My favorite quotes

  • 17.06.2016 kl. 08:00

Eplekake med vaniljeis

  • 13.06.2016 kl. 10:02

Processed with VSCO with g3 preset

God morgen!

Tenkte jeg skulle starte dagen med å blogge litt! Idag slet jeg veldig med å stå opp, kroppen min var virkelig ikke klar for å gå ut av sengen.. men jeg har et møte kl 13:00, så jeg måtte bare tvinge meg selv til å våkne opp. Jeg hater sånne dager og det er så typisk meg å alltid være sliten når jeg har noe å gjøre, men når jeg ikke har noe å gjøre er jeg frisk nok til å finne på noe. Livet med ME er aldri enkelt.. 

Etter møte mitt blir nok resten av dagen brukt på å hvile for å si det sånn. Jeg ble så utrolig sliten etter Fredagen, men det var virkelig verdt det! Av og til må jeg bare komme meg ut litt og se vennene mine og det er verdt smerten.

På bilde over kan dere se eplekaken jeg lagde helt fra bunn av igår! Neida.. Det er Toro eplekake som tok meg 5 min å lage, haha! Men, det smakte hjemmelaget da. Jeg toppet det med vaniljeis og et dryss med kanel. Beklager den dårlige kvaliteten, jeg tok det med mobilen min..

Håper dere har en kjempefin dag videre!

-Tessa

#blogg #innlegg #hverdag #mandag #mat #foto #sommer #juni #food #kake #dessert #is

Lørdagskos!

  • 11.06.2016 kl. 21:28

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Hei Hei!

Nå har det vært en stund siden siste innlegg. Jeg ble ganske dårlig, så jeg trengte en liten pause fra bloggen.. men nå er jeg tilbake igjen! Nå er det endelig sommer og på sommeren craver jeg alltid moreller som Lørdags godt. Problemet er jo at det er så sinnsykt dyrt å kjøpe, men det stopper meg ikke fra å kjøpe en hel pose hver uke, haha! Denne Lørdagen blir ganske rolig for meg, jeg var ute med en av mine beste venniner, Ida igår og er derfor er jeg galt for sliten til å finne på noe idag, hihi! Så det blir en rolig kveld foran tv'en for meg ikveld.

Håper dere har en kjempefin kveld videre!

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Søte pus snek seg inn i et par av bildene jeg tok, haha! Er hun ikke søt?

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Hva skal dere gjøre ikveld?

-Tessa

#blogg #innlegg #helg #lørdag #frukt #snack #cat #katt #sommer #mat #foto

Tessa Bennett

Hei og velkommen til min blogg! Jeg heter Tessa. Jeg er en 23 år gammel jente, som for øyeblikket bor i Drammen. På denne bloggen finner dere litt av alt. Jeg liker å skrive om livet mitt, lage YouTube videoer, spise mat og være kreativ. Håper dere liker bloggen min


KONTAKT


tessa.t.k.bennett@hotmail.com

Søk

Kategorier

Arkiv

Siste innlegg

Bloggdesign

Design og koding av KvDesign - www.kvdesign.no
hits