Chocolate chip brownie muffins with raspberry cream

  • 29.11.2016 kl. 08:00

GOD MORGEN!

Idag skal jeg dele en super god (ikke så sunn) oppskrift med dere! Disse brownies muffinsene er helt fantastisk gode og veldig enkle å lage. De kan helt fint spises som de er eller så kan du gjøre som meg og servere dem med bringebærkrem. Håper dere liker oppskiften!

DETTE TRENGER DU TIL MUFFINSENE

♥ 200g kokesjokolade  ♥ 100g smør  ♥ 3 store egg  ♥ 3 1/2dl sukker  ♥ 2 1/2dl hvetemel  ♥ 2ts vaniljesukker

SLIK GJØR DU

1. Skru ovnen på 180 grader!

2. Legg smør og sjokolade i en bolle og smelt over en kjele med kokende vann. Når det er ferdig smeltet, kan du legge bollen til side for å kjøle seg ned litt. Når blandingen er lunken, så er den ferdig. 

3. Rør sammen egg og sukker med en visp. (ikke visp til eggedosis)

4. Bland inn sjokoladesmøret og tilslutt hvetemel og vaniljesukker. Rør til en jevn deig. 
Hvis du vil, så kan du tilsette litt sjokoladebiter i deigen!

5. Fordel røren i muffinsformer. Jeg fikk 12 muffins ut av denne deigen! 

6. Legg dem midten i ovnen og stek dem i 20-30 min. Helt til de er sprøe på toppen. OBS! Når du tar dem ut kommer de fortsatt til å være litt rennende inni, men det stivner når de kjøler seg ned.

DETTE TRENGER DU TIL KREMEN 

♥ 1 1/2dl kremføte  ♥ 75g bringebær  ♥ 2ss sukker

SLIK GJØR DU DET

1. Pisk sammen fløten og sukkeret.

2. Mos bringebærene og bland det inn med kremen.

Hell dem på muffinsene rett før servering. Håper det smaker!Ps: Unnskyld for den dårlige bilde kvaliteten. Jeg var i dårlig form, så jeg brukte noen gamle bilder jeg hadde tatt av muffinsene. Syntes ikke de er alt for ille da, men følte for å si ifra, hihi! Ha en kjempe fin dag videre! ♥

#blogg #innlegg #hverdag #mat #baking #oppskrift #kake #november #vinter #november #tirsdag

Life lessons I have learned so far

  • 24.11.2016 kl. 08:40

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

IKKE BRUK MASTERCARD.

KJÆRLIGHET ER IKKE NOK TIL Å REDDE ET FORHOLD.

 

IKKE DRIKK ALKOHOL FØR DU HAR SPIST.
 

LATTER ER DEN BESTE MEDISINEN.
 

DET LIGGER MYE MER BAK ET MENNESKE ENN VI SER.
 

NOEN GANGER MÅ MAN SYNKE FØR MAN FLYTER.
 

FINN NOE POSITIVT I ALT DET NEGATIVE.
 

DET ER IKKE NOE GALT MED Å VÆRE ANNERLEDES.
 

PRØV MAT DU IKKE LIKER MINST EN GANG I ÅRET.
 

SETT DEG SELV FØRST.


-Tessa

#blogg #hverdag #torsdag #innlegg #vinter #november

Havregrøt

  • 23.11.2016 kl. 16:34

UNNSKYLD, UNNSKYLD, UNNSKYLD!

Jeg fikk ikke lagt ut noe innlegg igår på grunn av sykdom, så jeg håper noen bilder av dagens frokost holder til Torsdagens innlegg kommer ut?

Åh, som jeg elsker havregrøt! Spesielt med bær og sjokolade, mm ♥


Håper dere har en kjempe fin Onsdag videre! ♥

-Tessa

#blogg #innlegg #hverdag #onsdag #mat #helse #kosthold #bilde #foto #sunt #fitness

How to survive a break up

  • 17.11.2016 kl. 08:00

Composite image of young couple holding broken heart
Licensed from: Wavebreakmedia / yayimages.com


SLETT EKSEN DIN FRA ALLE SOSIALE MEDIER

Dette er det første og viktigste skrittet. Jeg vet at man liker å ha den troen, den troen på at man kan være venner etter et brudd, men det funker veldig sjeldent og selv når det gjør det, så skjer det ikke over natten. Man trenger tid til å sørge forholdet og gro igjen alle sårene, og for at det skal skje må du klippe vekk alle trådene som kobler dere sammen og da mener jeg A-L-L-E. Instagram, facebook, twitter, snapchat, alt! Jeg vet det er vanskelig å gjøre, men det er så utrolig viktig. Det kommer til å ta deg dobbelt så lang tid å gå videre med livet ditt om du stalker eksen din hver dag. Dette betyr også at du ikke kan ringe eller sende melding. Om du holder fast i h*n, selv bare litt, så kommer du aldri til å kunne gå videre med livet ditt.

