GODT NYTTÅR!

  • 31.12.2016 kl. 08:45

OLYMPUS DIGITAL CAMERA
HAPPY NEW YEAR!

Idag teller vi ned timene, minuttene og sekundene til det nye året starter. Snart sier vi hade til 2016 og velkommen til 2017, woho! Jeg gleder meg skikkelig, gjør dere? Jeg skal helt ærlig innrømme at 2016 har vært et forferdelig år for meg, både fysisk og psykisk, men dette året har også fått meg til å åpnet opp øynene litt.

Jeg har lært å ta bedre vare på meg selv og gi slipp på ting som gjør meg vondt. Jeg har også blitt veldig selvstendig og vokst utrolig mye i det siste halvåret. Nå er jeg klar for en ny start, med nye muligheter og nye opplevelser. Jeg er klar for et år med flere gode minner og mindre hindringer. Jeg tror 2017 kommer til å bli det beste året noensinne! Jeg håper ihvertfall det. Dette innlegget blir det siste innlegget jeg deler i 2016, så jeg følte det passet å dele mine mål for 2017 med dere.

Jeg vil også snike inn en liten tale her, om det går greit? Jeg vil bare si tusen hjertelig takk for alle som har vært innom bloggen min i år! Tusen takk for alle de koselige, oppmuntrende, støttende, fantastiske kommentarene jeg har fått. Dere er virkelig de beste leserne i hele verden! Jeg er så utrolig takknemlig for hver eneste en av dere. Jeg håper dere alle har en super nyttårsfeiring! Love you all ♥

celebration, happy new year, and festive imageBilde fra weheartit
MINE MÅL

TA FLERE BILDER
Jeg elsker å ta bilder og stor koste meg i sommer med å knipse bilder av alt jeg så, men i oktober ble jeg dessverre ganske syk og hadde null overskudd til å fortsette med min lille hobby.. Dette var selvfølgelig veldig trist, men blogging er det jeg brenner mest for, så det kommer alltid før alle andre interesser. Jeg håper virkelig formen forbedrer seg i 2017, slik at jeg kan ta masse bilder og dele dem med dere.

GÅ NED I VEKT
I 2016 gikk jeg ned 15 kilo, yay! I 2017 er planen å gå ned de siste 15 kiloene, så kryss fingrene for meg!

GJØRE NOE GODT FOR NOEN ANDRE
Dette er et fast mål jeg har hvert eneste år og det er et mål jeg alltid får krysset av listen. Det er vell det enkleste målet man kan ha, for det tar så lite til for å glede noen andre eller hjelpe til. Det kan være noe stort som å hjelpe noen med å flytte eller noe lite som å skrive en koselig kommentar på sosiale medier. Det gjør den personen glad og gir dem en følelse av å bli brydd om og det er den beste følelsen å gi bort til noen, syntes ihvertfall jeg.

TA VARE PÅ MEG SELV
Dette målet er helt nytt for meg. Jeg har aldri vært flink til å ta vare på meg selv og har ofte satt meg selv nederst på listen. I år har jeg lært hvor viktig det er å passe på seg selv og gi seg selv like mye kjærlighet som man gir til andre. I 2017 skal jeg passe ekstra godt på meg!

SPARE PENGER
Dette har jeg som mål hvert år, men det er alltid målet jeg aldri får til. Jeg krysser fingrene for at 2017 blir annerledes.

SOVE MER
I 2017 skal jeg sove mer. Døgn rytmen min har vært forferdelig i år på grunn av smerte, så i 2017 skal jeg finne en løsning på dette og sove litt bedre.

SPARE TIL LANGT HÅR
Så fornøyd som jeg ble da jeg klipte håret kort, er det på tide å spare det igjen. Jeg savner det lange håret mitt!

STRESSE MINDRE
Jeg har stresset mindre i de siste 5 månedene enn jeg har gjort i de siste 5 årene, så jeg er på god vei med denne!

SPISE SUNNERE
Selv om jeg har gått ned i vekt i år, så har jeg ikke vært kjempe flink til å spise sunt. Jeg har fokusert mer på hvor mye kalorier jeg får i meg og ikke like mye på hvor sunn maten er. Dette skal jeg prøve å gjøre noe med i 2017.

BLOGGE 2 DAGER I UKEN
Dette startet jeg å gjøre for 2 måneder siden og jeg syntes det funker veldig bra, (minus juleferien). Jeg syntes det er gøy å endelig blogge på faste dager, slik at det blir enklere for dere å lese bloggen min. Det gir meg også mye glede å kunne blogge hver uke.

VLOGGE
Jeg har blogget så lenge og har enda ikke laget en videoblogg. Så i 2017 har jeg vlogging som et mål! Jeg har satt opp en youtubekanal og har planer om å dele min første video iløpet av Januar. So stay tuned!

