Strawberry toast

 • 31.07.2016 kl. 15:00

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

HEI!
Dette var dagens frokost! Hvor godt ser ikke dette ut? Det du ser på bilde over er ristet brød med naturell kremost, noen jordbær skiver og et lite dryss med chia frø på. Det var kjempe godt og jeg anbefaler det virkelig!

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

-Tessa

#blogg #innlegg #sommer #juli #foto #mat #sunt #sunnmat #fitness #helse #jordbær #helg #søndag #ferie

Fra en spiseforstyrrelse til en annen

 • 30.07.2016 kl. 08:00

Da jeg fikk diagnosen anoreksia nervosa, var den første tanken som dukket opp i hode mitt «shit nå må jeg opp i vekt!». Jeg ble super stresset og fikk helt panikk over tanken om at jeg nå kom til å bli "feit" igjen. Hver eneste kilo jeg gikk opp, mistet jeg en bit av selvtilliten min. Jeg var helt overbevist om at ingen kom til å like meg lengre om jeg ikke var tynn nok, men heldigvis etter 1 år med kjemping, krangling, skriking og gråting fikk jeg endelig mensen igjen. Jeg var så utrolig stolt av meg selv som hadde fått dette til, men jeg følte meg også veldig skamfull over kroppen min. Jeg hadde nå gått opp 15 kilo og for meg da var det nærmere 50 kilo.

Det tok vell ikke mer enn 6 måneder før jeg begynte sakte men sikkert å gå ned i vekt igjen. Jeg stoppet på en sunn vekt, for på dette tidspunktet hadde jeg blitt såpass frisk at jeg visste hva som var bra for kroppen min og jeg tok godt vare på den. Det var de psykiske plagene, skammen, stemmen i hodet mitt som sa jeg ikke var bra nok, som fortsatt lå igjen og plagde meg daglig. Jeg var fortsatt ikke fornøyd med hvordan jeg så ut.

Jeg begynte å bli veldig obsessed med å holde vekten min der den skulle være og fokuserte veldig på hvor mange kaloriene jeg fikk i meg hver dag. Dette gjorde at dietten min ble veldig streng. Jeg måtte få i meg akkurat 1,000 kalorier daglig, gikk jeg bare 10 kalorier over, fikk jeg helt panikk. Det tok mye tid og energi fordi jeg måtte måle og veid alt jeg skulle spise hver dag og om jeg ikke fikk gjort det, for eksempel når jeg skulle til en restaurant eller bursdag, spiste jeg veldig lite. Jeg tror det er derfor det som skjedde, skjedde. Det ble for mye press og noe klikket i meg. 
 


før 55 kilo                                                                          etter 83 kilo
 

THIS IS MY STORY

La oss begynne med første dagen overspising begynte, for jeg husker nemlig denne dagen som om det var igår. Det var bryllupsdagen til pappa og stemoren min. Jeg sto opp kl. 06:00, noe som var litt for tidelig for min del, men det var veldig mye å gjøre den dagen, så det måtte bare bli sånn. På morgenen var jeg veldig klar over at maten på bryllupet kom til å være ganske usunn og siden jeg ikke kunne veie det eller spise mindre på grunn av de rundt meg, valgte jeg å hoppe over både frokost og lunsj.

Dagen var veldig slitsom, så jeg ble fort utbrent. Jeg kjente energien bare rant ut av meg, jeg hadde jo også ME, så energi var ikke noe jeg hadde mye av fra før av. Da klokken ble 14:00 hadde jeg gått 9 timer uten noe mat. Jeg var svimmel, kvalm og ekstremt sliten. Jeg kunne nesten ikke stå, så da maten endelig kom på bordet hev jeg det i meg så fort som mulig. Det var da det slo meg at jeg burde ha en cheat day. En dag der jeg kunne spise hva enn jeg ville uten noen skam. 

Jeg hadde lenge tenkt på å gi litt slipp på presset og bare ha en dag der jeg spiste hva enn jeg ville uten å tenke over det. Jeg hadde en kjæreste som elsket meg, jeg hadde venner som jeg var kjempe glad i og masse støtte fra familien min, hvorfor ikke? Det var ikke som om jeg kom til å bli den jenta ingen likte igjen bare fordi jeg spiste meg mett en dag, ikke sant? Så da buffeten kom senere på kvelden gjorde jeg akkurat det, jeg gav slipp og jeg spiste meg mett, stappmett. Jeg spiste alt jeg hadde lyst på den kvelden og det var noe jeg ikke hadde gjort på mange år. Dette i seg selv var selvfølgelig ikke ille i det hele tatt, det var veldig bra. Problemet startet etter bryllupet.

 

MÅNEDE 1-3

Dagen etter våknet jeg med en stor klump i halsen og masse skyldfølelse. Det lå flere kakestykker ved siden av sengen min som jeg ikke hadde fått spist opp og jeg innså at jeg hadde mistet kontroll. Jeg fikk helt panikk for hvor mye jeg hadde spist og eventuelt hvor mye vekt jeg kunne ha godt opp. Det første jeg gjorde når vi kom hjem var å veie meg selv, men det som sto på vekten sjokkerte meg, jeg hadde gått litt ned i vekt! «hæ?» Tenkte jeg. Jeg skjønte ingenting. Jeg var så lettet, men veldig forvirret. Jeg hadde så lenge trodd at hvis jeg gav slipp til og med bare for en dag at alt jeg hadde jobbet for ville knekke sammen om jeg mistet kontroll, men det at det ikke gjorde det forandret noe i meg.