 

IKKE TA PÅ DEG SKYLDEN

Når dere slo opp, så ble ikke situasjonen automatisk din feil. Om du følte at du gjorde alt du kunne i øyeblikket dere slo opp, så gjorde du det. I begynnelsen av bruddet dukker dessverre bare de gode, nyforelskelses minnene opp i hode ditt. Dette får eksen din til å se veldig uskyldig ut og får deg til å tenke at det alt var din feil, men det er aldri bare en person sin feil. Det er bare smerten som lurer deg. Noen ganger er det ingen sin feil, noen ganger er bare to mennesker ikke rette for hverandre. Det at det ikke funker må ikke nødvendigvis være noen sin feil. Husk å la deg selv tenke på hvor vondt det var i perioden rett før dere slo opp, og stol på deg selv og valget du tok.

 

SKRIK, HYL, GRÅT!

La deg selv klikke fullstendig. Skrik, hyl, gråt. La deg selv kjenne på all smerten som følger med bruddet ditt. Du skal tross alt sørge for kjærligheten dere hadde sammen for den er nå død. Du må slette alle planene, drømmene og målene dere hadde sammen fra minnet ditt og starte helt på nytt, og det er ikke akkurat smertefritt, langt ifra. Ikke prøv å vær sterk og la det ligge inne. Kjenn på det, kjenn på smerten, kjenn på lettelsene, kjenn på gleden, kjenn på sinnet, kjenn på alle følelsene som strømmer gjennom deg. Stol på meg, tårene ender, selv om det føles umulig nå, så gjør de det. Det er mye enklere om du lar deg selv knekke sammen litt, du må først drukne helt ned til bunnen av havet før du kan svømme opp igjen.

 

IKKE SETT GRENSER

Når man går igjennom et brudd er det ganske naturlig å kjenne en lyst til å forandre livet sitt. Nå har du friheten til å ta alle valgene selv, som du en gang måtte snakke med partneren din om først. Du må ta valg ut ifra hva som er best for deg. Dette er en sjanse til å bli litt bedre kjent med deg selv og finne ut hvem er og hva du trenger for å ha det bra. Om du vil skifte stil så gjør det, om du vil ommøblere så gjør det, om du vil reise bort så gjør det. Gjør det som føles best ut for deg. Man burde selvfølgelig ta seg litt tid til å sørge før man tar store avgjørelse, men gi deg selv det du trenger. Du fortjener å ha det bra.

 

IKKE DRØM OM ET MIRAKEL

Om eksen din sender deg en melding og sier unnskyld og at h*n skal forandre seg, så må jeg være litt kontroversiell og si at det mest sannsynlig er bullshit. Om h*n ikke gjorde det før dere slo opp, så kommer nok ikke en dag eller en måned til å gjøre mye forskjell. Det tar mye lengre tid for et menneske å forandre seg og om eksen din ikke tok hensyn til dine ønsker før dere slo opp, så kommer h*n nok ikke til å gjøre det nå. De fleste sier at de skal forandre seg som en måte å utsette krangling, mas eller som en måte å holde fast på noen de er i ferd med å miste. Ikke alle klarer å forandre på ting, spesielt ikke stae mennesker og det er fryktelig vondt å bare sitte å vente på noe du har blitt lovet. Ikke sitt å vent på at noen skal forandre seg, finn heller noen som allerede er den du leter etter og gir deg det du trenger.

