This track is bananas!

  • 22.09.2016 kl. 22:15

 

Hei kjære lesere!

Åh, som jeg har savnet å blogge. Jeg har hatt så utrolig mye å styre med i det siste at jeg nesten ikke klarer å stå oppreist lengere. Det verste er leiligheten, den blir bare aldri ferdig og det er alltid noe nytt å styre med, men nå må jeg slutte å klage.. Jeg hadde egentlig ikke tenkt til å begynne å blogge igjen helt enda, men jeg bare måtte stikke innom å tipse dere om en utrolig kul ny låt som heter bananas.

Det er faktisk en av mine aller beste venner har lagt ut sin første låt på spotify! Hvor awsome er ikke det? Jeg hadde satt så utrolig stor pris på om dere hørte på den, del gjerne på facebook, insta, twitter eller bloggene deres også om dere vil.

-Tessa

#blogg #innlegg #hverdag #helg #fredag #musikk #spotify #tips

A new appartment for the new me!

  • 03.09.2016 kl. 08:00Hei Hei!

Nå er det alt for lenge siden sist.. Det har skjedd så utrolig mye i det siste, så jeg har dessverre ikke hatt noe energi til å blogge eller egentlig ha et sosialt liv heller. Det tok 8 dager å pakke ned alle tingene mine og deretter rydde og vaske den gamle leiligheten, så i den lille fritiden jeg hadde lå jeg helt flatt ned i sengen og slappet av, men etter all den dritt jobben sitter jeg nå endelig i den nye leiligheten min, wiii!

Man tenker virkelig ikke over hvor mye ting man har før man flytter og denne gangen var ekstra ille fordi jeg har flyttet inn i en mye mindre leilighet, så jeg har mer ting enn det er plass til her akkurat nå. Jeg har ikke fått satt opp noen hyller eller skap, så alle tingene mine ligger strødd overalt, jeg klarer ikke å finne noe jeg trenger..

Ingen møbler har jeg heller (unntatt seng), det kommer om 2-3 uker, så da tar det litt tid før jeg kan dele bilder av den nye leiligheten med dere. Jeg kommer nok også til å blogge litt mindre enn før til formen min bedrer seg, men jeg kommer garantert innom en gang i uken og oppdaterer dere litt om livet mitt.

Håper dere alle har en fantastisk helg videre!

-Tessa

#blogg #innlegg #helg #lørdag #foto #flytte #selfie #drammen

Tessa Bennett

Hei og velkommen til min blogg! Jeg heter Tessa. Jeg er en 23 år gammel jente, som for øyeblikket bor i Drammen. På denne bloggen finner dere litt av alt. Jeg liker å skrive om livet mitt, lage YouTube videoer, spise mat og være kreativ. Håper dere liker bloggen min


KONTAKT


tessa.t.k.bennett@hotmail.com

Søk

Kategorier

Arkiv

Siste innlegg

Bloggdesign

Design og koding av KvDesign - www.kvdesign.no
hits