Det var nå kvelden etter bryllupet og vi skulle se på en film og da bestilte pappa pizza, dette ville vanligvis skremt meg veldig, men jeg tenkte bare, «Jeg spiste masse igår og gikk ikke opp en eneste kilo, så hvis jeg gjør det igjen idag, så går jeg bare opp de kiloene idag isteden for!» Det er da det begynte å gå galt. 

Hver dag var nå miste kontroll dag og hver bit med mat smakte som frihet. Jeg elsket følelsen av å kunne spise igjen, jeg elsket å være fri og endelig føle meg mett igjen. Jeg sluttet å veie meg selv og spiste bare det jeg følte for å spise. Jeg tenkte hver dag at dette var den siste dagen jeg kom til å spise sånn, så da måtte jeg nyte det, men det var ikke den siste dagen, det var aldri den siste dagen. Jeg lurte meg selv konstant til å tro at dette var midlertidig, at jeg bare stappet i meg all den maten nå, så det ikke ville bli så ille når jeg begynte å spise litt sunnere igjen.

 

MÅNEDE 4-6

Ting ble bare verre og verre. Jeg hadde nå begynt å slite med noe utrolig stort psykisk og dette var da noe som heter angst. Jeg kan helt ærlig si at dette er en av de mest skremmende tingene jeg har vært igjennom i hele mitt liv. Jeg skal skrive et separat innlegg om dette senere, men nå deler jeg det bare fordi dette var grunnen til at det ble så ille som det ble.

Jeg slet så mye i den tiden. Alt var bare så tøft og mørkt og jeg trengte noe for å overleve og min personlig medisin ble da, mat. Jeg spiste hver eneste gang jeg sleit med angsten min som nå var hver eneste dag. Jeg spiste ikke lengre fordi jeg ville spise, jeg spiste nå for å overleve. Jeg begynte å gjemme spisingen min, noe som var vanskelig for jeg hadde da en samboer som ofte var hjemme. Jeg pleide å snike mat inn på badet eller soverommet å spise det alene. Jeg hadde ingen kontroll over spisingen. Det var rett og slett tvangsspising, jeg følte ikke at jeg hadde noe kontroll over hva jeg gjorde. Det var noe jeg følte meg måtte gjøre for å føle meg bedre.

Hver eneste bit var smakløst. Det hjalp meg i de sekundene jeg spiste det, men smerten av angsten ble bare dekket av maten en liten stund. Det var da det ble verst, det var da jeg begynte å spise konstant. Jeg hadde nå veldig få pustepauser og kunne enkelt spise opp til 10,000 kalorier daglig. Jeg begynte å spise meg så mett at jeg rett og slett spydde fordi kroppen ikke hadde plass til all maten jeg stappet i meg.

Jeg var konstant kvalm, oppblåst og magen min var utrolig sår og vondt hele tiden. Jeg hadde også gått opp en god del kilo, det var faktisk ganske så ille. På det ene året jeg hadde overspist, hadde jeg gått opp 20 kilo og etter 1 1/2 år hadde jeg gått opp 28 kilo. Når jeg så meg selv i speilet så jeg ikke meg selv lengre, det virket som et helt annet menneske. Jeg hadde så mye skam for det menneske jeg så i speilet. Jeg kjente ikke igjen denne jenta i det hele tatt.

Jeg sluttet nå å se vennene mine og familien min. Jeg hatet meg selv og skammen av kroppen min separerte meg fra verden. Jeg var så redd for å vise folk det monsteret av en jente jeg hadde blitt. Jeg ville ikke bli dømt og jeg ville ikke være den jenta som alle mobbet igjen, så jeg stengte meg inne. Jeg ble veldig deprimert og sleit veldig i denne perioden av livet mitt. Det var veldig ensomt.

 

MÅNEDE 7-9

Foreldrene mine begynte å bekymre seg veldig. Jeg så ikke ut som meg lengre og de la merke til en stor forandring i personligheten min. Jeg var ikke den positive, smilende jenta de kjente lengre. De fortalte meg at jeg måtte dra til legen og jeg var enig med dem, jeg visste jeg trengte hjelp. Jeg dro til legen uken etter i håp om å få en time hos en ernæringsekspert for det hadde jeg nemlig gjort når jeg hadde anoreksi. 

Jeg satt nå i venterommet klar for å kjempe meg ut av enda en spiseforstyrrelse. Jeg hadde klart dette før, jeg skulle klare det igjen! Jeg var veldig positivt innstilt, men jeg var dessverre ikke forberedt på hvordan legen min kom til å reagere. Jeg trodde han kom til å ha fullforståelse for situasjonen min for han var jo der da jeg hadde anoreksi og advarte meg om hva som kom til å skje om jeg ikke spiste igjen. Han hadde vært kjempe støttende i den tiden, men han var ikke fullt så støttene denne gangen, han var faktisk det helt motsatte.

Jeg fortalte han om angsten min og hvordan jeg hadde overspist og gått opp masse i vekt, hvordan jeg følte jeg hadde null kontroll over overspisingen og var redd for at jeg ikke kom til å klare å slutte. Jeg sa at jeg følte det var best å dra til en ernæringsekspert igjen og få litt hjelp. Det var da han sa «Nei, det syntes jeg ikke. Du trenger bare å slutte å spise så mye. Du vet at alt du må gjøre er å kutte ned på kaloriene. Så enkelt er det». Jeg ble helt sjokkert og forvirret. Mente han virkelig at dette var helt min feil og at jeg valgte å spise meg ihjel med vilje. At all maten jeg presset ned i halsen min i tvang var noe jeg gjorde for kos?