 

TA TING I DITT TEMPO

Ikke føl noe press til å gå videre før eksen din og for guds skyld ikke start en usunn, twisted konkurranse om hvem som kan gå videre med livet sitt først. Det er bare idiotisk, for da sårer du ikke bare den du en gang var glad i, men du sårer også deg selv. Gjør det som føles naturlig for deg. Noen gråter hele dagen, noen er helt stille, noen liker å være for seg selv, noen vil være rundt folk hele tiden. Alle takler brudd på forskjellige måter og det er ingen feil måte å takle et brudd på (annet enn å såre andre da, selvfølgelig.). Gjør det som føles rett ut for deg akkurat nå.

 

KEEP BUSY

De fleste sier, ikke steng deg selv inne, ikke vær alene, og det er riktig, men jeg føler ikke at det gjør en godt å tvinge seg selv til å gjøre noe bare fordi det "egentlig" er riktig. Noen trenger å være litt alene i denne perioden, jeg vet jeg gjorde det. Det som hjalp meg mest var bare å fylle dagene mine med hobbyer, aktiviteter og andre små gleder. Jeg blogget mye i begynnelsen av bruddet og det å kjenne på min kreativitet hjalp meg mye. Du trenger ikke å være rundt mennesker hele tiden eller dra ut hver kveld, du må bare passe på deg selv og ikke bli liggende i sengen å gråte hver eneste dag. Ikke sitt helt stille, men ikke utsett smerten heller. Finn en balanse.

 

LAG EN BOYFRIEND BOX

Har dere sett på Gilmore Girls før? Om dere har det, så kjenner dere vell igjen denne overskriften. I Gilmore Girls lager de boyfriend boxes der de legger alle minnene fra forholdet demmes i. Bilder, gaver, brev og ting dere har kjøpt sammen, alt går inn i en esken og deretter legger du esken bort i et skap eller i en bod og lar den ligge der. En dag kan det hende at du vil se tilbake på de gode minnene dere delte sammen og da har du den eksen. Du hadde ikke vært sammen med h*n om det ikke var mer godt enn vondt på et eller annet tidspunkt, så spar på de gode minnene. 

 

IKKE VÆR BITTER

Denne kan være litt vanskelig om du har skilt lag på en dårlig måte, som f.eks ved utroskap eller om en var uenig om bruddet. Jeg var heldig med mitt brudd, vi var begge enige om at det var best å skilles, men selvfølgelig er det like vondt for det. Til syvende og sist kommer ikke bitterhet til å gjøre deg noe godt. Dere er begge mennesker med følelser og fortjener å ha det bra begge to og om det endte på en fæl måte, så bare kutt all kontakt med eksen din og fokusere på hva som er best for deg. Å sitte og dvele på det som var, kan vare i en evighet og du fortjener å gå videre med livet ditt og møte noen som faktisk er bra for deg.

 

FLØRT, MEN IKKE DATE

Mitt aller siste tips er, flørt, men ikke date. Jeg anbefaler absolutt at du sminker deg, fikser håret, tar på deg en sexy kjole og drar ut på byen med jentene. La deg selv få lov til å flørte litt og få litt oppmerksomhet igjen, men ikke date. Det kommer bare til å ende med at du erstatter eksen din med en annen og det kommer både til å såre deg og den du blir sammen med. Vent til du er klar. Dessuten har du nå blitt singel, nyt friheten litt!

Håper dere likte innlegget!

Jeg ville bare si på slutten her at jeg ikke er en ekspert på brudd eller kjærlighet og jeg tror heller ikke at jeg er det. Dette er bare mine meninger og mine personlige tips om hvordan man enklere kan takle et brudd.

-Tessa

#blogg #hverdag #torsdag #november #vinter #tips #breakup #brudd #sorg

frokost pai

  • 15.11.2016 kl. 08:00Hei!

Håper dere alle har hatt en kjempe fin start på uken? Jeg ville bare informere dere om at jeg nå skal begynne å blogge fast hver Tirsdag og Torsdag. Jeg vet at bloggen min har vært litt vanskelig å følge nettopp fordi det ikke er noen faste dager jeg blogger på. På grunn av sykdommen så kan jeg desverre ikke blogge hver dag, men nå vet dere ihvertfall at det kommer et nytt innlegg hver Tirsdag og Torsdag kl 08:00. Idag skal jeg dele en oppskrift med dere og det er  nemelig frokost pai! Jeg fant denne oppskriften på Marthe Borge sin blogg og den er kjempegod, anbefales virkelig!Dette trenger du