BRUKE MER TID MED FAMILIEN
I 2017 vil familie og venner være min største fokus, jeg skal bruke så mye tid med dem som mulig.

SKYPE MER MED LILLESØSTER
Snakk om familie, mitt aller viktigste mål for 2017 er å Skype mer med min lille søster, Hannah-Marie. Nå begynner hun endelig å bli gammel nok til å forstå hvem jeg er og forstå at jeg er et menneske og ikke en TV-serie på Ipaden til pappa, haha!

GI FRØYA ET NYTT KLATRESTATIV
Stakkars, hun har hatt det samme, lille klatre stativ siden jeg først fikk henne. Den skulle egentlig være midlertidig, men det skjedde så utrolig mye i år at jeg helt glemte bort å spare til en ny. I 2017 blir nok et nytt klatre stativ det første jeg sparer til, så hun virkelig kan kose seg som inne katt (og ikke skraper opp sofaen min med klørne sine..).

DELE MER AV MIN HVERDAG PÅ BLOGGEN
Jeg har delt veldig lite av min hverdagen på bloggen, jeg har også delt veldig få bilder av meg selv. Dette har veldig mye med formen min å gjøre. Jeg føler ikke for å dele alt for mye negativt på bloggen og når jeg er i dårlig form, er hverdagen min bare slitsom og ganske kjedelig og skrive om. Jeg føler heller ikke for å ta for mange bilder av meg selv når jeg er syk, men det skjønner dere sikkert. Dette skal jeg selvfølgelig gjøre noe med, i 2017 vil jeg vise dere mer av jenta bak bloggen!

GJØR FERDIG LEILIGHETEN
Leiligheten er nesten ferdig, det er bare noen få møbler som mangler og et par småting som må fikses. Forhåpentligvis får jeg samlet inn nok penger til å ordne alt før 2017 er ferdig.

Har dere noen mål for 2017?

-Tessa

#blogg #innlegg #helg #lørdag #2016 #2017 #nyttår #mål #nyttårsforett #vinter #desember #januar #godtnyttår

Chocolate chip rice krispie treats!

  • 15.12.2016 kl. 08:00

HEI KJÆRE LESERE

Juletiden er som regel fyllt med masse godsaker som pepperkaker, kakemenn, kokkosmakroner, marsipankuler og annet godt. Men år etter år kan man bli litt lei av de samme jule kakene, det er nettopp derfor jeg deler denne oppskriften med dere. Denne oppskriften er nok ikke direkte julete, men den,er kjempe god og super enkel å lage. Oppskriften er nemlig for Rice Krispe treats! Og siden jeg er en så stor fan av sjokolade, har jeg tilsatt en hel haug med sjokolade biter i røren, hihi! Håper dere liker oppskriften ♥Dette trenger du 

♥ 6 kopper med rice krispies  ♥ 4 kopper med marshmallows  ♥ 3 ss smør  ♥ sjokoladebiter (kan sløyfes)

Slik gjør du det 

1. Ta fram en stor kjele. Smelt smøret i kjelen og rør inn marshmallowsen til alt blander seg sammen og blir en hvit saus.

2. Tilsett,deretter rice krispies og rør alt godt sammen. Pass på at alle rice krispie bitene er dekke med sausen. Legg kjelen til siden og tilsett sjokolade bitene.

3. Ta fram en form og dekk den med plast folie. (Dette hindrer at blandingen setter seg fast i formen). Hell blandingen i formen og dekk til med mer plast folie. La den ligge på kjøkkenbenken til alt har stivnet.

4. Når den er stiv, kan du skjære den i biter og servere dem.

Så enkelt er det!


Tips
Dette er en fantastisk julegave til de som ikke har så veldig god råd i julen. Jeg har aldri møtt noen som blir skuffet av en hjemmelaget gave før. Bare pakk dem inn i bake papir og knyt en liten sløyfe rundt, så har du en kjempe fin og smakfull julegave til de du er glad i.

-Tessa

#blogg #innlegg #vinter #desember #hverdag #torsdag #foto #mat #dessert #snack #baking #oppskrift #kos

My favorite christmas movies

  • 13.12.2016 kl. 08:00

Christmas inspiration

  • 08.12.2016 kl. 08:00

Julegave tips!