Det han sa knuste hver eneste lille bit av motivasjon jeg hadde. Jeg var så lei meg og jeg følte meg så utrolig svak som ikke klarte å ordne dette selv. Jeg turte ikke snakke med han om det mer, så jeg bare nikket hodet mitt, sa takk og dro rett til butikken og kjøpte to mat poser stappfull med dritt mat, så dro jeg hjem gikk hjem og spiste meg ihjel igjen. Visste han ikke at jeg allerede hadde skylt på meg selv for dette allerede? Det var derfor jeg ikke hadde dratt til legen fordi jeg følte meg så skyldig om det. Jeg hadde vært på en ny diett hver uke siden jeg begynte å overspise. Jeg hadde prøvd så lenge å fiske ting selv, men jeg klarte det ikke alene. Hva var galt med meg?

 

MÅNEDE 10-12

Etter legetimen fortsatte jeg retningen min nedover. Alt jeg gjorde nå var å spise, bli kvalm, slutte, føle skam. Spise, bli kvalm, slutte, føle skam. Om og om og om igjen, hver eneste dag i flere måneder. Det han sa gikk i hodet mitt som en film på replay, men en dag kom tanken opp i hodet mitt «hvordan kan det være så enkelt som det, å bare slutte å spise så mye. Om det hadde vært så enkelt så hadde vell jeg klart det, jeg hadde jo hatt anoreksi, jeg visste jo hvordan man skulle gå ned i vekt. Han visste jeg hadde hatt anoreksi. Hvordan kunne han si dette til meg, så slemt, åh!».

 

MÅNEDE 13-15

Nå begynte jeg endelig å samle opp nok motivasjon til å kjempe litt igjen. Jeg skulle klare dette, selv om jeg var helt alene. Jeg begynte å søke litt på nettet, men det var ikke så mye å finne der, så jeg gikk til youtube i håp om å finne noen der som hadde vært igjennom det eller sleit med det. Jeg trengte å ikke føle meg alene. Heldigvis fant jeg en fantastisk jente som hadde vært igjennom akkurat det samme problemet som meg. Jeg kjente meg så igjen i det hun sa og jeg følte endelig at jeg ble forstått. Hun sa hvor lite hjelp som finnes for denne sykdommen, for folk forstår ikke at noen kan miste kontroll og spise for mye, de forstår bare at man kan miste kontroll og spise for lite. Jeg syntes fortsatt at det er en litt merkelig tankegang, for det gir mye mening at man kan både slite med å spise for mye og for lite.

Denne videoen motiverte meg til å kjempe videre. Jeg hadde endelig funnet litt inspirasjon, noen som forsto hva jeg gikk igjennom og hadde vært igjennom det samme selv. Jeg følte ikke lengre at det var min feil, det var ikke noe jeg ønsket, det var en sykdom og det var en vei å bli bedre. En av hennes hoved tips var at man skulle slutte å føle skam for overspisingen. Hovedgrunnen til overspisingen var skammen man følte fordi man spiste noe usunt. Etter så lang tid med anoreksi var jo hjernen min helt ødelagt, mat var egentlig merket som ulovlig, så hver gang jeg spiste følte jeg meg skyldig, for det føltes ut som jeg gjorde noe feil.

 

MÅNEDE 16-23

Nå er jeg i et fantastisk sted. Det skjedde selvfølgelig ikke over natten, men i de siste 7 månedene har ting forandret seg veldig. Det er nå 2 år siden jeg først begynte å overspise. De siste månedene har jeg jobbet kjempe hardt med meg selv og jeg begynner endelig å bli helt frisk. Jeg er meg selv igjen og jeg har et mye sunnere forhold til mat og kroppen min. Jeg er ikke på noe crazy diett, jeg spiser bare mindre porsjoner og jeg straffer ikke meg selv om jeg av og til spiser litt mye.

Jeg hadde et nyttårsforsett for i år og det var å gå ned 10 kilo og gjett hva, jeg har faktisk gått ned 15 kilo og det er fortsatt 5 måneder igjen av året! Jeg er veldig stolt av meg selv og det jeg har oppnådd. Jeg vil ikke at noe der ute skal føle at det er noe de ikke kan gjøre, for det finnes som regel en løsning for alle problemer. Det viktigste er å holde seg positiv og aldri gi opp.

-Tessa

#blogg #innlegg #spiseforstyrrelse #overspising #helse #fitness #historie #personlig #sommer #foto #juli #helg #lørdag

Throwback Thursday

 • 28.07.2016 kl. 08:00

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

HEI!
Idag tenkte jeg det kunne være litt morsomt å dele noen gamle bilder av meg med dere. Som jeg har skrevet før er det veldig få av dem. Det er ikke før jeg ble 16 at jeg begynte å føle meg komfortabel foran kameraet igjen, så de fleste av bildene er fra da jeg var 16, men noen av de nederste er fra jeg var 15.

Håper dere nyter mine tenårings bilder og får en god latterkrampe!

OLYMPUS DIGITAL CAMERA


OLYMPUS DIGITAL CAMERA


OLYMPUS DIGITAL CAMERA
 

OLYMPUS DIGITAL CAMERA


OLYMPUS DIGITAL CAMERA


OLYMPUS DIGITAL CAMERA


OLYMPUS DIGITAL CAMERA


OLYMPUS DIGITAL CAMERA

 

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

 

OLYMPUS DIGITAL CAMERA


OLYMPUS DIGITAL CAMERA


OLYMPUS DIGITAL CAMERA

OLYMPUS DIGITAL CAMERA


OLYMPUS DIGITAL CAMERA


OLYMPUS DIGITAL CAMERA


OLYMPUS DIGITAL CAMERA


OLYMPUS DIGITAL CAMERA


OLYMPUS DIGITAL CAMERA


OLYMPUS DIGITAL CAMERA

-Tessa

#blogg #hverdag #foto #sommer #juli

Breakfast

 • 26.07.2016 kl. 08:00

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

HEI OG GOD MORGEN!