♥ Butterdeig (finnes i frysedisken i alle matbutikker)  ♥ 2 egg  ♥ bacon  ♥ pesto  ♥ salt/pepper  ♥ bakepapirSlik gjør du det

1. Skru ovnen på 200 grader.

2. Ta ut en skive med deig fra pakken og rull den ut. Ikke helt flat, bare nok til å gjøre den litt bredere.

3. Skjær en firkant i midten av deigen og prikk midten med en gaffel.

4. Rull litt deig til å dekke kantene slik at egget ikke flyter over senere.

5. Smør bunnen med pesto og tilsett et par striper med bacon.

6. Legg den på et stekebrett, med bakepapir under, og sett den midt i ovnen i ca.15 min.

7. Etter 15 min har gått, så kandu den ut og knuser 2 egg i den. Strø på litt salt og pepper og legg den tilbake i ovnen i 5 min til. 

And that's it! Håper det smaker ♥Har dere latt merke til det nye designet mitt?
Hva syntes dere?

-Tessa

#blogg #innlegg #hverdag #tirsdag #mat #oppskrift #matoppskrift #november #food #foodie

Throwback Thursday: Selfie Edition

  • 10.11.2016 kl. 08:00

Åh, som jeg elsker å ta selfies!

Dagen selfie offisielt ble et ord, og det ble sosialt akseptert å ta fram kameraet/mobilen sin, og snappe bilder av seg selv offentlig, ble jeg ekstatisk glad! Ikke ta meg feil, det er fortsatt litt små kleint å gjøre, men jeg føler meg ikke like selvopptatt som jeg en gang gjorde når jeg gjør det nå, haha! Idag er det Torsdag, så da tenkte jeg det kunne være litt gøy å ha en liten throwback Thursday her på bloggen igjen. Disse bildene er fra 2012-2013.

Enyoy!-Tessa

#blogg #innlegg #torsdag #hverdag #tbt #throwback #bilder #selfie

3 antrekk jeg ønsker meg

  • 05.11.2016 kl. 17:15

ASOSSolbriller HER  Bukse HER  Top HER  Sko HER  Klokke HER  Jakke HER

 

NELLYVeske HER  Choker HER  Støvletter HER  Genser HER

 

SHELNCardigan HER  Bukse HER  Top HER  Sko HER


-Tessa

#blogg #innlegg #helg #søndag #vinter #november #mote #stil

Mine aller største flauser..

  • 04.11.2016 kl. 08:00

<a href="https://www.bloglovin.com/blog/14852063/?claim=rgq4rx4x5xa">Follow my blog with Bloglovin</a>

GANGEN JEG BÆSJET PÅ MEG

Denne historien er ganske så morsom nå, men jeg kan love dere at det ikke var så veldig morsomt da, ihvertfall ikke for meg. Heldigvis var jeg bare 6 år gammel, så jeg var ung nok til at denne historien er grei å fortelle om nå.

Pappa hadde tatt meg, min stemor og mine to ste søsken til disney world i Orlando, Florida for hele 3 uker. Vi var virkelig i himmelen og vi elsket hver eneste lille sekund av den ferien. Eller.. det var kanskje et øyeblikk jeg kunne klart meg uten. Okei, så før jeg forklarer videre må dere vite en ting. Når jeg var ung var jeg en kjempe stor pyse, jeg turte ikke å gå på karuseller i det hele tatt og jeg var livredd for å prøve nye ting. Jeg brukte mesteparten av turen på å være starstruck av alle prinsessene og spise masse mat. Dette gjorde at jeg ofte kom på unnskyldninger når jeg ikke ville på en karusell, (dette angret jeg veldig på senere). 

Vi skulle på en super rolig ole brum karusell, som jeg overhode ikke var redd for, da jeg plutselig kjente en ganske stor trang for å gå på do. Jeg begynte å dra i t-skjorte til pappa og be om lov å få gå på do, men pappa ville ikke høre på noe jeg hadde å si og gikk ut ifra at dette var enda en unnskyldning. Jeg lovte at jeg ikke løy, men han trodde virkelig ikke på meg, så han satt meg på karusellen og ba meg å skjerpe meg. Jeg fikk helt panikk, det var virkelig en av de situasjonene der alt gikk fra 0-100 i noen få sekunder. Jeg måtte på do og jeg måtte på do NÅ! Så hva var det som skjedde tilslutt? Det kan dere vel gjette dere frem til, men la oss bare si at buksene mine var hvite når jeg satt meg på karusellen og brune når jeg gikk av. Tusen takk pappa!

