BLINDFOLDED MAKEUP CHALLANGE!

  • 01.09.2017 kl. 20:34


Husk å sette videoen på 720p for beste kvalitet! 

HEI VAKRE MENNESKER!

Idag har jeg en ny vlog å dele med dere, eller.. det er vel mer en challenge, haha! Jeg vet det har blitt litt mye youtube og veldig lite fokus på bloggen i den siste tiden, unnskyld.. Youtube kanalen min trengte litt oppmerksomhet og på grunn av sykdommen min, så får jeg ikke gjort begge deler på en gang, så da har bloggen min blitt litt stille, men det kommer nok noen innlegg snart, så stay tuned!

I denne videoen ser dere min aller beste venn, Renathe. Vi har vært venner siden videregående, men siden hun flyttet til Tønsberg, så får vi ikke sett hverandre så ofte som vi skulle ønske.. Men, vi har nå bestemt oss for å møtes mer og også begynne å filme litt sammen, så denne videoen er den første av mange. Hennes kanal fokuserer mest på sminke, så om det er noe dere er interessert i, så ta gjerne en tur innom kanalen hennes HER (Ikke glem å abonner, hihi!).

På min kanal er det fortsatt litt kaos. Jeg har vel ikke en fast ting jeg holder på med, det er litt av hvert der, men hovedsakelig vil det vel være flere vlogger en noe annet. Youtube kanalen min blir veldig som bloggen min, jeg filmer litt det jeg føler for i øyeblikket. Det blir nok mange hauls, challanges, storytimes og små innblikk i hverdagen min, så om det er noe dere liker, så ta gjerne en tur innom min kanal min og trykk på abonner knappen HER. Si gjerne ifra om dere også har en youtube kanal, så skal jeg selvfølgelig abonnerer tilbake!

Håper dere liker videoen!

#blogg #innlegg #helg #fredag #vlog #vlogger #youtube #youtuber #video #sminke #beauty

Tessa Bennett

Hei og velkommen til min blogg! Jeg heter Tessa. Jeg er en 23 år gammel jente, som for øyeblikket bor i Drammen. På denne bloggen finner dere litt av alt. Jeg liker å skrive om livet mitt, lage YouTube videoer, spise mat og være kreativ. Håper dere liker bloggen min ♥


KONTAKT


tessa.t.k.bennett@hotmail.com

Søk

Kategorier

Arkiv

Siste innlegg

Bloggdesign

Design og koding av KvDesign - www.kvdesign.no
hits