Jeg vil starte dette innlegget med å si tusen, tusen takk for alle de koselige bursdags meldingene jeg fikk! Jeg hadde en fantastisk dag med familien min i England, men nå er jeg hjemme igjen og jeg er endelig kurert fra min forferdelige forkjølelse, woho! Selvfølgelig skjedde dette dagen jeg dro hjem, haha! Typisk..

Nå tilbake til idag, dagens frokost var havregrøt med banan. Åh, som jeg elsker havregrøt, det er så godt! Idag skal jeg rydde litt i leiligheten, jeg har nemlig en liten hemmelighet å fortelle dere, men dere må vente litt til før dere får høre den, dessverre. Det kommer et innlegg om det i løpet av uken, so stay tuned!

Her er noen bilder av frokosten min!

OLYMPUS DIGITAL CAMERA


OLYMPUS DIGITAL CAMERA


OLYMPUS DIGITAL CAMERA
 

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Hva skal dere idag?
-Tessa

#blogg #innlegg #hverdag #tirsdag #morgen #frokost #mat #sunt #fitness #sunnmat #sommer #juli 

It's my birthday today!

 • 19.07.2016 kl. 08:00

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Happy birthday to me!

Nå er jeg 22 år gammel, woho! Jeg merker vanligvis ikke så stor forskjell fra år til år, men denne gangen er annerledes. Jeg har vært igjennom så utrolig mye i år. Det har vært så mange store forandringer i livet mitt, noen gode og noen vonde, men det har gjort at jeg har vokst mye på veldig kort tid. Jeg gleder meg veldig til å se hvordan ting går for meg dette året.

Idag kommer jeg nok til å ha en rolig bursdag med familien. Jeg er fortsatt ganske syk, så jeg orker ikke noe stort idag, men vi skal dra på min favoritt Thai restaurant etterpå og det gleder meg meg masse til!

Håper dere har en fantastisk dag idag!

-Tessa

#blogg #innlegg #bursdag #hverdag #tirsdag #sommer #ferie #juli #foto

Mini pai

 • 18.07.2016 kl. 08:00Hei!

På tide med enda en ny oppskrift! Dette er kjempe enkel å lage og passer veldig bra om du skal ha besøk og må finne noe raskt og enkelt å lage!


 

DU TRENGER

1 pakke kokt skinke

2dl mat fløte

1dl melk

3 egg

pesto

Ferdig paideig

Soltørkede tomater

1/2 ts salt og litt pepper

SLIK GJØR DU DET

1. Sett ovnen på 200 grader.
2. Ta fram et muffinsbrett og smør den inn med smør eller bruk bakespray.
3. Ta ut ferdig deigen, rull det litt ut og dekk alle formene i muffinsbrettet med deigen. Stikk noen små hull i bunn med en gaffel.
4. Tilsett en ts med pesto i bunn av alle mini paiene.
5. Fyll dem deretter med skinke og soltørkede tomater.
6. Visp sammen egg, matfløte, melk, salt og pepper og hell blandingen over fyllet.
7. Sett dem i ovnen og la dem steke til egget er fast ca.20-30 minutter.

Server dem med salat og noen ferske tomater!-Tessa
#blogg #innlegg #foto #mat #oppskrift #lunsj 

Dette er så typisk..

 • 13.07.2016 kl. 08:00

Bilder fra we heart it.

Hei og god morgen!

Igår skjedde det aller verste som kan skje når man er på ferie, jeg ble syk! Dette er så typisk.. Isteden for å reise rundt å shoppe og spise på mine favoritt restauranter ligger jeg nå i senge med tett nese, ørebetennelse og halsbetennelse. Hele kroppen føles helt knust ut. Kroppen min takler ikke sykdommer så veldig bra på grunn av min ME, så jeg er mye sykere enn de fleste ville vært i denne situasjonen, veldig gøy..

 Jeg ble smittet av min søte lille søster, så nå ligger vi i sengen og koser oss mens vi ser på barne TV. Jeg håper etter litt hvile og masse, masse is at jeg føle meg bedre snart. Jeg må nok ta en bitteliten pause fra bloggen for jeg klarer så vidt å røre på meg akkurat nå, men jeg kommer tilbake så fort jeg kan, blir nok ikke lengre enn en uke! 

Jeg håper dere har en mye bedre dag enn jeg kommer til å ha idag. Vi snakkes snart!

-Tessa

#blogg #innlegg #hverdag #sommer #juli #onsdag #syk #foto

Instalately!

 • 12.07.2016 kl. 08:00
                BHlKOvohkq9           BHs29mjBw_B
 
                BHF6bdShsbh           BHdt2bjBmzT

                BHppfa9BElH           BHWDVBeB0_X
  
                
BHkukYZB2Ww           BHnDosVBu9N

Her er noen av mine Instagram posts! Her deler jeg små glimt av hverdagen min med dere, så om du ikke følger meg og har lyst på litt hverdags inspo trykk på DENNE linken.