 

GANGEN JEG SA JEG ELSKER DEG FØR JEG VAR KLAR

Okei, så jeg hadde begynte å date denne fantastiske gutten og vi hadde blitt veldig close. Jeg hadde aldri følt meg så nær en person før og var ikke helt vant til følelsene som fulgte med. Jeg hadde aldri vært forelsket før, så jeg visste ikke helt hvordan det føltes. 

Han skulle overnatte hos meg, noe som han gjorde veldig ofte. Vi hadde nå vært sammen i litt over 1 måned og jeg likte han veldig godt. Jeg var på god vei til å føle noe sterkere, men jeg var enda ikke helt sikker på om det var kjærlighet. Uansett, vi satt og koste oss på sofaen og så på film da jeg enda en gang irriterte meg over tekst tv'en som lå i hjørnet på tv'en min. Dette hadde skjedd 1 år tidligere da jeg med uhell hadde satt meg på fjernkontrollen, så jeg visste ikke hvordan jeg skulle fikse det. 

Som en helt tok han tak i kontrollen og fjernet det og jeg ble super glad! Dette hadde plagd meg i et helt år, så jeg var overlykkelig. Problemet var at jeg var så utrolig glad at jeg sa 3 veldig store ord som jeg overhode ikke var klar for å si enda, JEG ELSKER DEG. Med en gang ordene kom ut av munnen min kjente jeg en frysning fra topp til tå og ble fullstendig speechless. Jeg prøvde å dekket det med å si noe smart, men det kom ut helt feil og jeg bare gravde en større grav for meg selv. Helt til han reddet livet mitt med å le, han syntes tydeligvis det var veldig morsomt å se meg så stresset. Han hadde ikke tenkt noe over det jeg sa i det heletatt og 1 månede senre sa vi det til hverandre for real, haha! Det ordnet seg tilsutt.

 

GANGEN JEG BLE SLÅTT NED AV EN VEGG

Denne historien er det faktisk ingen andre enn foreldrene mine som vet om, så nå er dere heldige! Jeg vet det er rart å si at man blir flau over noe som ingen var vitne til, men det var virkelig et sånt øyeblikk der jeg bare tenker, hva er feil med meg?

Så denne historien starter på kvelden, klokken var vell rundt 23 og jeg skulle teste ut noen nye sovepiller for første gang. De funket utrolig bra for jeg sluknet 15 minutter etter jeg hadde svelget dem. Problemet var at jeg reagerte ikke så bra på dem og våknet opp midt på natten skikkelig kvalm. Du vet når man først føler seg kvalm, så får man på en måte en liten advarsel, så føler man seg litt bedre igjen, så spyr man. For en eller annen grunn trodde jeg at jeg bare kunne tøffe meg gjennom det og bare sovne igjen. Dette funket selvfølgelig ikke og plutselig var det spy tid og jeg måtte løpe til doen så fort som mulig. Du ville tenkt at dette er når jeg styrter i veggen, men der tar dere feil. Jeg lå over do skålen i 20 min og spøy, hele rommet surret rundt meg og jeg følte meg helt dopet ned.

Da jeg endelig var ferdig med å tømme magesekken, var mitt største ønske å bare hoppe i sengen og sove igjen. Problemet var at jeg ikke hadde noe retningssans og heller ikke noe kontroll over farten jeg gikk i. Jeg trodde jeg gikk sakte inn til soverommet, men egentlig løp jeg rett fram og rett i veggen. PANG! sa det og haken min ble slått hardt ned i flis gulvet og det er alt jeg husker. Jeg våknet opp 1 time senere under en knust ramme, super forvirret, til jeg så ned på klokken og innså at det var en time senere og at jeg hadde besvimt. De fleste hadde vell bekymret seg litt om dette, men jeg bare gikk videre inn i soverommet, kastet kroppen min i sengen og sluknet. Morgenen etter så det ut som jeg hadde blitt slått ned av noen, jeg hadde blåmerker på låra, armene og aller verst under haken. Jeg så ikke ut..  Well done me!

