Premien min!

  • 20.04.2017 kl. 08:00

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

HEI!

For en god stund siden vant jeg en konkurranse på Janne Skogli sin blogg! Dette var en veldig stor ting for meg, for jeg har aldri vunnet noe i hele mitt liv. Det jeg vant var da denne almanakken fra personligalmanakk.com. Det har dessverre tatt meg utrolig lang tid å dele bilder av premien min, dette er på grunn av sykdom, som jeg har forklart litt i gårsdagens innlegg som du kan finne HER. Men, nå har jeg endelig funnet meg tid til å vise den fram og her er den! Bildene er ikke så gode, men bedre enn ingenting, right? hihi!

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

OLYMPUS DIGITAL CAMERA


OLYMPUS DIGITAL CAMERA

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Er den ikke fin! Denne almanakken fikk jeg designe selv og valgte bilde både foran og bak, fargen, hvordan sidene skulle se ut, hele pakka! Det fulgte med både linjal, klistremerker og en liten lomme for ekstra papirer. Jeg valgte også ut et par sider med tegninger jeg kunne fargelegge, noen blanke ark og til og med et kart. Det var veldig mye å velge fra, så det tok meg litt tid å finne ut hvordan jeg ville fordele sidene, men jeg syntes den ble kjempe fin, og jeg er veldig fornøyd!

Tusen takk, Janne! ♥

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Hva syntes dere?

-Tessa

#blogg #blogger #hverdag #torsdag #premie #konkuranse

Ny mobil!

  • 11.04.2017 kl. 08:00

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Hva syntes dere?

Er den ikke fin! ♥ Jeg har lenge ønsket meg en ny mobil, men har dessverre ikke klart å spare nok penger til en. Jeg har i 2 år hatt en mobil som både er knust og helt ødelagt innvendig. Det tok 12 timer å lade den fullt, den skrudde seg av randomly og lagget noe sinnsykt!! Jeg var klar til å kaste den mot veggen og leve uten en mobil i det heletatt, men heldigvis måtte jeg ikke gjøre det. Jeg kastet den heller rett i søppelen (and it felt sooo good!) og fikk en helt ny en av min fantastiske pappa og stemor! De reddet meg fra en utrolig stor melt down og en ødelagt vegg, haha!

OLYMPUS DIGITAL CAMERA
And here it is! Jeg fikk en helt ny Samsung Galixy s7 og jeg er så utrolig fornøyd! Da jeg hørte at de skulle kjøpe meg en ny mobil, måtte jeg bite leppen min slik at jeg ikke skrek vekk hørselen dems, haha! Så ja, jeg var veldig glad. Ikke bare funker denne mobilen, men den er utrolig fin, har verdens beste kamera og lader på noen få minutter, score! Jeg er så utrolig fornøyd! Takk pappa og Amber ♥

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Hvordan mobil har dere?

-Tessa

#blogg #hverdag #tirsdag #innlegg #mobil #ny #april #påske #tessabennettblogg

My new water bottle!

  • 17.10.2016 kl. 08:00
Tessa Bennett

Hei og velkommen til min blogg! Jeg heter Tessa. Jeg er en 23 år gammel jente, som for øyeblikket bor i Drammen. På denne bloggen finner dere litt av alt. Jeg liker å skrive om livet mitt, lage YouTube videoer, spise mat og være kreativ. Håper dere liker bloggen min


KONTAKT


tessa.t.k.bennett@hotmail.com

Søk

Kategorier

Arkiv

Siste innlegg

Bloggdesign

Design og koding av KvDesign - www.kvdesign.no
hits