-Tessa

#blogg #innlegg #hverdag #tirsdag #sommer #juli #foto #instagram #insta

Egg scramble with ham & chives

 • 11.07.2016 kl. 08:00

Hei!

idag har jeg enda en ny oppskrift til dere! Denne oppskriften er super enkel å lage og det jeg liker mest med denne oppskriften er at det er så mange varianter man kan lage. Jeg brukte skinke og gressløk, men dere kan bruke kylling, sopp, mais, løk, hva enn du vil! Så gjør denne oppskriften til din egen og tilsett det du skulle ønske. Håper dere liker oppskriften.DETTE TRENGER DU

Egg

Skinke

Gressløk

Salt/pepper

Smør til steking

SLIK GJØR DU DET

1.Skjær opp skinken i små biter og stek det på middels varme med litt smør eller olje.

2.Visp sammen egg med melk/vann/fløte (1ss per egg), salt/pepper og hakket gressløk. 

3.Hell røren over skinken og stek til det blir eggerøre.

Tips: Server med salat, brød eller avokado som jeg gjorde.

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

-Tessa

#blogg #innlegg #foto #vår #lunsj #mat #food #sunt #sunnmat #healthyfood #oppskrift #recipe #sunnoppskrift #healthyrecipe 

10 things only cat owners understand

 • 10.07.2016 kl. 08:00

- 1 -

VAR IKKE DISSE PLANTENE FOR MEG Å RASE NED?
Si hade til plantelivet. Det er nesten umulig å ha planter i huset lengre enn en dag før katten din kommer å raser dem ned..

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

- 2 -
ÅH, DET ER SKIKKELIG FINT HER OPPE!
De hopper opp på skap, hyller og til og med dører, men..

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

ÅH, NEI.. JEG KOMMER MEG IKKE NED IGJEN. MEAOW, MEAOW, MEAOW, HJELP MEG!
..de tørr ofte ikke å hoppe ned igjen og da mjauer de til du tar dem ned, så hopper de opp igjen, ah..

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

- 2 -
CAT LOGIC
Det kan være nok mat i skålen dems, men om det er et lite hull i midten er det tomt ifølge dem.

- 3 -
TÆRNE DINE. JEG VIL HA TÆRNE DINE!
Gjem tærne dine om natten for ellers må du forvente at de kommer til å bli jaktet på.

- 4 -
.. OG JEG LIKER OGSÅ Å JAGE PÅ HÅNDEN DIN
Alt som beveger seg egentlig.

- 5 -
SKULLE DU BRUKE DENNE PC'EN
De legger seg oppå alt du skal bruke som pc, ipad, bøker, papir osv.

- 6 -
NAM, NAM, NAM!
Det er ingenting i huset de ikke vil tygge på eller skrape på, så pass på tingene dine!

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

- 7 -
SKULLE JEG IKKE STÅ PÅ BORDET?
De hører aldri på deg og gjør stor sett hva de vil, det er umulig å trene dem. Katter vet hva som er rett og galt, de bare bryr seg ikke.

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

- 8 -
HEI PÅ DEG!
Å finne katten sin i små kriker og kroker som skap, skuffer, vasker, kurver og kofferter osv er en vanlig ting.

- 9 -
BATHROOM BUDDIES
Om du skal på do må du nesten regne med litt selskap ellers så mjauer pusen til han/hun får komme inn.

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

- 10 -
MM, ER DETTE TIL MEG?
Hver gang du skal på kjøkkenet eller skal spise, så kommer katten din til å tigge selv om den ikke liker det du lager.

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

-Tessa

#blogg #innlegg #hverdag #mandag #juli #sommer #foto

Gratulerer med dagen Hannah!

 • 09.07.2016 kl. 08:00Hei!

Idag har min skjønne lillesøster sin aller første bursdag! Jeg kan ikke tro at hun er 1 år gammel allerede, tiden går så fort! Hun har gitt meg så utrolig mye glede og jeg kunne ikke vært mer stolt av henne. Hun har vokst så mye i det siste året, nå kan hun si mamma og pappa og hun er nesten klar til å begynne å krabbe. Jeg er så glad for at jeg har henne i livet mitt, hun er den beste lillesøsteren noen kunne ønsket seg. Jeg gleder meg så utrolig mye til å se hvordan hun utvikler seg og hvordan forhold vårt kommer til å utvikle seg når hun blir eldre. Åh, jeg er så glad i henne!

Gratulerer med dagen verdens beste lillesøster!

-Tessa

#blogg #helg #lørdag #bursdag #sommer #juli #foto

Positive vs Negative

 • 08.07.2016 kl. 08:00

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

POSITIVE VS NEGATIVE
 

JEG SETTER ALLE ANDRE FØRST

 Dette kan som regel bli litt negativt for meg da, men det er veldig positivt for de rundt meg. Jeg elsker å glede og passe på andre og setter alltid kjæreste, familie og venner før meg selv.


JEG GIR ALDRI OPP

Dette er en ting jeg er veldig stolt av! Jeg gir aldri opp uansett hva som skjer. Jeg har gått igjennom så mye og jeg har aldri mistet motivasjonen til å komme meg igjennom dårlige perioder.
 

JEG GIR ALLE EN SJANGS OG JEG DØMMER ALDRI

Jeg syntes virkelig ikke at det er koselig når andre dømmer folk ut ifra hva de har hørt fra noen andre. Jeg dømmer aldri noen jeg møter og gir alle en sjanse, men dette gjør selvfølgelig at jeg blir litt naiv da..


JEG ER SELVSTENDIG

Det var jeg ikke alltid. Det å være selvstendig er noe jeg har jobbet for å bli. Jeg var en gang veldig avhengig av å ha folk rundt meg, men nå nyter jeg tiden for meg selv. Jeg syntes det er koselig å være med vennene mine, men jeg klarer meg helt fint alene og jeg trenger ingen til å ta vare på meg.