 

GANGEN JEG FIKK MENSEN MIDT I KJØPESENTERET

Denne historien er faktisk ikke så gammel, dette skjedde for 4 måneder siden da jeg var i England.

Okei, så alt startet noen uker før da jeg tok en liten pause fra p-pillen min og alle jenter kjenner seg nok igjen når jeg sier at hele systemet mitt ble helt ødelagt. Jeg fikk mensen en måned, men ikke den andre, noen ganger var den noen dager sen, noen ganger en uke. Jeg visste aldri når den kom.

Tilbake til historien. Jeg skulle dra på et kjøpesenter med min stemor og lillesøster, for å kjøpe sko til dåpen hennes, og midt i barneavdelingen kjente jeg noe som bare kan beskrives som en følelse av at jeg tisset på meg. Mensen var da 2 uker for sen, så jeg trodde virkelig ikke at den kom den måneden, der tok jeg feil.. Jeg hadde ingen mulighet til å løpe til doen, så jeg bare skviste beina sammen så fort jeg kunne så blodet ikke skulle renne nedover bena mine. Jeg må også informere dere om at jeg hadde på meg en ganske lys bukse (Jeg hadde tydeligvis ikke lært noe fra disney opplevelsen min). Så der står jeg, som en frossen statue. «hva gjør jeg nå?». Jeg dyttet bort i stemoren min og hvisket «em, det virker som kroppen min syntes dette var den beste tiden for meg å få mensen». Hun så på meg, små lo litt og sa «Da må vi bare dra til apoteket da».

Der gikk jeg som en stiv pingvin, sakte men sikkert bort til apoteket med skrekk i øynene mine, mens blodet bare (unnskyld for infoen) rant nedover bena mine. Heldigvis er det toalete på alle apotek i england, så jeg fikk sneket meg inn ditt fort for å fikse meg, men det må ha sett så utrolig komisk ut, haha!

 

GANGEN JEG MISTET BIKINI TOPPEN I BASSENGET

Dette skjedde når jeg var 11 år gammel. Det var starten av sommerferie og jeg tenkte det kunne være litt gøy å ha en liten pool party hos meg før jeg dro til England. Vi var i den vakre alderen der man går igjennom noe fantastisk som heter puberteten, så alt var ekstra kleint og ukomfortabelt. Jeg var en av de første i klassen som begynte å utvikle meg, okei jla oss bare si det rett ut, fikk pupper først, sånn! Ikke noe å være flau over, men det var ganske flaut da.

Siden de hadde vokst så mye på så kort tid, hadde jeg ikke fått skaffet meg en ny bikini før festen, litt krise. Så da tiden kom for å ta på meg bikinien merket jeg at den ikke dekket alle delene av kroppen som den skulle. Ingen av badedraktene mine passet og mamma sine var for store, så jeg måtte bare ta på meg den største jeg hadde og håpe på det beste. Hver gang jeg bevegde meg oppover kjente jeg at toppen rullet seg sakte men sikkert oppover og om jeg bevegde meg nedover tøt nesten hele meg ut av toppen. Jeg prøvde å ikke tenke så mye på det og bare fortsatte å leke med vennene mine.

Alt gikk greit til noen foreslo at vi skulle trikse litt i bassenget. En etter en skulle alle hoppe i bassenget på en annerledes måte, da det var min tur gikk ikke ting helt som planlagt. Midt i luften datt hele toppen min av og puppene mine ble satt fri for hele verden å se. Det var ganske så flaut..

Og det var det!

Håper dere likte innlegget og ble underholdt av mine flaue opplevelser, hihi! Om dere vil, så del gjerne en flau opplevelse dere har hatt i kommentarfeltet. Ha en kjempefin dag alle sammen!

-Tessa

#blogg #innlegg #vinter #november #hverdag #helg #lørdag #morsomt #fakta #flauser

Tessa Bennett

Hei og velkommen til min blogg! Jeg heter Tessa. Jeg er en 23 år gammel jente, som for øyeblikket bor i Drammen. På denne bloggen finner dere litt av alt. Jeg liker å skrive om livet mitt, lage YouTube videoer, spise mat og være kreativ. Håper dere liker bloggen min


KONTAKT


tessa.t.k.bennett@hotmail.com

Søk

Kategorier

Arkiv

Siste innlegg

Bloggdesign

Design og koding av KvDesign - www.kvdesign.no
hits