

YNDLINGS SERIE
How i met your mother.

HØYREHENDT ELLER VENSTREHENDT
Høyrehendt.

HVA KLEDDE DU DEG UT SOM PÅ DIN FØRSTE HALLOWEEN
En heks, og det er det jeg kledde meg som hvert eneste år etter det. Jeg er veldig lite kreativ når det gjelder kostymer.

HVA VAR DET SISTE DU KJØPTE
Sminke.

HVILKEN TID PÅ ÅRET ER DIN FAVORITT
Vinter. Jeg er ikke spesielt glad i snø, men jeg liker kulden bedre enn varmen også er jeg utrolig glad i jul, så da blir det vinter.

FAVORITTKOMIKER
Amy Schumer.

-Tessa

#blogg #innlegg #hverdag #tirsdag #spørsmål #tessabennett

INNKJØP: NELLY

  • 18.05.2017 kl. 08:00

OLYMPUS DIGITAL CAMERA
GOD MORGEN!

Her er pakken med sminken jeg bestilte for en uke siden! Jeg kjøpte masse godsaker som jeg gleder meg til å vise der nå og prøve senere. Noen av dem har jeg faktisk prøvd allerede, både øyebryn pennen, kostene og øyenskyggen har jeg prøvd og jeg er kjempe fornøyd! Jeg skal prøve ut resten av produktene iløpet av uken og prøve å holde dere litt oppdatert, så dere kan se hvordan produktene ser ut, om de er enkle å bruke eller om jeg i det hele tatt klarer å sminke meg, haha! Stay tuned! Trykk på bildet for å finne fram til linken av produktet. Ha en kjempe fin dag videre! ♥

Å, forresten! Hva synes dere om det nye bloggdesignet mitt? Jeg hadde litt lyst på en forandring og noe litt lysere. Jeg ble veldig fornøyd ihvertfall!

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

-Tessa

#blogg #innlegg #skjønnhet #sminke #innkjøp #nelly #beauty #hverdag #torsdag

GRATULERER MED DAGEN!

  • 17.05.2017 kl. 22:35

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

HIPP HIPP HURRA!

Hei skjønne lesere! Jeg ville bare stikke innom bloggen for å si gratulerer med dagen til dere. Jeg håper dere alle hadde en fantastisk 17.Mai feiring! ♥

Hva har dere gjort idag?

-Tessa

#blogg #innlegg #hverdag #onsdag #17mai #mai #17.mai #feiring #dessert #kake #sjokolade #flagg #norge #nasjonaldagen #17 #foto #mat

MINE FAVORITT YOUTUBERE

  • 16.05.2017 kl. 08:00

MIN HVERDAGS SMINKE

  • 11.05.2017 kl. 08:00

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Jeg vil starte dette innlegget med å si tusen takk for alle de koselige kommentaren på mitt forrige innlegg. Det har vært tøft å ikke ha henne i livet mitt hver eneste dag, men jeg har fått beskjed om at hun koser seg masse fra hennes nye familie Jeg er så heldig som fant så flotte mennesker å ta over for meg og de holder meg oppdatert og sende meg bilder, noe som jeg syntes er utrolig snilt gjort av dem. Det går bra med meg, det er bare litt tøft nå i begynnelsen, men det blir nok bedre over tid. Så lenge hun har det bra, så går det bra med meg! 

Så, videre til innlegget! Det dere ser på bilde er for øyeblikket min hverdags sminke og kvelds sminke. Litt kjedelig? Ja, det er jeg enig i. Jeg har aldri vært spesielt flink til å prøve nye ting og det eneste med sminken min som har forandret seg fra jeg var 15 år gammel er fargen på blushen og leppestiften. Det er selvfølgelig ikke noe galt med sminken jeg bruker (annet enn det ekle som eksisterer i hver enkelt produkt), men jeg begynner å bli veldig lei av det samme om og om igjen. Jeg har lyst på en forandring, så jeg har bestilt litt nytt og skal prøve meg litt fram og eksperimentere litt.

Jeg tenkte det kunne være litt gøy å holde dere litt oppdatert og vise dere hvilken produkter jeg prøver og hva jeg syntes om dem og vise om jeg i det hele tatt klarer å sminke meg, haha!  Jeg fikk en pakke igår, men formen er ikke helt der den skal være akkurat nå, så jeg må vente litt før jeg starter. Vi snakkes mer neste uke. Ha en kjempe fin dag! 