JEG ER HJELPSOM

Jeg elsker å hjelpe andre og tenkte lenge på å bli sykepleier eller psykolog, men på grunn av min sykdom er det veldig vanskelig å få til akkurat nå, en dag kanskje! Å hjelpe noen andre og se gleden i ansiktet dems er noe det beste jeg vet.


POSITIVE


NEGATIVE
 

JEG ER LANGSINT OG KLARER IKKE GI SLIPP PÅ TING

Dette er nok min mest negative side. Jeg er mye flinkere til å gi slipp nå enn det jeg var før, men fortsatt..
 

JEG ER USIKKER

Jeg sliter veldig med å stole på valgene jeg tar eller tingene jeg gjør. Jeg må alltid tenke meg nøye om før jeg gjør noe og det er veldig irriterende. Eksempel: Når jeg begynte å blogge måtte jeg se over innlegg 20 ganger før jeg turte å legge det ut, jeg lover jeg ikke overdriver.


JEG KLARER IKKE Å SPARE PENGER

Det er helt umulig for meg å spare penger med mindre det er for å kjøpe noe. Jeg var kjempeflink til å spare når jeg først flyttet ut, men en dag sa noen til meg at av og til må man kjøpe litt for seg selv og etter den dagen forandret alt seg..


JEG ER VELDIG UTOLMODIG

Jeg klarer virkelig ikke å vente på noe. Jeg hater å vente på venner eller stå i kø. 10 minutter føles ut som 10 år for meg.


JEG ER VELDIG STA

Jeg har alltid rett og det er nesten umulig å få meg til å innrømme at jeg tar feil. Da må jeg være veldig glad i noen.

Hva er deres positive og negative sider?

-Tessa

#blogg #innlegg #hverdag #tirsdag

Good morning!

 • 07.07.2016 kl. 08:00

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

God morgen fra England!

Det var rart å våkne opp i en annen seng og i et annet land idag. Det tok meg noen minutter før jeg innså hvor jeg var, haha! Idag blir nok en rolig dag for meg, jeg er ganske sliten fra flyturen.. Blir nok bare masse kose tid med lillesøsteren min idag, wii! Hun kom å møtte meg på flyplassen med pappa og Amber (stemoren min) igår og det første jeg gjorde var å kaste baggen min i gulvet og gi henne en stor klem. Åh, som jeg har savnet henne!

Håper dere har en kjempefin dag idag!

-Tessa

#blogg #innlegg #hverdag #torsdag #morgen #foto #ferie #sommer #juli

My traveling essentials

 • 06.07.2016 kl. 08:00

Bildene er fra We Heart It.

Hei!

Nå er endelig dagen her! Om bare noen få timer sitter jeg på flyet på vei til England, åh, som jeg gleder meg! Jeg har pakket ferdig kofferten og håndbagasjen, valgt et antrekk og spist en god frokost, så nå er jeg er klar for tur! Jeg skal ikke dra før kl. 17:00, så nå skal jeg bare stirre i veggen og vente spendt til jeg endelig kan løpe ut døren! Neida, jeg kommer nok heller til å binge watche skam, haha!

Jeg tenkte det kunne være litt gøy å dele hva jeg pleier å pakke i håndbagasjen min med dere, så her har dere min lange liste!

LITEN VESKE FOR PASS OG PENGER

Jeg tar alltid med meg store veske på flyet fordi jeg shopper så mye når jeg er i England, så da tar jeg med en stor veske eller bag slik at jeg kan få med meg litt mer hjem. Problemet med dette er at penger, kort og pass kan forsvinne litt bort mellom alle tingene, så jeg tar alltid med en liten mini veske til å legge alle småting i, så jeg enkelt kan ta opp passet mitt eller kortet mitt når jeg trenger det.
 

VANNFLASKE

I tilfelle jeg blir tørst og fordi jeg nettopp kjøpte verdens beste flaske!


KAMERA

For blogg bilder, duh! Og fordi jeg alltid shamelessly tar selfies på flyplassen mens jeg venter på at flyet skal komme. Jeg hater å kjede meg og må alltid ha noe å gjøre.


MOBIL

Så jeg kan høre på spotify og få tak i folk om jeg trenger det.


IPAD

Detter er vel den viktigste for min del. Jeg bruker alltid viaplay når jeg reiser så jeg kan laste ned serier å filmer jeg kan se på. Dette hjalp meg mye når flyet mitt til New York var 6 timer forsinket..


BOK OG PENN

Dette er fordi jeg aldri vet når jeg får blogg inspirasjon og da er det lurt å ha en bok klar så jeg ikke glemmer det bort. Det verste jeg vet er å ha en kjempegod idé og ikke huske hva det var senere, ah!


MOTE BLAD

Det er nok veldig tydelig at jeg ikke liker å kjede meg, haha! Jeg forbereder meg alltid til en kjedsomhet krise.

SNACKS

MM, snacks er veldig viktig for meg å ha på et fly fordi fly mat suger. Jeg vil mye helles kjøpe en baguette eller en smoothie på flyplassen enn en tørr brødskive med 0 pålegg og masse majones på flyet. Jeg vet ikke hva de gjør med maten på flyet, men det er aldri godt..
 

SMINKE

For å passe på at jeg ser bra ut på flyplassen. Man vet aldri hvem man møter. Forrige gang jeg flydde møtte jeg en gjeng med jenter fra min gamle klasse og takk gud for at jeg så bra ut, hihi!
 

Skal dere reise eller har dere reist noe sted i sommer?

-Tessa

#blogg innlegg #hverdag #tirsdag #sommer #juli #reise

Easy baked pancake muffin recipe

 • 05.07.2016 kl. 08:00

Hei og god morgen!