  • 06.12.2016 kl. 08:00

-FOR HIM-


♥ ​MINI MOBIL FORSTERKER  ♥ KLOKKE   ♥ GAVESETT   ♥ CANVAS BAG   ♥ VEKKEKLOKKE   ♥ PIZZASETT   ♥ SLIPSHENGER


-FOR HER-


♥ ​VICTORIA SECRET GAVESETT  ♥ FOTBAD   ♥ TERMOKOPP   ♥ VINFLASKE   ♥ GAVESETT   ♥ KLOKKE   ♥ LYS   ♥ MORGENKÅPE

 

-FOR FAMILY & FRIENDS-

​♥ SLOW-COOKER   ♥ VASE   ♥ LYSESTAKE   ♥ QUIZ BOX   ♥ POPKORNMASKIN   ♥ TEPPE   ♥ HOT CHOCOLATE   ♥ GAVESETT

 

-FOR KIDS-♥ PIE FACE SHOWDOWN   ♥ BARNEBESTIKK   ♥ KOFFERT   ♥ VANNBALLONGFYLLER   ♥ BUZZ WIRE  ♥ BEAN BOOZLED   ♥ ZIPLINE

-Tessa

#blogg #innlegg #hverdag #tirsdag #gaver #jul #desember #tips

Spørsmål & svar

  • 01.12.2016 kl. 08:00HAR DU SØSKEN
Det er fortsatt merkelig å svare på dette spørsmålet, men ja det har jeg. Jeg var enebarn hele livet mitt og ønsket meg alltid en lille søster eller lillebror, men det fikk jeg ikke. Det var ikke før jeg ble 21 år at pappa plutselig sa, gratulerer nå skal du endelig få det du har ønsket deg! 9.07.2015, kl. 03:23 kom min skjønne lille søster til verden. Hun heter Hanna-Marie og hun er 1 år gammel. Hun bor dessverre i England med pappa og stemoren min, så jeg får ikke sett henne mer enn 2-3 ganger i året. Men heldigvis eksisterer skype, så jeg får snakket med henne hver uke der, men jeg savner henne hver dag.


TING DU BRUKER MYE PENGER PÅ
Interiør. Det er det jeg har brukt mest penger på i år og det er som regel det jeg alltid bruker mest penger på. Jeg liker forandring. Jeg er mye hjemme på grunn av sykdommen min, så forandring er et MUST for at jeg skal overleve.​


NAVN PÅ DITT FØRSTE KJÆLEDYR
Marco. Han var en kjempe søt, fluffy, hvit, Bichon Frise som alltid lagde bråk. Jeg hadde mast om å få en hund i flere år og på bursdagen min fikk jeg endelig det jeg hadde ønsket meg! Jeg våknet opp av en liten valp som slikket meg i ansiktet og jeg trodde nesten ikke mine egne øyne. #bestbirthdayever


EN HEMMELIGHET OM DEG
En hemmelighet om meg. Hmm.. Denne måtte jeg gruble litt over. En hemmelighet om meg, som de fleste ikke vet, er at jeg faktisk er ganske sjenert. Det vises nok ikke for andre mennesker, men jeg er veldig sårbar. Jeg var ikke alltid slik, men tilliten min har blitt knust utrolig mange ganger. Folk har alltid gått ut ifra at min godhet og min egenskap til å stole på alle mennesker er en invitasjon til å fucke med tilliten min, unnskyld for språket. Jeg har blitt mobbet og lurt av flere mennesker enn jeg tørr å skrive ned her, og tilslutt ble det bare for vondt å slippe folk inn. Jeg hadde en ekstrem periode der jeg gjemte meg og ikke snakket med noen som jeg ikke kjente fra før av. Jeg var veldig stille og lagde ikke mye lyd. Dette var ikke meg i det hele tatt, men jeg var redd for å bli såret, så jeg delte ikke mye av meg selv med andre. Heldigvis er det ikke så ille nå. Jeg har lært meg å ikke bry meg om hva andre syntes om meg, jeg er den jeg er og jeg liker den jeg er. Men det er fortsatt en alarm som går av i hode mitt, hver gang noen nærmere seg hjertet mitt. Jeg er veldig forsiktig med hvem jeg virkelig slipper inn. Jeg gir alle en sjangse, men jeg er ikke naive lengre.


BESKRIV DEG SELV MED 3 ORD
Søt, snill, gal.


FAVORITT FASTFOOD-RESTAURANT
Dominos.


EN TING DU ALDRI FORLATER HUSET UTEN
Sikkert noe som de fleste ikke klarer seg uten, mobilen min.


HAR DU EN MELDING ELLER EN BESKJED DU ALDRI KOMMER TIL Å GLEMME
Jeg har ikke bare en, men flere meldinger, med den samme setningen som alltid får meg til å smile. Etter alle mine personlige blogg innlegg, får jeg så utrolig, mange, koselige kommentarer fra dere, venner og familiemedlemmer, som skriver hvor sterk jeg er. Dette er den koselig meldingen jeg noen gang kan få fra noen. Jeg har vært igjennom så mye i livet mitt, så å få høre at noen syntes jeg er sterk er verdens beste kompliment. Å vite at noen kan se hvor mye jeg har vært igjennom og, forstår hvor hardt jeg har jobbet for å være der jeg er nå, er verdens beste følelse.