Bruker dere noe av sminken jeg bruker?

Er dere flink med sminke?

-Tessa

#blogg #innlegg #hverdag #torsdag #sminke #skjønnhet #beauty #foto

Goodbye.

  • 09.05.2017 kl. 08:00

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Idag måtte jeg gi slipp.. 

Jeg hadde lenge ignorert symptomene og smerten/skaden som fulgte med å ignorere problemet. Jeg klarte bare ikke å tenke tanken om å ikke ha deg i livet mitt. Det var for vondt, for smertefullt å tenke på. Jeg har mistet så mye i den siste tiden og du var en jeg aldri trodde jeg måtte miste. Du har vært der for meg i en tid der ingen andre var her. En tid der ting var tøft og en tid der alt forandret seg for det beste. Du har støttet meg på en måte ingen andre har, bare ved å være her. Jeg måtte ikke prøve hardt eller gjemme meg/sykdommen min slik at du ikke skulle føle deg overbelastet. Alt jeg måtte gjøre var å leke med deg, gi deg mat og kose med deg, så var du her. 

Du slikket vekk alle tårene mine, på de dagene der jeg var frustrert, og bare hadde hatt nok av livet mitt. De dagene der jeg ikke hadde sett venner/familie på flere måneder, og det nærmeste jeg hadde til selskap, var lyden av tv'en. Du var der på dagene der jeg mistet folk jeg var glad i, og dagen jeg mistet meg selv. Du gnidde hodet ditt mot mitt og så på meg med de store øynene dine, det reddet du meg, hver enste dag. For kjærligheten jeg fikk av deg, fikk meg til å smile å komme meg videre, selv på de tøffeste dagene. Du var bare der og brydde deg og jeg trengte det.

Jeg trengte den støtten. Jeg trengte å ikke være helt alene. Jeg trengte noen som var der for meg, uten at jeg fikk skyldfølelsen av å legge mine problemer og smerte på noen andre. Du brydde deg ikke om jeg var syk, du brydde deg ikke om jeg hadde mine problemer å fikse, du så meg aldri som en plage eller et problem. Du brydde deg kun om meg, kosen du fikk, maten du spise og lekene du fikk tygge i stykker. Du var, i en lang stund, den eneste jeg hadde i livet mitt. Du var den eneste støtten jeg hadde. Mamma også selvfølgelig, men du var min daglig støtte, min daglig motivasjon og min daglig glede, men nå er det borte.

For du er borte. Jeg kommet til å savne deg så mye. Du dro til ditt nye hjem igår og sekundet etter døren smelte igjen, kjente jeg hjertet mitt sank ned i magen. Det øyeblikket jeg hadde unngått så lenge, det valget jeg hadde nektet å ta, var nå tatt, og jeg var ikke klar. Jeg kom aldri til å bli klar, jeg måtte bare ta en rask avgjørelse. Jeg rev av meg plasteret og nå må jeg bare vente til såret går bort.

Du ble adoptert bort til en utrolig koselig dame og hennes mann, de har til og med en hund og jeg fikk nettopp melding om at dere kommer godt overens. De fortalte meg at jeg fikk lov å se deg når som helst og at jeg ikke ville miste deg for alltid. Noe som hjelper veldig. Jeg vet du kommer til å ha et fint liv og jeg vet at du har det bra nå. Det bare føles ikke helt riktig ut, det føles ikke ekte ut enda. Det føles ut som du bare er borte på ferie og at jeg vil se deg igjen om en uke. Det er så rart.

Jeg kommer virkelig til å savne deg så utrolig mye. Jeg kommer til å savne alt ved deg. Jeg kommer til å savne kosen jeg fikk og måten du bare visste når jeg trengte noen rundt meg. Jeg kommer til å savne å finne deg på badet dekket av alle klærne mine og når du drakk vann rett fra springen. Jeg kommer til å savne de rare lydene du lagde når du sov og når øynene dine sakte men sikkert blinket til meg. .Jeg kommer til å savne måten du la poten din på hånden min og måten du alltid mjauet når jeg sa navnet ditt. Jeg kommer til og med til å savne når du vekte meg kl. 00:02 på natten, ved å løpe fram og tilbake som en galing og måten du konstant gikk i bena mine når jeg måtte bære på mye.