Ser ikke disse gode ut, eller? Idag tenkte jeg det var på tide å dele en oppskrift på denne bloggen, så jeg starter med denne super enkle frokost oppskriften! De her er perfekt for studenter som har både dårlig tid og dårlig råd eller for de som bare ikke gidder å stå over stekepannen i en halvtime og steke pannekaker. Disse er kjempe enkle å lage og man kan fylle dem med hva som helst! De er nok ikke så veldig sunne, men man kan jo forandre oppskriften litt om man vil.ALT DU TRENGER ER

1 kopp med hvetemel

1 kopp med melk

1 egg

1 ts sukker

1 ts vanilje sukker

1 ts bakepulver

Valgfritt fyll


SLIK GJØR DU DET

1. Sett ovnen din på 200 grader.

2. Bland alle ingrediensene sammen til en tykk røre.

3. Skjær opp fyllet ditt.

4. Ta fram et muffinsbrett og smør det inn med smør.

5. Legg fyllet i bunn av formen og hell røren over til det dekker 1/3.

6. Sett dem inn i ovnen i ca. 10-15 min.

-Tessa

#blogg #innlegg #mat #frokost #oppskrift #sommer #juli #tirsdag

Spørsmål & Svar

 • 04.07.2016 kl. 08:00

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Jeg fant denne listen med spørsmål på Eirin Kristiansen sin blogg.

1. Hvor gammel er du om fem år? 

Da er jeg faktisk 27 år gammel, tenk det!

2. Hvem har du vært sammen med i minst to timer i dag? 

Frøya, katten min.

3. Hvor høy er du? 

Jeg er 164.

4. Hvilken film så du sist? 

The fundamentals of caring. Det var serøst en av de beste filmene jeg noen gang har sett.

5. Hvem ringte du sist? 

Det var nok mamma. Vi snakker sammen nesten hver dag.

6. Hvem ringte deg sist? 

Mamma!

7. Hva stod det på den siste smsen du fikk? 

«Supert! :)»

8. Foretrekker du å ringe eller sende sms? 

Sende sms! Jeg hater å snakke i telefonen og unngår det så lenge jeg kan..

9. Hva er ditt favorittsted? 

Central park, i New York!

10. Hvilket sted foretrekker du minst?

Apoteket eller hvem som helst sted der jeg må stå i kø.

11. Når så du moren din sist? 

Torsdag 30, juni.

12. Hvilken øyefarge har du? 

Jeg har blå øyne, men de skifter litt farge i lyset.

13. Hvilken julesang er din favoritt? 

Baby it's cold outside - Ella fitzgerald & Louis Jordan.

14. Er foreldrene dine gift eller skilt? 

De skilte seg da jeg var 6 år gammel og det er jeg veldig glad for at de gjorde.

15. Når våknet du i dag? 

Klokken 08:00.

16. Hvor tror du at du befinner deg om 10 år?

 Forhåpentligvis gift med en eller to små og helt frisk! ♥

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

17. Hva skremte deg om natten som barn? 

Mørket! Det skremmer meg litt fortsatt..

18. Hvilket Youtube-klipp var det sist som fikk deg til å le? 

Jeg er sjeldent på youtube, men jeg så DENNE her om dagen og syntes den var ganske morsom og søt.

19. Hva er din beste egenskap? 

Jeg er omsorgsfull, positiv og sterk.

20. Hva er din verste egenskap? 

Jeg er veldig sta og skal alltid ha rett.

21. Sover du med eller uten klær om natten? 

Som oftest uten, men av og til har jeg på meg en stor deilig t-skjorte.

22. Hvor mange puter har du i sengen? 

Alt for mange.. Jeg tørr ikke å dele tallet med dere engang, men jeg bruker bare en når jeg sover da.

23. Hva er det rareste du har spist? 

Jeg må nok si snegler. Det var en veldig rar opplevelse.

24. Har du stasjonær eller bærbar data? 

Bærbar PC.

25. Foretrekker du sko, sokker eller barføtt? 

Barføtt!

26. Hva hører du på akkurat nå? 

How i met your mother som står på i bakgrunnen.

27. Hvilken iskrem er din favoritt? 

Jordbær!

28. Hviken dessert er din favoritt? 

Sjokolademousse!

29. Den største premien du har vunnet? 

Hmm. Det må vel være 3 plass på melodi grand prix i Drammen. Jeg var 8 og sang fame. Jeg vant 1000 kr!

30. Liker du kaffe? 

Ikke veldig mye med mindre det er iskaffe eller latte.

31. Hva drikker du helst til frokost? 

Jeg drikker helst vann, appelsinjuice eller te, kanskje alle tre.

32. Hvem var din favorittlærer på videregående? 

Hadde ingen favoritt som jeg kan huske.

33. Kan du spille poker? 

Nei! Jeg har prøvd det før, men jeg klarer ikke å huske alle reglene.

34. Hva har du spist i dag? 

Havregrøt med bær og en kopp med te.

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

35. Nevn to historiske personer som interesserer deg? 

Hitler og Anne Frank.

36. Hvilken radiostasjon var den siste du hørte på? 

Hører ikke på radio.

37. Vil du ha barn? 

JA! Men det er nok noen år til det skjer.

38. Kan du noen andre språk enn norsk? 

Jeg snakker flytende engelsk.

39. Sover du på en spesiell side? 

Sover alltid på siden. Det er ikke så viktig om det er høyre eller venstre.

40. Foretrekker du havet eller basseng? 

Basseng, så lenge det ikke er så mange mennesker i den.

41. Hva bruker du helst penger på? 

Interiør og klær.