HVA ER FAVORITTNAVNET DITT
Jeg plukket ut navnet til min framtidig datter da jeg var 9 år gammel (ikke døm meg). Jeg ville ha et navn som både passet i Norge og England og det navnet ble, Emma! Min fremtidig kjæreste/forlovede/mann må bare akseptere det ellers er det over, haha! Neida, jeg hadde nok ikke slått opp med han på grunn av det, men jeg elsker navnet og jeg kommer til å kjempe for det!


HVA GJØR DEG GLAD
Å gjøre noe godt for noen andre. Om jeg kan få noen til å smile, le eller føle seg bedre, så er dagen min reddet. Jeg liker selvfølgelig også å bli tatt vare på og det er hva lørdagsgodt er for, hihi!


EN FAVORITTSANG
Florence + The machine - Dog Days Are Over.


HVILKEN UVANER HAR DU
Jeg pleide å bite neglene mine hele tiden, men det har jeg endelig gitt opp. Jeg tror min verste uvane er å skrape og pelle på alle sårene mine. Jeg vet ikke hvorfor, men det bare må gjøres. Jeg har så mange arr på kroppen at jeg ikke kunne telt dem om jeg prøvde.


SISTE GANG DU LO AV NOE DUMT
Jeg kan ikke huske sist gang jeg lo av noe som gav mening. Jeg er alltid i latter humør og kan le av alt og ingenting. Jeg har også veldig engelsk humor, så jeg føler ofte jeg ler alene når jeg spøker, for ingen andre forstår hva som er morsomt.


FAVORITT QUOTE
A flower dosn't compete with the flowers around itself. It just blooms.


HVILKEN 3 APPER/NETTSIDER BESØKER DU DAGLIG
Blogg.no, instagram og facebook


STJERNETEGN
Krepsen.


HAR DU NOEN GANG VÆRT PÅ SYKEHUSET , HVORFOR?
Mange, mange ganger. På grunn av sykdommen min var jeg der ganske ofte. Jeg var på sykehuset fast en dag i uken, annen hver uke, men annet enn det har det vært mye operasjoner for å legge dren i ørene mine. FUNFACT! Jeg mistet 40% av hørselen min rett etter jeg ble født, jeg fikk den tilbake igjen, men ørene mine har alltid vært et stort problem. Jeg har operert mandlene, brekt et ben, blitt lagt inn for 
, for høyt blodtrykk og for mage problemer. Det er alt jeg husker nå, men det er sikkert flere, ikke noe alt for ille. Blir jeg syk, så blir det som regel kronisk, jeg har verdens verste immunforsvar.


NOEN GANG MISTET EN TELEFON I GULVET
Ikke før Mars, 2016. Da mistet jeg telefonen på badet etter en heftig kveld med omgangsyket. RIP my beautiful phone <3


HAR DU TULLERINGET NOEN FØR
Det har jeg, men bare i England. Mine engelske venner syntes alltid det var så morsomt, når jeg pranket vennen demmes med å snakke norsk til dem. Det var jo egentlig super kleint, men litt morsomt også, haha!


DE 3 FØRSTE TINGENE DU LEGGER MERKE TIL VED DET MOTSATTE KJØNN
Smilet, smilet er det første jeg leger merke til. Jeg føler du kan se mye av et menneske gjennom smilet demmes. Etter det kommer nok sjarm og tilslutt humor. Jeg må ha en fyr som kan få meg til å le og smile, det er så viktig for meg. Jeg liker ikke å ta ting alt for seriøst. Livet mitt er allerede seriøst nok med sykdommen min, så jeg trenger noen som kan ta meg vekk fra den delen av livet mitt og bare le med meg.

Håper dere likte innlegget? Ha en kjempe fin dag videre! 

-Tessa

#blogg #innlegg #hverdag #torsdag #desember #vinter #jul

Tessa Bennett

Hei og velkommen til min blogg! Jeg heter Tessa. Jeg er en 23 år gammel jente, som for øyeblikket bor i Drammen. På denne bloggen finner dere litt av alt. Jeg liker å skrive om livet mitt, lage YouTube videoer, spise mat og være kreativ. Håper dere liker bloggen min


KONTAKT


tessa.t.k.bennett@hotmail.com

Søk

Kategorier

Arkiv

Siste innlegg

Bloggdesign

Design og koding av KvDesign - www.kvdesign.no
hits