hits

TURKEY 2018 | THROUGH MY CAMERA

  • 28.06.2018 kl. 19:55

my travel wish list

  • 23.10.2016 kl. 08:00

FIJI


SAN FRANCISCO

EGYPT

PARIS

L.A

BAHAMAS

NEW YORK

CANADA

ITALIA

JAPAN
????? (Hirosaki Castle and cherry blossoms)
IRLAND
Dunluce Castle
FLORIDA

HELLAS

MALDIVENE
Villas on the green tropical beach with steps into water

(Alle bildene er fra google.)

Er noen av disse stedene på ønskelisten deres?

-Tessa

#søndag #hverdag #blogg #innlegg #helg #oktober #reise

My traveling essentials

  • 06.07.2016 kl. 08:00

Bildene er fra We Heart It.

Hei!

Nå er endelig dagen her! Om bare noen få timer sitter jeg på flyet på vei til England, åh, som jeg gleder meg! Jeg har pakket ferdig kofferten og håndbagasjen, valgt et antrekk og spist en god frokost, så nå er jeg er klar for tur! Jeg skal ikke dra før kl. 17:00, så nå skal jeg bare stirre i veggen og vente spendt til jeg endelig kan løpe ut døren! Neida, jeg kommer nok heller til å binge watche skam, haha!

Jeg tenkte det kunne være litt gøy å dele hva jeg pleier å pakke i håndbagasjen min med dere, så her har dere min lange liste!

LITEN VESKE FOR PASS OG PENGER

Jeg tar alltid med meg store veske på flyet fordi jeg shopper så mye når jeg er i England, så da tar jeg med en stor veske eller bag slik at jeg kan få med meg litt mer hjem. Problemet med dette er at penger, kort og pass kan forsvinne litt bort mellom alle tingene, så jeg tar alltid med en liten mini veske til å legge alle småting i, så jeg enkelt kan ta opp passet mitt eller kortet mitt når jeg trenger det.
 

VANNFLASKE

I tilfelle jeg blir tørst og fordi jeg nettopp kjøpte verdens beste flaske!


KAMERA

For blogg bilder, duh! Og fordi jeg alltid shamelessly tar selfies på flyplassen mens jeg venter på at flyet skal komme. Jeg hater å kjede meg og må alltid ha noe å gjøre.


MOBIL

Så jeg kan høre på spotify og få tak i folk om jeg trenger det.


IPAD

Detter er vel den viktigste for min del. Jeg bruker alltid viaplay når jeg reiser så jeg kan laste ned serier å filmer jeg kan se på. Dette hjalp meg mye når flyet mitt til New York var 6 timer forsinket..


BOK OG PENN

Dette er fordi jeg aldri vet når jeg får blogg inspirasjon og da er det lurt å ha en bok klar så jeg ikke glemmer det bort. Det verste jeg vet er å ha en kjempegod idé og ikke huske hva det var senere, ah!


MOTE BLAD

Det er nok veldig tydelig at jeg ikke liker å kjede meg, haha! Jeg forbereder meg alltid til en kjedsomhet krise.

SNACKS

MM, snacks er veldig viktig for meg å ha på et fly fordi fly mat suger. Jeg vil mye helles kjøpe en baguette eller en smoothie på flyplassen enn en tørr brødskive med 0 pålegg og masse majones på flyet. Jeg vet ikke hva de gjør med maten på flyet, men det er aldri godt..
 

SMINKE

For å passe på at jeg ser bra ut på flyplassen. Man vet aldri hvem man møter. Forrige gang jeg flydde møtte jeg en gjeng med jenter fra min gamle klasse og takk gud for at jeg så bra ut, hihi!
 

Skal dere reise eller har dere reist noe sted i sommer?

-Tessa

#blogg innlegg #hverdag #tirsdag #sommer #juli #reise

Ny koffert!

  • 01.07.2016 kl. 08:00

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

God morgen!

Jeg vil starte dette innlegget med å si tusen takk for de fine kommentarene jeg fikk på gårsdagens innlegg! Jeg setter så utrolig stor pris på all støtten. Nå videre til innlegget. Jeg har en god nyhet, jeg skal til England! Jeg trenger virkelig en ferie akkurat nå, så jeg skal reise til England for å besøke faren, stemoren og lillesøsteren min. Jeg drar 6 juli og blir borte i 2 uker og jeg gleder meg skikkelig! 


OLYMPUS DIGITAL CAMERA

 

OLYMPUS DIGITAL CAMERA


OLYMPUS DIGITAL CAMERA


OLYMPUS DIGITAL CAMERA
Jeg har hatt den samme kofferten i 10 år og tenkte det var på tide å kjøpe en ny en og her er den! 

Hva syntes dere?

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

-Tessa

#blogg #innlegg #sommer #juli #hverdag #helg #fredag #reise

Tessa Bennett

Hei og velkommen til min blogg! Jeg heter Tessa. Jeg er en 23 år gammel jente, som for øyeblikket bor i Drammen. På denne bloggen finner dere litt av alt. Jeg liker å skrive om livet mitt, lage YouTube videoer, spise mat og være kreativ. Håper dere liker bloggen min


KONTAKT


tessa.t.k.bennett@hotmail.com

Søk

Kategorier

Arkiv

Siste innlegg

Bloggdesign

Design og koding av KvDesign - www.kvdesign.no