42. Eier du dyrebare smykker? 

Jeg eier fire skatter som jeg har arvet fra min bestemor og mamma.

43. Hva er ditt favorittprogram på tv?

Jeg har veldig mange, men noen av dem er.. How i met your mother, Charmed, The Millionaire Matchmaker og Real Housewives.

I'm not ashamed, haha!

44. Hva skal du gjøre i helgen? 

Feire 1 års dagen til lillesøsteren min, Hannah!

45. Kan du stå på slalåm? 

Nei..

46. Hvordan imponerer man deg? 

Ved å være snill, ekte og morsom.

47. Hva slags ringelyd har du på telefonen? 

Er ikke helt sikker på hva den heter, jeg har ikke skiftet den siden jeg kjøpte mobilen.

48. Fortell 5 ting som leserne dine antagelig ikke vet om deg?

1. Jeg er en neat freak og føler meg veldig stresset rundt rot.
2. Jeg har en obsession med TV-serier.
3. Jeg har veldig engelsk humor og de fleste skjønner ikke spøkene mine..
4.  Jeg elsker pepsi max og hadde aldri overlevd uten.
5. Jeg elsker vinteren. Jeg syntes Desember er den beste tiden på året!

49. Hva har du nærmest deg nå som er rødt? 

Et eple.

50. Er du sosial? 

Jeg er veldig sosial, men jeg er også veldig glad i å være alene.

-Tessa

#blogg #innlegg #hverdag #mandag #foto #sommer #juli

Brand new wardrobe

 • 03.07.2016 kl. 08:00

(Biker jakke HER)

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Hei!

Jeg har vært igjennom en stor forandring i livet mitt og det inspirerte meg til å forandre litt på stilen min, så nå har jeg har gitt bort 2 stor søppelposer med mine gamle klær til fretex og kjøpt inn litt nytt. Det var faktisk veldig overraskende å se hvor mye klær jeg hadde i skapet som ikke har blitt brukt. Jeg har lenge hatt lyst til å gjenopplive klesskapet mitt, men jeg har ikke hatt nok penger. Story of my life! Men nå hadde jeg (overraskende nok) klart å spare nok penger til å kjøpe litt nytt. Yay!

Veldig mye av det nye er bare basics. Jeg føler det er bedre å ha litt "plaine" klær i skapet som jeg kan pynte opp med noe litt mer crazy senere. Jeg føler stilen min har forandret seg veldig, den har gått fra å være veldig søt med mange blomster kjoler og blonde skjørt til en litt mer edgy stil.

Alle disse klærne er fra H&M.

(Genser UTSOLGT)

OLYMPUS DIGITAL CAMERA (Cardigan HER)

OLYMPUS DIGITAL CAMERA
(Genser HER)
OLYMPUS DIGITAL CAMERA
(Kjole HER)

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

OLYMPUS DIGITAL CAMERA (T-skjote HER)

OLYMPUS DIGITAL CAMERA (Genser HER)

OLYMPUS DIGITAL CAMERA (Kjole HER)

OLYMPUS DIGITAL CAMERA (Bukse HER)

OLYMPUS DIGITAL CAMERA (Lang vest HER)

OLYMPUS DIGITAL CAMERA (Bukse HER)

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Hva syntes dere?

-Tessa

#blogg #innlegg #hverdag #mandag #sommer #juli #foto #mote #fashion

Norske jordbær

 • 02.07.2016 kl. 08:00

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

HEI!

Nå er det endelig Lørdag og jeg starter dagen min med en stor bolle med jordbær. Finnes det noe bedre enn søte, norske jordbær? Det er så mange måter man kan spise det på, med fløte, is, vaniljesaus, krem, på brødskiven, listen er uendelig. Jeg valgte å servere mine jordbær med vanilje kesam, jeg prøver å være litt sunn, men ellers er jeg veldig glad i jordbær med vanilje is.

OLYMPUS DIGITAL CAMERA
 

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Har dere spist norske jordbær enda?

Hva spiser dere med jordbærene deres?

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

-Tessa

#blog #innlegg #sommer #helg #lørdag #jordbær #frukt #sunt #mat

Ny koffert!

 • 01.07.2016 kl. 08:00

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

God morgen!

Jeg vil starte dette innlegget med å si tusen takk for de fine kommentarene jeg fikk på gårsdagens innlegg! Jeg setter så utrolig stor pris på all støtten. Nå videre til innlegget. Jeg har en god nyhet, jeg skal til England! Jeg trenger virkelig en ferie akkurat nå, så jeg skal reise til England for å besøke faren, stemoren og lillesøsteren min. Jeg drar 6 juli og blir borte i 2 uker og jeg gleder meg skikkelig! 


OLYMPUS DIGITAL CAMERA

 

OLYMPUS DIGITAL CAMERA


OLYMPUS DIGITAL CAMERA


OLYMPUS DIGITAL CAMERA
Jeg har hatt den samme kofferten i 10 år og tenkte det var på tide å kjøpe en ny en og her er den! 

Hva syntes dere?

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

-Tessa

#blogg #innlegg #sommer #juli #hverdag #helg #fredag #reise

Tessa Bennett

Hei og velkommen til min blogg! Jeg heter Tessa. Jeg er en 23 år gammel jente, som for øyeblikket bor i Drammen. På denne bloggen finner dere litt av alt. Jeg liker å skrive om livet mitt, lage YouTube videoer, spise mat og være kreativ. Håper dere liker bloggen min


KONTAKT


tessa.t.k.bennett@hotmail.com

Søk

Kategorier

Arkiv

Siste innlegg

Bloggdesign

Design og koding av KvDesign - www.kvdesign.no
hits