hits

GIRLS TRIP | HOLMSBU HOTEL & SPA

  • 19.06.2018 kl. 03:48

Min tur til Holmsbu hotel & spa med mamma og bestemor ♥

#youtube #vlogg #vlogger #spa #mat #blogg #sommer

APARTMENT TOUR!

  • 04.11.2017 kl. 15:09

HEI OG VELKOMMEN TILBAKE TIL BLOGGEN MIN!

Idag er dagen. Dagen jeg endelig har klart å filme leiligheten min, så dere kan se den. Jeg har bodd i denne leiligheten i ett og et halvt år, så det har tatt meg en god stund å få lagt ut denne videoen, men dere andre bloggere vet hvordan det blir, spesielt om du også er en perfeksjonist. Du lager uendelig unnskyldninger som, det er ikke ryddig nok, jeg må vaske først, jeg må fikse på litt, møblene er ikke helt riktige. Det finner så mange grunner å ikke gjøre det at man tilslutt bare glemmer det litt bort, men nå bestemte jeg meg for å bare filme raskt gjennom leiligheten en dag etter jeg hadde ryddet og det var det. Nå er det endelig en video! Redigeringen er litt dårlig, jeg var litt tom for energi (unnskyld), men jeg håper den fortsatt er ok å se på.

Ha en kjempe fin dag! ♥

#blogg #helg #lørdag #vlog #film #youtube #youtuber #housetour #apartmenttour #leilighet #interiør #decor #hjem #video

BLINDFOLDED MAKEUP CHALLANGE!

  • 01.09.2017 kl. 20:34


Husk å sette videoen på 720p for beste kvalitet! 

HEI VAKRE MENNESKER!

Idag har jeg en ny vlog å dele med dere, eller.. det er vel mer en challenge, haha! Jeg vet det har blitt litt mye youtube og veldig lite fokus på bloggen i den siste tiden, unnskyld.. Youtube kanalen min trengte litt oppmerksomhet og på grunn av sykdommen min, så får jeg ikke gjort begge deler på en gang, så da har bloggen min blitt litt stille, men det kommer nok noen innlegg snart, så stay tuned!

I denne videoen ser dere min aller beste venn, Renathe. Vi har vært venner siden videregående, men siden hun flyttet til Tønsberg, så får vi ikke sett hverandre så ofte som vi skulle ønske.. Men, vi har nå bestemt oss for å møtes mer og også begynne å filme litt sammen, så denne videoen er den første av mange. Hennes kanal fokuserer mest på sminke, så om det er noe dere er interessert i, så ta gjerne en tur innom kanalen hennes HER (Ikke glem å abonner, hihi!).

På min kanal er det fortsatt litt kaos. Jeg har vel ikke en fast ting jeg holder på med, det er litt av hvert der, men hovedsakelig vil det vel være flere vlogger en noe annet. Youtube kanalen min blir veldig som bloggen min, jeg filmer litt det jeg føler for i øyeblikket. Det blir nok mange hauls, challanges, storytimes og små innblikk i hverdagen min, så om det er noe dere liker, så ta gjerne en tur innom min kanal min og trykk på abonner knappen HER. Si gjerne ifra om dere også har en youtube kanal, så skal jeg selvfølgelig abonnerer tilbake!

Håper dere liker videoen!

#blogg #innlegg #helg #fredag #vlog #vlogger #youtube #youtuber #video #sminke #beauty

NY VLOG | WHAT'S IN THE BOX?

  • 14.08.2017 kl. 08:00

NY VLOG! | IT'S MY BIRTHDAY!!

  • 07.08.2017 kl. 23:52

 
HEI FANTASTISKE MENNESKER!

Jeg er dessverre litt sent ute med denne vloggen.. Bursdagen min var den 19.Juli, og selv om jeg var tidlig ute med redigeringen, kom ikke videoen ut så tidlig som jeg hadde håpet. Dette er fordi YouTube tok den ned på grunn av copyright. Dette var litt synd, for jeg hadde redigert videoen rundt disse sangene, så å velge nye var ikke bare, bare. Jeg synes også det var litt merkelig, for jeg hadde sjekket om det var greit å bruke sangene på siden dems før jeg brukte dem. Ikke bare 1, 2, men 3 ganger!! Jeg fant til slutt 2 erstatnings sanger, så nå kan dere endelig se videoen. Jeg er ikke 100% fornøyd, men jeg syntes videoen ble ganske grei, selv om jeg måtte bytte sangene.

Håper dere liker den ♥

-Tessa

#blog #innlegg #jente #youtube #youtuber #vlog #vlogger #video #film #bursdag #feiring #hverdag #sommer #mandag

ANOTHER DAY ANOTHER VLOG

  • 18.06.2017 kl. 15:29


HEI ALLE SAMMEN!

Idag deler jeg enda en video med dere, men denne videoen er ikke helt lik de andre, i denne snakker jeg faktisk engelsk! Jeg bestemte meg for å gjøre dette, rett og slett fordi det er enklere for meg. Jeg har alltid snakket mer engelsk enn norsk i hverdagen min, så for meg flyter det litt bedre på engelsk. Det vil også gjøre det litt lettere for familien min i England å forstå hva jeg snakker om (haha!) og eventuelt folk fra andre land, om de gidder å se på.

Jeg har også bestemt meg for å holde meg, for det meste, til vlogging. Jeg er en veldig skravlete person og det passer ikke så veldig bra til småvideoer, de blir alt for lange. Det betyr ikke at YouTube kanalen min bare vil inneholde vlogger, men det blir nok hoved inneholde. Det vil etterhvert komme flere typer videoer som, challenges, story times, diy's osv, men for nå vil det nok være mer hoved fokus på vlogger, det er bare enklest for meg akkurat nå. 

Si gjerne ifra hva dere syntes og om det er noe jeg burde forandre på i fremtiden. Jeg vil så klart involvere flere mennesker etterhvert, som familie og venner osv., men for nå får dere bare meg. Håper dere liker videoen!

Ha en fantastisk dag videre!

-Tessa

#blogg #innlegg #video #vlog #vlogger #youtube

Tessa Bennett

Hei og velkommen til min blogg! Jeg heter Tessa. Jeg er en 23 år gammel jente, som for øyeblikket bor i Drammen. På denne bloggen finner dere litt av alt. Jeg liker å skrive om livet mitt, lage YouTube videoer, spise mat og være kreativ. Håper dere liker bloggen min


KONTAKT


tessa.t.k.bennett@hotmail.com

Søk

Kategorier

Arkiv

Siste innlegg

Bloggdesign

Design og koding av KvDesign - www.kvdesign.no