Summer snack!

  • 11.08.2016 kl. 14:59

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Åh, som jeg elsker vannmelon!

Spesielt på sommeren for da er den ekstra saftig og søt. Idag har vært ganske så hektisk, mye rydding og styring før leiligheten jeg bor i skal ha visning. På Søndag kommer det folk for å se på leiligheten jeg bor i nå før jeg flytter ut, så alt må se ryddig og rent ut. Jeg deler oppgavene i noen dager for jeg orker ikke å ta alt på en dag, så idag er jeg ferdig. Resten av dagen skal jeg nok slappe av, se på tv og spise resten av vannmelonen jeg har i kjøleskapet, hihi!

Håper dere har en fantastisk dag videre!

-Tessa

#blogg #innlegg #hverdag #mat #sunnmat #sunt #helse #fitness #frukt #vannmelon #sommer #august

Ønskelisten for den nye leiligheten!

  • 09.08.2016 kl. 15:00Sofa (HER)  Speil (HER)  Lampe (HER)  Sofabord (HER)  Spisebord (HER)  Poster (HER)  Stol (HER)  

-Tessa

#interiør #hverdag #tirsdag #sommer #august #foto #møbler #inspo

Gresk salat

  • 08.08.2016 kl. 08:00

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

I'M BACK!

Og jeg kommer tilbake med en liten oppskrift til dere. Når jeg er utrolig sliten (som basically er alltid) og ikke orker å lage noe mat, så er gresk salat en lett løsning på problemet. Alt man trenger er en pose med blandet salat, cherry tomater, feta ost og soltørkede tomater, så har du en kjempe god lunsj. Jeg tilsetter også litt kylling av og til, men da tar selvfølgelig litt lengre tid. Om du vil ha en litt sunnere dressing, så pleier jeg bare å blande sammen naturell yoghurt, grønn pesto og litt salt. Det passer kjempe godt med denne salaten.

Håper det smaker!

OLYMPUS DIGITAL CAMERA


OLYMPUS DIGITAL CAMERA


OLYMPUS DIGITAL CAMERA

-Tessa

#blogg #innlegg #hverdag #mandag #mat #sunnmat #fitness #helse #foto #august #sommer

Goodbye for now

  • 02.08.2016 kl. 23:04

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

HEI IGJEN!

Jeg ville bare stikke fort innom bloggen for å informere dere om at jeg ikke kommer til å blogge mer denne uken. Jeg har bare så utrolig mye å styre med akkurat nå, så jeg har dessverre ikke noe energi til overs for å blogge. Håper dere forstår? Jeg kommer tilbake så fort som mulig!

Håper dere har en fantastisk uke!

-Tessa

#blogg #innlegg #hverdag #onsdag #pause #sommer #august #foto

Mama's homemade macaroons

  • 02.08.2016 kl. 15:00

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

HEI!

Her om dagen kom mamma på besøk med en liten gave til meg, en liten eske med makroner som hun hadde bakt til meg. Åh, mamma lager seriøst verdens beste makroner i hele verden! Denne gangen lagde hun en med sitron og en med jordbær og mynte og det smakte helt himmelsk, tusen takk mamma! Her er noen bilder av dem som dere kan friste dere selv med, hihi!

Ha en kjempe fin dag videre!

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Har dere spist makroner før?

-Tessa

#blogg #innlegg #hverdag #tirsdag #august #sommer #mat #dessert #baking

Jeg skal flytte!

  • 01.08.2016 kl. 08:00

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

HEI!

I innlegget BREAKFAST  teaset jeg dere med å si at jeg hadde en liten hemmelighet å dele med dere og her er den, jeg skal flytte! 1 September flytter jeg inn i den nye leiligheten min og jeg skal ikke flytte så langt heller, jeg skal faktisk flytte inn i leiligheten rett ved siden av den jeg bor i nå. Grunnen til at jeg flytter er jo mest fordi leiligheten jeg bor i nå er alt for stor for bare meg å bo i (og dyr), men det er også fordi leiligheten er fylt med både gode og vonde minner jeg helst vil gi slipp på. Da min ex samboer flyttet ut, følte jeg at jeg trengte en ny start, så da fant jeg meg et nytt sted å bo der jeg kunne skape nye minner og starte på nytt.

Jeg gleder meg kjempe masse til å flytte inn og har allerede begynt å pakke litt. Selve flytte/vaske dagene gleder jeg meg ikke veldig til, men det å ha en ny leilighet som bare er min, der jeg kan skape nye minner og oppleve nye ting, det er noe jeg ser veldig fram til.

I need a new start for the new me!

-Tessa

#blogg #innlegg #hverdag #mandag #foto #sommer #juli #ferie #feiring

Tessa Bennett

Hei og velkommen til min blogg! Jeg heter Tessa. Jeg er en 23 år gammel jente, som for øyeblikket bor i Drammen. På denne bloggen finner dere litt av alt. Jeg liker å skrive om livet mitt, lage YouTube videoer, spise mat og være kreativ. Håper dere liker bloggen min


KONTAKT


tessa.t.k.bennett@hotmail.com

Søk

Kategorier

Arkiv

Siste innlegg

Bloggdesign

Design og koding av KvDesign - www.kvdesign.no
hits