Du betydde så mye for meg, du betyr så mye for meg og jeg håper du kommer til å ha et fantastisk liv med din nye familie og jeg håper vi ses veldig snart. Ikke glem meg bort nå 
 

-Tessa

#hverdag #tirsdag #vår #sorg #katt #dyr #trist #foto #photo

this. is. everything.

  • 07.05.2017 kl. 08:28


Åh, jeg er så utrolig glad akkurat nå!

Det har vært mye prat og spekulasjon siden Will & Grace sin lille10 minutters spesial i Oktober. Mange trodde det var en sjangs for at det muligens kunne kom en ny sesong og at dette var en måte å se om verden var klar for en ny sesong. Jeg liker ikke å ha håp om slikt, for det finnes jo spekulasjon om alle gamle serier hver eneste uke. Friends har jo "bestemt seg" for å komme tilbake hver måned eter måned, siden finalen i 2006, haha! Så da jeg scrollet nedover twitteren min igår, ble jeg helt sjokkert da jeg så bilde (øverst). Jeg tror jeg skrek så høyt og så lyst at bare hunder kunne høre meg.
 
Will & Grace er en av mine favoritt serier, så dette er virkelig en dream come true for meg. Ikke bare kommer det til å bli en ny sesong, men det er ikke lenge å vente før den kommer ut heller, den kommer ut i år, oh my gad!! Da de først bestemte seg for å lage en helt ny sesong, ble det bestilt 10 episoder, men nå har de lagt til 2 episoder til, så da blir det hele 12 episoder. Jeg gleder meg så utrolig mye til å se hele gjengen sammen igjen, og det er jeg nok ikke alene om. Nå må jeg bare sette de gamle episodene på repeat til de nye kommer ut (selv om jeg kan dem utenat allerede, hihi!). Legger inn et par morsomme småklipp fra serien nederst for dere som ikke har sett serien før.

Ha en kjempe fin dag søtinger! ♥
 
 
       
   
 
Gleder du deg til å se en ny sesong?

Har du sett denne serien før?

-Tessa

#blogg #innlegg #helg #søndag #serie #willandgrace #video #nyheter #tv

Et lite innblikk i livet mitt

  • 05.05.2017 kl. 06:00

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

GOD MORGEN!

Nå er det endelig helg, men ikke bare det, det begynner endelig å bli sommer også! WOHO! På Tirsdag var det utrolig varmt her i Drammen og så si sommer egentlig. Jeg koste meg masse ute i solen og hadde en skikkelig sommer dag. Jeg gikk ut, spiste is ved vannet, shoppet litt, så dro jeg til butikken og kjøpte en stor pose med reker og masse bær og hadde verdens beste middag. Jeg angrer skikkelig på at jeg ikke hadde mobilen min med meg når jeg var i byen, så fikk ikke lagt ut hele dagen min på mystory, men det jeg faktisk fikk dokumentert av dagen er i denne videoen her. Så om dere er interessert i å se ukens mystory, så klikk på play knappen, hihi! Jeg har ikke orket å blogge i det siste (Sjokk!..), men jeg kan begynne å bli flinkere til er å legge ut litt mer på mystory, så kan dere følge livet mitt litt der, når jeg ikke er så aktiv på bloggen. Om dere vil se fremtidige videoer eller se mine mer redigerte snapshots, så følg meg gjerne HER!

Ha en kjempe fin dag videre! ♥

Håper dere likte min lille video. God helg! ♥

OLYMPUS DIGITAL CAMERA
-Tessa

#blogg #blogger #hverdag #instagram #photo #video #helg #hverdag #fredag #mai #mat #bær #is #reker #foto

Tessa Bennett

Hei og velkommen til min blogg! Jeg heter Tessa. Jeg er en 23 år gammel jente, som for øyeblikket bor i Drammen. På denne bloggen finner dere litt av alt. Jeg liker å skrive om livet mitt, lage YouTube videoer, spise mat og være kreativ. Håper dere liker bloggen min


KONTAKT


tessa.t.k.bennett@hotmail.com

Søk

Kategorier

Arkiv

Siste innlegg

Bloggdesign

Design og koding av KvDesign - www.kvdesign.no
hits